Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 22, 13:15)
Na, aš nekosėju biggrin.gif Įmaišau 1 šaukštą į 0,5 l vandens, nes lyg ir priklauso 5 ml tokiam kiekiui maišyti. Laikau 12-15 minučių, nes riebiai odai iki 15 rekomenduojama...

as matyt visai nekantri, man labai sunkiai sekasi isbuti, man cia tikra kankyne biggrin.gif sekundes skaiciuoju, gal 5 min ir isbunu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Alien @ 2008 10 22, 12:35)
drinks_cheers.gif
O kokiais skalbimo milteliais rubus skalbi?

nueik sm i grozis ir sveikata ir tada ekologiskas gyvenimo budas, ten manau tikra rasi 4u.gif

QUOTE(Alien @ 2008 10 22, 12:44)
Dar yra...vakar pirkau ir kremuka ir losijona.

kokio gamintojo? ar patinka?
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 22, 12:15)
Na, aš nekosėju biggrin.gif Įmaišau 1 šaukštą į 0,5 l vandens, nes lyg ir priklauso 5 ml tokiam kiekiui maišyti. Laikau 12-15 minučių, nes riebiai odai iki 15 rekomenduojama...

Specialiai aš irgi nekosėju, čia tie karšti garai mane dusina biggrin.gif . O dėl kiekio ir laiko, tai net įdomu pasidarė. Einu pažiūrėsiu mirksiukas.gif

Instrukcijoje parašyta:"Facial Steam Bath - Fill a bowl with half a litre of boiling water and add two tablespoons of Facial Steam Bath. Lean over the bowl [.....] for 5 to 10 minutes and breathe deeply".

Aš pagal instrukciją breathe deeply lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė: 22 spalio 2008 - 12:38
QUOTE(baggio @ 2008 10 21, 21:59)
Kiek Argano aliejus kainavo gal prisimenat? Ar jis ekologiskas? 4u.gif

Nebrangiai, apie 30 lt už 50 ml.Klausiau aš pardavėjos apie natūralumą aliejų, tai neatsakė konkrečiai, o parašyta ant buteliuką, kad natūralus, reikia atstovams skambint.O būtent argano aliejus mano galva negali būti nenatūralus, tik šitas rafinuotas...

Arganų aliejus gaminamas iš spygliuotųjų arganijų riešutėlių branduolių šalto presavimo būdu ir rafinuojamas. Arganijos – unikalūs medžiai auga tik Maroke, niekur kitur pasaulyje jie neauga. Aranijos – tikras Rytų turtas. Kiekvienas Maroko liaudies gydytojas savo vaistinėje turi arganų aliejaus. Berberų nuomone, šis aliejus turi unikalių gydomųjų savybių. Jie jau seniai naudojami gydant saulės nudegimus, nugairintą odą ir jaunatvinius spuogus. Maroko istoriko Abdelchadu Tazi teigimu, arganų aliejus į Artimuosius Rytus pradėtas eksportuoti VIII a. Tuo laiku tai buvo ypač brangi prekė. Aliejaus gaminimas buvo ir yra daug darbo reikalaujantis procesas. Iš 100 kg sėklų (branduolių) pagaminama 1–2 kg rečiausio aliejaus pasaulyje.
Kadangi nebrangus, matyt reiks pabandyt ir jutiminėmis savybėmis nuspręsti, kas per produktas. Kitų aliejų kainos panašios į biob. ekologiškų, irgi apie 30 lt už 50 ml., brangesni nei NB, tai tikiuosi kad ir kokybiškesni smile.gif
Daugiau apie įv. produkciją yra www.aromabalt.lt

L. ačiū Kunigunda už nuorodą 4u.gif Aš ieškojau , ieškojau, net rus. orume užsiregistravau, kad knygų parsisiųsti, būtent tos Brauno norėjau.Dabar tik laiko reikia rast paskaitinėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 22, 12:51)
Pasidariau tą valomąją kaukę su purvu, įlašinau vit E,įvairių EA, ypač pipirmėčiu EA, kurių ryyyškiai padauginau.

Bet nusprenžau kad jei dar darysiu ta purvo kaukę, tai lašinsiu kokio aliejaus, gal lengviau eis į galvą įtrinti

negalima padaugint EA į molio kaukes smile.gif Aš kažkada padauginio arbatmedžio EA į Hauschkos molio kaukę, tai pojūtis buvo nepakartojamas - tarsi visą veidą būčiau nusiplikiusi tongue.gif

kokį purvą naudojai? Pas mane į pabaigą eina Logonos molis, tai jo sudėtis tokia: vanduo, hektoritas (molio mineralas), kvapiosios medžiagos (eterinių aliejų mišiniai), glicerolis (1,2,3 - prpantriolis), alkoholis, melia azadirachta (nimo lapų ekstraktas), filipinių pačiulių (pogostemon cablin) aliejus, citrinų rūgštis, linalolis, limonenas (karvenas). Ir jis toks slidus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 22, 14:41)
kokį purvą naudojai? Pas mane į pabaigą eina Logonos molis, tai jo sudėtis tokia: vanduo, hektoritas (molio mineralas), kvapiosios medžiagos (eterinių aliejų mišiniai), glicerolis (1,2,3 - prpantriolis), alkoholis, melia azadirachta (nimo lapų ekstraktas), filipinių pačiulių (pogostemon cablin) aliejus, citrinų rūgštis, linalolis, limonenas (karvenas). Ir jis toks slidus biggrin.gif

Naudojau kazkoki is eurovaistines, nes operos vaistine man per trumpai dirba unsure.gif O MB nejo i ta vaistine, tai teko pirkti ka radau. Kazkokia mineral... negyvosios juros purvas su mineralais. Ji ir tokia slidi, pačia ją tepti nėra sudėtinga, bet įtrynus į plaukus tie plaukai kaip šepetys pasidaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 22, 06:52)
Gal kažkokia nuolaida ir dabar yra, nes nemažai užsivežę turi.

tiksliau jiems per "daug idejo"

QUOTE(katutis @ 2008 10 22, 10:23)
o aš kaip tik skaičiau LT mokslininko straipsnelį, kad būtent žmonės nagus prie to prikišo, nes iš žemės gelmių siurbiam naftą, kurioje "užkonservuota" anglies dvideginio, važinėjam automobiliais, išmetam teršalų į orą. Esmė straipsnio buvo tokia, kad anksčiau gamta pati konservavo anglies dvideginį, todėl klimatas kiek vėso, o žmonės dabar patys pradėjo atvirkštinį procesą smile.gif
sveikinu biggrin.gif

4u.gif
o kaip tas LT mokslininkas tada aiskina kodel istirpo ledynai ir prasidejo atsilimas pries milijonus metu, juk nei automobiliu nebuvo, nei nafta kas isgaudinejo g.gif Anot tu mokslininku, atsilimas ir atsalimas yra tam tikra prasme cikliski, t.y. vieni keicia kitus ax.gif Kas teisus mes aisku nesuzinosim, nes vargu ar sulauksim kito atsalimo lotuliukas.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 22, 11:51)
Dar norėjau papasakoti savo vakarykštį bandymą su plaukais  doh.gif  Pasidariau tą valomąją kaukę su purvu, 

o gal pabandyk ji siek tiek atskiesti g.gif, kai as darausi molio kauke -tai milteliu su vandeniu taip maisau, kad ji gautusi skystesne, nes su grietines tirstumo butu sunkiau ta moli uzsitepti doh.gif

QUOTE(Atėnė @ 2008 10 22, 12:32)
Specialiai aš irgi nekosėju, čia tie karšti garai mane dusina biggrin.gif . O dėl kiekio ir laiko, tai net įdomu pasidarė. Einu pažiūrėsiu mirksiukas.gif

as kiek esu skaiciusi apie inhaliacijas (tai praktiskai tas pats galiotu ir garinimui, nes garai vienodai garuoja) -tai ipylus verdancio vandens i dubeni reikia siek tiek palaukti ir tik tada jau ilasinus EA garinti apsigobus, kitaip galima pazeisti nosies ar gerkles gleivines su garais (plius dar jei su EA)

QUOTE(Monica @ 2008 10 22, 13:06)
L. ačiū Kunigunda už nuorodą 4u.gif Aš ieškojau , ieškojau, net rus. orume užsiregistravau, kad knygų parsisiųsti, būtent tos Brauno norėjau.Dabar tik laiko reikia rast paskaitinėt smile.gif

4u.gif , as tai kaip nelabai megeja skaityti rusiskai -tai net ir turedama knygu rusu kalba nelabai jas prisiverciu pasiskaityti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 22, 00:04)
doh.gif  oij pamirsau pasigirti - siandien gavau dovanu Rose Otto EA, sake paskutini paeme  biggrin.gif  -patenkinta visa  thumbup.gif

Oi, kaip aš tau pavydžiu 4u.gif Kaip tai paskutinį? O aš?cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 22, 14:47)
Ji ir tokia slidi, pačia ją tepti nėra sudėtinga, bet įtrynus į plaukus tie plaukai kaip šepetys pasidaro  doh.gif

tai kad nuo kiekvieno molio gali pasidaryti kaip šepetys, man irgi tas pats, nebent labai labai retai tokią procedūrą atlieku 4u.gif

kunigunda78, tai aišku, kad tai, kas buvo praeityje, daugiau nuspėti galima, o kas dabar vyksta - interpretuoti pagal žinias, fantaziją ir sugebėjimus rolleyes.gif Tiesiog man 2 proc. atrodo neįtikėtinai mažai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 22, 13:22)

kokio gamintojo? ar patinka?

SANTE. efekto dar nematau.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 21, 23:04)
cia ne i tema siek tiek, bet yra grupe mokslininku (ne politiku, nes daznai apie globalini atsilima kalba zmones, kurie nera mokslininkais), kurie teigia, kad zmogaus veikla tesudaro 2 % visos itakos gamtai, visa lemia pati gamta ir jos procesai, pvz. ugnikalniu issiverzimas
Aisku man tai lemiamos reiksmes neturi, nes as turiu susiformavusias nuostatas ir toliau sau saugosiu gamta ir aplinka, bet yra tokiu, kuriems sios mintys gali padaryti itaka  ax.gif

Girdėjau, bet man šiek tiek kertasi su logika, nes juk CO2 baisingus kiekius mes išmetam g.gif

QUOTE(katutis @ 2008 10 22, 11:23)
į vandenį, kurį paskui išgeriam  rolleyes.gif

Taip, kaip ir visa daug baisesnė buitinė chemija, su šiukšlėmis išmetami teršalai ir etc.

linutiaaa, kažkada pasakojai, kada dareis kaukę plaukams su rozmarino eteriniu ir dar kažkokiu aliejumi, sakei, kad labai patiko, plaukai purūs liko smile.gif Gal gali priminti proporcijas ir aliejukus, nes neužsirašiau 4u.gif
Atsakyti
man MB parnešė čia išgirtąjį Weledos rozmarininį šampūną bigsmile.gif Holos bus tikriausiai pirmoji ir vienintelė parduotuvė, kurioje jis apsilankė anksčiau už mane biggrin.gif

noriu pakeitimui turėti kokį nors šampūną, nes prie Logonos vaikiško jau perdaug priprato plaukai sad.gif

nuomonės kol kas neturiu. Šiaip putoja gerai, plaukai lieka švelnūs, daug lengvesni nei po Logonos vaikiško, bet kažkaip labai jau sunkiai aš su jais šiandien tvarkausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 22, 16:18)
man MB parnešė čia išgirtąjį Weledos rozmarininį šampūną  bigsmile.gif Holos bus tikriausiai pirmoji ir vienintelė parduotuvė, kurioje jis apsilankė anksčiau už mane biggrin.gif

noriu pakeitimui turėti kokį nors šampūną, nes prie Logonos vaikiško jau perdaug priprato plaukai sad.gif

nuomonės kol kas neturiu. Šiaip putoja gerai, plaukai lieka švelnūs, daug lengvesni nei po Logonos vaikiško, bet kažkaip labai jau sunkiai aš su jais šiandien tvarkausi  g.gif

O man taip susivėlė nuo rozmarininio doh.gif . Kai skaitau, kad plaukai liko švelnūs ir lengvi tai negaliu patikėti kad apie tą patį kalbam ax.gif .

O ką reiškia kad plaukai priprato prie logonos šampūno? Kažkaip nebetinka? visoms čia išreklamavai, visos puolėm pirkti, tai dabar nedrįsk kritikuoti biggrin.gif .

Beje, kažin kodėl UK visai kitokie Weledos šampūnai g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 22 spalio 2008 - 15:49