QUOTE(Vergine @ 2008 10 14, 22:26)
Tai kad iki pelno dar taip toli, kaip iki mėnulio...
vienas protingas žmogus man paaiškino, kad prekybininkų (neturiu galvoje konkrečiai tavęs
) veiksmai didinant kainas tokiu laikotarpiu lyg ir turėtų pirkėjams suponuoti nuomonę, kad viskas gerai, čia ne krizė, jei kainos didinamos ar didelės. Ir galima pinigėlius leisti toliau ramiai.
šiaip aš pati asmeniškai per savo gyvenimą nesu darbinėje srityje iš anksto užlaužusi aukštos kartelės dėl sąlygų.
Bet man gal sekasi - aš nedarau darbdaviui spaudimo, jis manęs irgi nenori skriausti QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 15, 01:47)
jei pagalvojus, londone prekybininkai irgi moka uz patalpas, transporta.. ir manau dar daugiau.. bet turbut del dideles pasiulos priversti siulyti labai realias kainas..
jau ryt kaip svesim
taigi
Kartoju, Vergine čia niekuo dėta, ne jos ten verslas, ji samdomas žmogutis
, bet man dalies verslininkų požiūris į vartotoją LT yra keistokas, švelniai tariant. Nes jis laikomas ne lygiaverčiu sandorio partneriu, o melžiama karve...Jei kas bent kiek ekonomika domitės, tai žinot, kad jei vartotojų lūkesčiai smunka, verslo pamatai irgi gali būti išklibinti...
įsivaizduoju
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 15, 10:00)
Beje, kažkas Madoj pirko dantų pastą, ar ne katutis
QUOTE(Vergine @ 2008 10 15, 10:17)
Aš irgi šiandien apie Katutį pagalvojau, kad taip daugiau ir nepapasakojo apie dantų pastą
katutis dirbo pastarosiomis dienomis daug, o vakarais namie kompą MB užimdavo savo darbams
man ta pasta superinė - ėmiau su moliu ir šalavijais
Maloni valyti ir gerai nuvalo, kvapas aštrokas, bet man labai prie širdies
Kas ieškot ir vis savosios nerandate - rekomenduoju išbandyti
tiesa, MB vertinimu, tai buvo pati blogiausia pasta iš visų natūralių - net atbėgo klausti, ar nenuodingas dalykas burnoje atsidūrė. Bet jam sunku įtikti QUOTE(Atėnė @ 2008 10 15, 13:41)
Žodžiu, labai gailiuosi, kad vietoj nerolio pasiėmiau rožių hidrolatą, nes man rožių kvapas kažkoks erzinantis.
O apie atlasinių kedrų hidrolatą tai tyliu
Atėne, aš ne nėščia, o kvapų toleravimas pasikeitė tiek, kad Alterros dušo želėje su rožėmis ir šaltalankiais ėmiau užuosti ne smarvę, o šaltalankius ir dabar su dideliu malonumu ją naudoju