Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 22, 18:16)
kazka gal busiu praleidus, kur pardavineja i+m? man pamenu is natractiv buvo ideje veido kremo megineli is sios firmos.

Stepono g. 6 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 22, 20:16)
kazka gal busiu praleidus, kur pardavineja i+m? man pamenu is natractiv buvo ideje veido kremo megineli is sios firmos.

Kaune yra parduotuvėj pavadinimu "Parduotuvė" lotuliukas.gif (čia rimtai)
Ji yra Savanorių pr 214 (Priešais Hyper maxima) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2008 10 22, 19:09)
Kaune yra parduotuvėj pavadinimu "Parduotuvė" lotuliukas.gif  (čia rimtai)

o dar kokių kompanijų gaminiais prekiauja ši parduotuvė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 10 22, 21:11)
o dar kokių kompanijų gaminiais prekiauja ši parduotuvė? ax.gif

Jeigu klausiat apie šampūnus, tai turėjo tik šios serijos šiuo metu.Pirmąkart lankiausi, žinojau ko ieškau, nes internete pasiskaitinėjau va čia:
http://www.sanga.lt/lt/sampunai
tai net nekreipiau dėmesio kuom jie ten daugiau prekiauja doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2008 10 22, 19:09)
Kaune yra parduotuvėj pavadinimu "Parduotuvė" lotuliukas.gif  (čia rimtai)

o geras bigsmile.gif reikes kada apsilankyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 22, 17:08)
ir aš pirmą kartą ploviau be kondicionieriaus, bet tokių baisių pasekmių man nebuvo  biggrin.gif

O kokio ilgio tavo plaukai ax.gif ?
Papildyta:
Aš vakar pirmą kartą išbandžiau Faith in Nature jūros dumblių šampūną su mineralais iš "Sveikų produktų" parduotuvėlės Pilies g., turiu pasakyti kad visai patiko ir ko gero šitas pirmasis natūralus šampūnas kuris beveik nevėlė plaukų ax.gif .
Atsakyti
na, aš irgi neištvėriau ir šiandien nusipirkau Logona vaikiško šampūno smile.gif o jau kvepia biggrin.gif
dar prigriebiau Logona kokosų aliejaus ir Druide nenuplaunamo kondicionieriaus bei rusiško molio-skrab'o iš Eurokos. bandysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 10 22, 19:56)
na, aš irgi neištvėriau ir šiandien nusipirkau Logona vaikiško šampūno smile.gif o jau kvepia  biggrin.gif
dar prigriebiau Logona kokosų aliejaus ir Druide nenuplaunamo kondicionieriaus bei rusiško molio-skrab'o iš Eurokos. bandysim  smile.gif

lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Monica,2008 10 22, 14:06]
Nebrangiai, apie 30 lt už 50 ml.Klausiau aš pardavėjos apie natūralumą aliejų, tai neatsakė konkrečiai, o parašyta ant buteliuką, kad natūralus, reikia atstovams skambint.O būtent argano aliejus mano galva negali būti nenatūralus, tik šitas rafinuotas...

Aciu 4u.gif As ekologiska jau spejau nusipirkt, kainos doh.gif
Atsakyti
linutia kaip tau natura siberica sampunas ilgiau panaudojus? berods, Tu pirkai? smile.gif
ir primink kokia rusi pirkai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 10 22, 21:54)
linutia kaip tau natura siberica sampunas ilgiau panaudojus? berods, Tu pirkai? smile.gif
ir primink kokia rusi pirkai 4u.gif

pirkau dazytiems plaukams, o pirkau, nes labai reikejo kazko, kol gausiu vaikiska, tai va, kai gavau vaikiska, tai jis vargsas taip ir stovi spintoje, laukia geresniu laiku biggrin.gif tai kol kas ir negaliu kazka pasakyti apie ji daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 10 22, 14:13)
Oi, kaip aš tau pavydžiu 4u.gif  Kaip tai paskutinį? O aš?cray.gif

tiesa sakant nezinau kaip ten su jais yra. Kai sesuo skambino sake, kad otto kainuoja 105 lt, kai nuejo -sumokejo 110 lt. Kai klausiau kiek kainuoja damasko roze -sake turi po 2 ml ir kaina virs 200 lt, o sesei sake, kad turi po 1 ml -ir kaina 92 lt.
Tai gal tau liko damasko rozes ax.gif

QUOTE(limbi @ 2008 10 22, 15:17)
Girdėjau, bet man šiek tiek kertasi su logika, nes juk CO2 baisingus kiekius mes išmetam g.gif
Taip, kaip ir visa daug baisesnė buitinė chemija, su šiukšlėmis išmetami teršalai ir etc.
linutiaaa, kažkada pasakojai, kada dareis kaukę plaukams su rozmarino eteriniu ir dar kažkokiu aliejumi, sakei, kad labai patiko, plaukai purūs liko smile.gif Gal gali priminti proporcijas ir aliejukus, nes neužsirašiau 4u.gif

KN siulo sumaisyti 5 lasus rozmarinu EA i sauksta kokosu aliejaus (pasildyta) ir net per nakti galima palaikyti
(ugnikalniu ismetamas CO2 matomai yra baisingai didesnis (nes buvo akcentuojami ugnikalniai ir vandenynas), reiktu pasistudijuoti tu mokslininku psl, tik reikia ji surasti kur uzsirasiau blush2.gif )

QUOTE(baggio @ 2008 10 22, 19:35)
Aciu 4u.gif As ekologiska jau spejau nusipirkt, kainos  doh.gif

kur pirkai ir kiek mokejai ax.gif
Atsakyti