O aš šiandien nusipirkau i+m kanapių aliejaus šampūną.Ir jau iššiploviau plaukus su juo, prieš tai išsitepiau su makadamijų aliejum.tai plaukučiai labai švelnučiai ir blizgūs Žiūrėsim kaip bus toliau, reikės ir kažką kitą ekologiško išbandyt
QUOTE(Alien @ 2008 10 22, 12:44)
Dar yra...vakar pirkau ir kremuka ir losijona.
gal gali pasakyt kokios kainos ir kiekis?
QUOTE(katutis @ 2008 10 22, 17:18)
nuomonės kol kas neturiu. Šiaip putoja gerai, plaukai lieka švelnūs, daug lengvesni nei po Logonos vaikiško, bet kažkaip labai jau sunkiai aš su jais šiandien tvarkausi
Keista. Man tai nuo jo veliasi plaukai, bet dabar labai atsariai galvą plauti pradėjau, na, iššukuoju prieš plaudama ir labai švelniai į galvą įmasažuoju, tai galima gyventi. O plaukai tikrai lengvi ir švelnūs po jo, kai šiaip ne taip iššukuoju...
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 10 22, 16:53)
kai šiaip ne taip iššukuoju...
Va va... Aš kai pirmą kartą išbandžiau šitą šampūną be jokio kondicionieriaus po to, tai pusę savo plaukų išsiroviau kol iššukavau .
ir aš pirmą kartą ploviau be kondicionieriaus, bet tokių baisių pasekmių man nebuvo
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 22, 16:42)
O man taip susivėlė nuo rozmarininio . Kai skaitau, kad plaukai liko švelnūs ir lengvi tai negaliu patikėti kad apie tą patį kalbam .
man nuo weledos rozmarinu irgi susivele plaukai kaip nuo kitu nesivele
QUOTE(limbi @ 2008 10 22, 16:17)
linutiaaa, kažkada pasakojai, kada dareis kaukę plaukams su rozmarino eteriniu ir dar kažkokiu aliejumi, sakei, kad labai patiko, plaukai purūs liko Gal gali priminti proporcijas ir aliejukus, nes neužsirašiau
vaje, reikia prisiminti apsileidus jau dabar su kaukem visai esu
siaip kalbant apie rozmarinus (jei idomu, tai jis aprasomas, kaip pirma naudojamas slinkimui stabdyti, nes stiprina plauku saknis ir stimuliuoja ju augima bei pasalina pleiskanas, tonizuoja oda, ypac tinka riebiai odai), tai plauku saknu ale masazui siuloma 3-5 lasai i 20g pagrindinio aliejaus, bet tikrai nebepasakysiu, su kokiu dariau bet greiciausiai alyvuogiu galejo buti, nes jis man labiausiai patinka siaip i sampuna lasinu, irgi prideda dar purumo. neseniai skaiciau, kad siuloma pasildyti augalini su rozmarinu EA, siltu misiniu istepti plaukus per visa ilgi, bet tada raso, kad galvos odos neliesti
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2008 10 22, 17:08)
ir aš pirmą kartą ploviau be kondicionieriaus, bet tokių baisių pasekmių man nebuvo
o kuria prasme tu su jais sunkiai tvarkaisi? susivele atrodo ar kaip?
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 22, 16:42)
O ką reiškia kad plaukai priprato prie logonos šampūno? Kažkaip nebetinka? visoms čia išreklamavai, visos puolėm pirkti, tai dabar nedrįsk kritikuoti .
nei už ką pati jo neatsisakysiu, juo plausiu galvą šiandien Man jis vistiek numero uno Tikrai nevelia plaukų, plaukai tokie apčiuopiami po jo, bet neapsunkinti, ir lankstūs šepečiams
ne tai, kad nebetinka, o reiktu su kažkuo jau keisti, nes net nežinau, kiek jo buteliukų išnaudojau. Tai dabar bus super - vienas plauką pasunkina, kitas - palengvina
QUOTE(devintas dangus @ 2008 10 22, 16:48)
Žiūrėsim kaip bus toliau, reikės ir kažką kitą ekologiško išbandyt
būtinai bandyk, šaunu, kad patiko
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 22, 17:21)
vaje, reikia prisiminti apsileidus jau dabar su kaukem visai esu
siaip kalbant apie rozmarinus (jei idomu, tai jis aprasomas, kaip pirma naudojamas slinkimui stabdyti, nes stiprina plauku saknis ir stimuliuoja ju augima bei pasalina pleiskanas, tonizuoja oda, ypac tinka riebiai odai), tai plauku saknu ale masazui siuloma 3-5 lasai i 20g pagrindinio aliejaus, bet tikrai nebepasakysiu, su kokiu dariau bet greiciausiai alyvuogiu galejo buti, nes jis man labiausiai patinka siaip i sampuna lasinu, irgi prideda dar purumo. neseniai skaiciau, kad siuloma pasildyti augalini su rozmarinu EA, siltu misiniu istepti plaukus per visa ilgi, bet tada raso, kad galvos odos neliesti
Dabar prisiminiau, kad liktai simondsijų rašei Ačiū labai
QUOTE(limbi @ 2008 10 22, 17:54)
Dabar prisiminiau, kad liktai simondsijų rašei Ačiū labai
gali zinok buti
kas pasakys, kokia pudra gerai maskuoja spuogus?
Papildyta:
beja, gal kam reikia arabiniu jazminaiciu EA, pirktas KN, nenaudoju, o ismest gaila, gi 100 lt visgi kainavo
Papildyta:
beja, gal kam reikia arabiniu jazminaiciu EA, pirktas KN, nenaudoju, o ismest gaila, gi 100 lt visgi kainavo
QUOTE(devintas dangus @ 2008 10 22, 16:48)
O aš šiandien nusipirkau i+m kanapių aliejaus šampūną.Ir jau iššiploviau plaukus su juo, prieš tai išsitepiau su makadamijų aliejum.tai plaukučiai labai švelnučiai ir blizgūs Žiūrėsim kaip bus toliau, reikės ir kažką kitą ekologiško išbandyt
kazka gal busiu praleidus, kur pardavineja i+m? man pamenu is natractiv buvo ideje veido kremo megineli is sios firmos.