Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

O aš šiandien nusipirkau i+m kanapių aliejaus šampūną.Ir jau iššiploviau plaukus su juo, prieš tai išsitepiau su makadamijų aliejum.tai plaukučiai labai švelnučiai ir blizgūs thumbup.gif Žiūrėsim kaip bus toliau, reikės ir kažką kitą ekologiško išbandyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alien @ 2008 10 22, 12:44)
Dar yra...vakar pirkau ir kremuka ir losijona.

gal gali pasakyt kokios kainos ir kiekis?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 22, 17:18)
nuomonės kol kas neturiu. Šiaip putoja gerai, plaukai lieka švelnūs, daug lengvesni nei po Logonos vaikiško, bet kažkaip labai jau sunkiai aš su jais šiandien tvarkausi  g.gif

Keista. Man tai nuo jo veliasi plaukai, bet dabar labai atsariai galvą plauti pradėjau, na, iššukuoju prieš plaudama ir labai švelniai į galvą įmasažuoju, tai galima gyventi. O plaukai tikrai lengvi ir švelnūs po jo, kai šiaip ne taip iššukuoju...
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 10 22, 16:53)
kai šiaip ne taip iššukuoju...

Va va... Aš kai pirmą kartą išbandžiau šitą šampūną be jokio kondicionieriaus po to, tai pusę savo plaukų išsiroviau kol iššukavau doh.gif .
Atsakyti
ir aš pirmą kartą ploviau be kondicionieriaus, bet tokių baisių pasekmių man nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 22, 16:42)
O man taip susivėlė nuo rozmarininio  doh.gif . Kai skaitau, kad plaukai liko švelnūs ir lengvi tai negaliu patikėti kad apie tą patį kalbam  ax.gif .

man nuo weledos rozmarinu irgi susivele plaukai kaip nuo kitu nesivele
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 10 22, 16:17)
linutiaaa, kažkada pasakojai, kada dareis kaukę plaukams su rozmarino eteriniu ir dar kažkokiu aliejumi, sakei, kad labai patiko, plaukai purūs liko smile.gif Gal gali priminti proporcijas ir aliejukus, nes neužsirašiau 4u.gif

vaje, reikia prisiminti blush2.gif apsileidus jau dabar su kaukem visai esu blush2.gif
siaip kalbant apie rozmarinus (jei idomu, tai jis aprasomas, kaip pirma naudojamas slinkimui stabdyti, nes stiprina plauku saknis ir stimuliuoja ju augima bei pasalina pleiskanas, tonizuoja oda, ypac tinka riebiai odai), tai plauku saknu ale masazui siuloma 3-5 lasai i 20g pagrindinio aliejaus, bet tikrai nebepasakysiu, su kokiu dariau blush2.gif bet greiciausiai alyvuogiu galejo buti, nes jis man labiausiai patinka g.gif siaip i sampuna lasinu, irgi prideda dar purumo. neseniai skaiciau, kad siuloma pasildyti augalini su rozmarinu EA, siltu misiniu istepti plaukus per visa ilgi, bet tada raso, kad galvos odos neliesti g.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2008 10 22, 17:08)
ir aš pirmą kartą ploviau be kondicionieriaus, bet tokių baisių pasekmių man nebuvo  biggrin.gif

o kuria prasme tu su jais sunkiai tvarkaisi? susivele atrodo ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 22, 16:42)
O ką reiškia kad plaukai priprato prie logonos šampūno? Kažkaip nebetinka? visoms čia išreklamavai, visos puolėm pirkti, tai dabar nedrįsk kritikuoti  biggrin.gif .

nei už ką pati jo neatsisakysiu, juo plausiu galvą šiandien biggrin.gif Man jis vistiek numero uno ax.gif Tikrai nevelia plaukų, plaukai tokie apčiuopiami po jo, bet neapsunkinti, ir lankstūs šepečiams biggrin.gif

ne tai, kad nebetinka, o reiktu su kažkuo jau keisti, nes net nežinau, kiek jo buteliukų išnaudojau. Tai dabar bus super - vienas plauką pasunkina, kitas - palengvina lotuliukas.gif

QUOTE(devintas dangus @ 2008 10 22, 16:48)
Žiūrėsim kaip bus toliau, reikės ir kažką kitą ekologiško išbandyt rolleyes.gif

būtinai bandyk, šaunu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 22, 17:21)
vaje, reikia prisiminti blush2.gif apsileidus jau dabar su kaukem visai esu blush2.gif
siaip kalbant apie rozmarinus (jei idomu, tai jis aprasomas, kaip pirma naudojamas slinkimui stabdyti, nes stiprina plauku saknis ir stimuliuoja ju augima bei pasalina pleiskanas, tonizuoja oda, ypac tinka riebiai odai), tai plauku saknu ale masazui siuloma 3-5 lasai i 20g pagrindinio aliejaus, bet tikrai nebepasakysiu, su kokiu dariau blush2.gif bet greiciausiai alyvuogiu galejo buti, nes jis man labiausiai patinka g.gif siaip i sampuna lasinu, irgi prideda dar purumo. neseniai skaiciau, kad siuloma pasildyti augalini su rozmarinu EA, siltu misiniu istepti plaukus per visa ilgi, bet tada raso, kad galvos odos neliesti g.gif

Dabar prisiminiau, kad liktai simondsijų rašei biggrin.gif Ačiū labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 10 22, 17:54)
Dabar prisiminiau, kad liktai simondsijų rašei biggrin.gif Ačiū labai smile.gif

gali zinok buti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
kas pasakys, kokia pudra gerai maskuoja spuogus?
Papildyta:
beja, gal kam reikia arabiniu jazminaiciu EA, pirktas KN, nenaudoju, o ismest gaila, gi 100 lt visgi kainavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2008 10 22, 16:48)
O aš šiandien nusipirkau i+m kanapių aliejaus šampūną.Ir jau iššiploviau plaukus su juo, prieš tai išsitepiau su makadamijų aliejum.tai plaukučiai labai švelnučiai ir blizgūs thumbup.gif Žiūrėsim kaip bus toliau, reikės ir kažką kitą ekologiško išbandyt rolleyes.gif

kazka gal busiu praleidus, kur pardavineja i+m? man pamenu is natractiv buvo ideje veido kremo megineli is sios firmos.
Atsakyti