QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 22, 06:52)
Gal kažkokia nuolaida ir dabar yra, nes nemažai užsivežę turi.
tiksliau jiems per "daug idejo"
QUOTE(katutis @ 2008 10 22, 10:23)
o aš kaip tik skaičiau LT mokslininko straipsnelį, kad būtent žmonės nagus prie to prikišo, nes iš žemės gelmių siurbiam naftą, kurioje "užkonservuota" anglies dvideginio, važinėjam automobiliais, išmetam teršalų į orą. Esmė straipsnio buvo tokia, kad anksčiau gamta pati konservavo anglies dvideginį, todėl klimatas kiek vėso, o žmonės dabar patys pradėjo atvirkštinį procesą
sveikinu
o kaip tas LT mokslininkas tada aiskina kodel istirpo ledynai ir prasidejo atsilimas pries milijonus metu, juk nei automobiliu nebuvo, nei nafta kas isgaudinejo
Anot tu mokslininku, atsilimas ir atsalimas yra tam tikra prasme cikliski, t.y. vieni keicia kitus
Kas teisus mes aisku nesuzinosim, nes vargu ar sulauksim kito atsalimo
QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 22, 11:51)
Dar norėjau papasakoti savo vakarykštį bandymą su plaukais
Pasidariau tą valomąją kaukę su purvu,
o gal pabandyk ji siek tiek atskiesti
, kai as darausi molio kauke -tai milteliu su vandeniu taip maisau, kad ji gautusi skystesne, nes su grietines tirstumo butu sunkiau ta moli uzsitepti
QUOTE(Atėnė @ 2008 10 22, 12:32)
Specialiai aš irgi nekosėju, čia tie karšti garai mane dusina
. O dėl kiekio ir laiko, tai net įdomu pasidarė. Einu pažiūrėsiu
as kiek esu skaiciusi apie inhaliacijas (tai praktiskai tas pats galiotu ir garinimui, nes garai vienodai garuoja) -tai ipylus verdancio vandens i dubeni reikia siek tiek palaukti ir tik tada jau ilasinus EA garinti apsigobus, kitaip galima pazeisti nosies ar gerkles gleivines su garais (plius dar jei su EA)
QUOTE(Monica @ 2008 10 22, 13:06)
L. ačiū
Kunigunda už nuorodą
Aš ieškojau , ieškojau, net rus. orume užsiregistravau, kad knygų parsisiųsti, būtent tos Brauno norėjau.Dabar tik laiko reikia rast paskaitinėt
, as tai kaip nelabai megeja skaityti rusiskai -tai net ir turedama knygu rusu kalba nelabai jas prisiverciu pasiskaityti