Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2008 10 21, 13:29)
taip ir įtariau..Tai merginos, pasiūlyčiau eiti į madą, kai dirba Vergine, nes mergina, kuri dirbo sekmadienį,  kiek keistai elgėsi ir nelb išmanė apie produkciją cool.gif
Beje, sviestmedis nenatūralus ten parduodamas, ta prasme, kad rafinuotas, baltas ir bekvapis, o kaina tai doh.gif Vyrui kremo kvapas nesužavėjo, taip nieko ir nenusipirkau.

Kolegė pasakojo, kad buvo klientė, kuri daug apie mūsų firmas žinojo, labai nustebo biggrin.gif
O aš numaniau... numaniau.... g.gif rolleyes.gif
Dėl sviestmedžio, tai pasidomėsiu... Tiesiog apie viską 100 proc. iškart negalim nusimanyt, iš tikrųjų, tai gyveni ir mokaisi... Reiks su direktore pakalbėt, manau ji bus "maloniai" nustebinta, dėl to sviesto...
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 21, 19:09)

Jei prieš tai neatveriat veido porų, tai inkštirai ir neišsivalys gerai... Reikėtų, kad pagarintumėt veiduką, o jei oda labai jautri, tiesiog su šilto vandens kompresais būtų gerai pagulėti, o tada po kelių minučių tepti molį. Tikrai efektas bent šioks toks matysis mirksiukas.gif

aciu uz patarimus 4u.gif is tikruju labai tingiu garintis blush2.gif o dabar laabai kvaila klausima uzduosiu, kaip jus garinate, ar laikote puoda ant ugnies? as tai isipilu i toki platu bliudeli verdancio vandens, prilasinu EA, tada uzsidengus ranksluosciu pabunu 10 min. tai is pradziu tie garai intensyvus buna, o paskui pamazu vanduo vesta.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 21, 15:32)
beskaitant kaip Vergine komentuoja produktus ir aš tyliai padariau sau išvadą, kad nepasisekė man nueiti į jų parduotuvėlę tinkamu laiku biggrin.gif

kaip tai ne?  blink.gif Yra Laveros - ir veidui, ir kūnui smile.gif Aš pati pirkau kūno, kuris tinka ir veido, bet dar nesiryžau išbandyti iki šiol  ax.gif

Aš irgi nepataikiau laiku nueiti į Madą. Kaip man patarė naudoti Druide šampūną tai geriau net nepasakosiu doh.gif . Nelabai nusimano mergaitė, bet tikėkimės kad stengsis ir domėsis 4u.gif .

Tą sekmadienį, kai buvo VCUP nuolaidos, Boiboutique Sante savaiminio įdegio kremukus pardavinėjo su 50 proc. nuolaida. Gal kažkokia nuolaida ir dabar yra, nes nemažai užsivežę turi.
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 22, 03:24)
aciu uz patarimus  4u.gif  is tikruju labai tingiu garintis  blush2.gif  o dabar laabai kvaila klausima uzduosiu, kaip jus garinate, ar laikote puoda ant ugnies? as tai isipilu i toki platu bliudeli verdancio vandens, prilasinu EA, tada uzsidengus ranksluosciu pabunu 10 min. tai is pradziu tie garai intensyvus buna, o paskui pamazu vanduo vesta.

„Tu“ blush2.gif 4u.gif Aš laikau puodą ant silpnos ugnies, nes kitu atveju garai labai greitai nuslopsta.. Po 10 minučių išjungiu ugnį ir dar porą minučių lengvai pagaruoja kol visai išvėsta. Tingėt tai ir aš laaaabai tingiu doh.gif Bet kosmetologė beveik primygtinai siūlė, kad garinčiau, reikia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 22 spalio 2008 - 09:25
QUOTE(Atėnė @ 2008 10 21, 21:41)
Kaip manot, kur patenka visa nuplauta, nuvalyta kosmetika (mūsų atveju, ačiū Dievui, natūrali) mirksiukas.gif ?

į vandenį, kurį paskui išgeriam rolleyes.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 21, 23:04)
cia ne i tema siek tiek, bet yra grupe mokslininku (ne politiku, nes daznai apie globalini atsilima kalba zmones, kurie nera mokslininkais), kurie teigia, kad zmogaus veikla tesudaro 2 % visos itakos gamtai

doh.gif  oij pamirsau pasigirti - siandien gavau dovanu Rose Otto EA, sake paskutini paeme  biggrin.gif  -patenkinta visa  thumbup.gif

na kaip knieti įkišti savo trigrašį lotuliukas.gif

o aš kaip tik skaičiau LT mokslininko straipsnelį, kad būtent žmonės nagus prie to prikišo, nes iš žemės gelmių siurbiam naftą, kurioje "užkonservuota" anglies dvideginio, važinėjam automobiliais, išmetam teršalų į orą. Esmė straipsnio buvo tokia, kad anksčiau gamta pati konservavo anglies dvideginį, todėl klimatas kiek vėso, o žmonės dabar patys pradėjo atvirkštinį procesą smile.gif

sveikinu biggrin.gif

QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 22, 07:52)
Nelabai nusimano mergaitė, bet tikėkimės kad stengsis ir domėsis  4u.gif .

taigi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 22 spalio 2008 - 10:25
Kaip man patarė naudoti Druide šampūną tai geriau net nepasakosiu  doh.gif

O visgi gal papasakok? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 10 21, 00:26)
Na taip ax.gif , bet čia ekologija skamba kaip gyvenimo filosofija, su kuria odos sendinimas soliarume tikrai nesiderina. Tai aukščiausias lygis, kurio aš dar nepasiekiau. Kažkada sakiau, kad man užteks ir natūralios veido kosmetikos, o visa kita tegul bus po senovei. Bet palaipsniui parūpo ir plaukai, kūnas, tai ką valgau. Taip, aš rūšiuoju šiukšles, naudoju natūralią veido, kūno kosmetiką, higienos reikmenis, maistui naudoju ekologiškus produktus ir t.t., bet nesirengiu eko rūbais, naudoju sintetinius mėgstamus kvepalus, dažau plaukus kirpykloje (kokie ten dažai turbūt visiems aišku), nes tokios spalvos, kurios noriu natūralių dažų dar nemačiau. Noriu įdegusios odos. Tokios mano nuodėmės smile.gif .

drinks_cheers.gif

O kokiais skalbimo milteliais rubus skalbi?
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 10 20, 17:35)
Sveikos smile.gif ,
turiu klausimėlį merginoms dažančioms plaukus, ar dažote cheminiais dažais, o galbūt esate atradę kažką natūralaus , mačiau lygtais Logona turi  tamsių plaukų dažų, gal kas išmėginę? 4u.gif

Esu išmeginusi LOGONA tą šampūna. Ploviau kelis kartus pakaitom su kitu šampūnu. Rezultato kol kas nelabai matau...

QUOTE(WeGa @ 2008 10 21, 14:01)
o soliariumas man atrodo kenkia tiek pat kiek ir saule. ar ne?

Saulė turi ir gerųjų UV spindulių, kurių "soliariumai" būna tik gydymo įstaigose (jais gydo odos ligas), o soliariumuose tik tie blogieji.
Atsakyti

Tą sekmadienį, kai buvo VCUP nuolaidos, Boiboutique Sante savaiminio įdegio kremukus pardavinėjo su 50 proc. nuolaida. Gal kažkokia nuolaida ir dabar yra, nes nemažai užsivežę turi.

Dar yra...vakar pirkau ir kremuka ir losijona.
Atsakyti
Dar norėjau papasakoti savo vakarykštį bandymą su plaukais doh.gif Pasidariau tą valomąją kaukę su purvu, įlašinau vit E,įvairių EA, ypač pipirmėčiu EA, kurių ryyyškiai padauginau. MB grįžo po kelių valandų, aš ir valgyt dariau, o jis klausia kodėl namai dantų pasta kvepia doh.gif lotuliukas.gif Aišku ir plaukai nelabai išsiplovė nuo to kvapo, bet nelabai jis įkyrus. Kaip sunkiai man trynėsi į plakus visa ta kaukė doh.gif Galvojau nebeišvalysiu paskiau... O galus ištepiau migdolų aliejum (nežinau ar jis tinka bet iš turėtų nusprendžiau būtent tuo išsiterlioti). Ir kai ploviau galvą, tas purvas ilgiau vandeniu teko paplauti bet išsiplovė, o kad dar galus aliejum tepiau - pamiršau ir neišploviau galų papildomai su šampūnu, tai galai visi riebaluoti ir liko doh.gif
Bet nusprenžau kad jei dar darysiu ta purvo kaukę, tai lašinsiu kokio aliejaus, gal lengviau eis į galvą įtrinti, nes ties pirmu tepimu plaukai sulipo ir nėjo daugiau įlįsti į gilesnes plaukų erdves doh.gif Pats rezultatas pasimatys po kelių dienų, kiek plaukai išvus nesiriebalavę g.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 22, 02:24)
aciu uz patarimus  4u.gif  is tikruju labai tingiu garintis  blush2.gif  o dabar laabai kvaila klausima uzduosiu, kaip jus garinate, ar laikote puoda ant ugnies? as tai isipilu i toki platu bliudeli verdancio vandens, prilasinu EA, tada uzsidengus ranksluosciu pabunu 10 min. tai is pradziu tie garai intensyvus buna, o paskui pamazu vanduo vesta.

Aš garinu taip - užvirinu vandenį, tada 0,5 l supilu į platų dubenį, įmaisau du šaukštus Hauschkos skysčio garinimui (Dampfbad), palinkstu virs dubenio ir sandariai uzsideniu ranksluosciu taip, kad liktu tik mazas tarpelis po smakru. Na ir pasideda mano kosejimas, dusimas lotuliukas.gif . Kuo labiau koseju, tuo smarkesnis garas kyla doh.gif . Zodziu, nesuprantu kaip ten gali kas nors atvesti, nes as dar pati karts nuo karto pravedinu ta gara. Nebent laikote labai ilgai? As pagal Hauschka 5-10 min. mirksiukas.gif.

Vergine, gal galetumete ka nors pasiulyti paakiams?
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 10 22, 12:55)
Aš garinu taip

Na, aš nekosėju biggrin.gif Įmaišau 1 šaukštą į 0,5 l vandens, nes lyg ir priklauso 5 ml tokiam kiekiui maišyti. Laikau 12-15 minučių, nes riebiai odai iki 15 rekomenduojama...
Atsakyti