Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2008 10 21, 15:32)

kaip tai ne?  blink.gif Yra Laveros - ir veidui, ir kūnui smile.gif Aš pati pirkau kūno, kuris tinka ir veido, bet dar nesiryžau išbandyti iki šiol  ax.gif

geras, maniau tikrai nera smile.gif idomu, is ko jis padarytas g.gif ar patenkinta, kokie ispudziai?
Atsakyti
As apie siuksliu rusiavima tik kaip pavyzdi parasiau 4u.gif Nes soliariumas tikrai tiesus kelias vezio link ir man kazkaip labai baisiai skamba,nes matosi,kad moteris rupinasi savo sveikata... 4u.gif
Tik nenukrypkim nuo temos,o tai tuoj diskusija uzvirs del mano ne i tema pasisakymo 4u.gif
Atsakyti
Na merginos, kol perskaičiau 15 puslapių biggrin.gif

Gera pakeliauti, dar geriau sugrįžti, o ypač - ne tuščiomis lotuliukas.gif Ta proga Vokietijos oro uoste nusipirkau Laveros rankų kremą "Basis senstivi" serijos. Kvepia laveriškai biggrin.gif Visi Laveros produktai turi tokį kvapą, kaip čia pasakyti... Šiek tiek į saldumą, man labai patinka. Rankų kremo kvapas praktiškai kaip ir kondicionieriaus iš tos pačios serijos, tik kiek švelnesnis. Tikrai neblogas, sakyčiau tai tarpinis variantas tarp Hausckos, kuris labai gerai ir ilgam drėkina, ir tarp Weledos šaltalankių, kuris viso labo skaniai kvepia, greitai susigeria, o efekto jokio smile.gif Ir kaina thumbup.gif 30 ml nepilni 2 eurai, 125 ml ~5 eurus.

Dar nusižiūrėjau ir Laveros kreminę pudrą 02, bet dar nepasiryžau pirkti, gal vėliau iš Keinplunder užsisakysiu ax.gif Labai patiko spalva, ji tamsesnė už maniškę Hauschkos 02, tačiau šviesesnė už Hauschkos 03, kuri jau super tamsi. Laveros 02 tokia į natūralų rudumą, ant rankos pažiūrėjau, labai graži spalvytė pasirodė. Manau susigundysiu ir gan greitai biggrin.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2008 10 15, 10:48)
Pasiulikit prasau koki naturalu muila veidui misriai odai?

Madara turi puikų muiliuką su avietėmis riebiai/mišriai odai. Man labai patiko, nesausino.

QUOTE(Sviripilė @ 2008 10 15, 14:44)
gal dar ką patartumėt, kad oda nebūtų tokia sausa  g.gif  unsure.gif ?

Man Logonos tropinis sviestas labai gerai drėkina.

QUOTE(katutis @ 2008 10 15, 14:54)
Atėne, aš ne nėščia, o kvapų toleravimas pasikeitė tiek, kad Alterros dušo želėje su rožėmis ir šaltalankiais ėmiau užuosti ne smarvę, o šaltalankius ir dabar su dideliu malonumu ją naudoju  drinks_cheers.gif

Man ji iš pradžių tokia šiaip sau buvo, o vėliau ėmiau užuosti vos juntamą rožių kvapą. Labai puikus dalykas būdavo prieš Logonos tropinį sviestą, kuris permuša visus kvapus biggrin.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 21:02)
stai taip atrodo  smile.gif

Niam niam thumbup.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 22:02)
man idomiausia i kur tas tusas bus supilamas ir po to kaip tepamas  g.gif

Neseniai perskaičiau apie „keptus“ tušus, kurie yra kaip šešėlio pavidalu dėžutėje ir atskiras šepetėlis. Taigi manau KN pasirūpins mini dėžutėmis ir šepetukais, kaip yra pasirūpinę įvairiausiais buteliukais, pipetėmis, purkštukais mirksiukas.gif

QUOTE(eja @ 2008 10 16, 13:41)
Sveikos,
gal parekomenduotumet koki naturalu praisikli veidui, nes pieneliais nevalau. Geriau, kad koks nebrangiausias, randamas musu parduotuvese, aciu smile.gif

Madaros putos, Logonos putos, Dr. Hauschka cleansing cream.. užteks kiekvieno bent jau 1,5 mėn, o taupiau naudojant ir dar ilgiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 16, 15:14)
Siaip as is pradziu daug daug skaiciau kitu mergaiciu nuomones, rinkausi daugiausiai pagyru surinkusius ir bandziau, taip vis dar iki siol bandau atsirinkti sau tai, kas odelei labiausiai tiktu ir patiktu 4u.gif

Aš irgi iš pradžių labai daug skaičiau, kai ką net užsirašydavau, sisteminau informaciją ir po truputį bandydavau. Galiu pasakyti tik, kad ką bebandžiau, gal tik pora dalykų man netiko, viskas puikiai sueina.

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 16, 19:50)
uzsidedu laveros mangu kauke, tada plaukas igauna toki svori, vienu zodziu, tada jauciasi, kad kazka ant galvos turi biggrin.gif

Kaip įdomu, aš dabar Santes kaukę-kondicionierių turiu, bet kitą kartą jau norėsiu normalią kaukę nusipirkti, gal tai bus Lavera, kuo toliau, tuo labiau mane ji kabina. Labai gaila, kad neparduoda Lietuvoje, nes tai tikrai kokybiška kosmetika ir sąlyginai sakyčiau netgi nebrangi. Pigesnė už Bioboutique produkciją, jau nekalbant apie Hauschka. Be to, yra gausus pasirinkimas skaniai kvepiančių dalykų, ypač "Body SPA" serija, tikras SPA namuose wub.gif Druskos, dušo želės, vonios ir kūno aliejai, šveitiklis, kūno losjonai...

QUOTE(Alien @ 2008 10 17, 12:19)
I Soliariumus turbut neveikastote... sito as negaliu atsisakyti..einu 1 kart i savaite arba i dvi savaites...

Gal kuri lankotes...patarkite kokius kremus ar aliejus renkates....

Kartais apsilankau. Naudoju bene brangiausius įmanomai kremus (Lietuvoje jie parduodami su 400 proc. antkainiu, o realiai kaina įkandama), nes pastebėjau, kad jie n kartų geriau drėkina už pigesnius variantus. Be to, neišsausina odos. Aišku, jei apsilankau soliariume, pora dienų po to stengiuosi gausiau nei įprastai drėkinti odą riebiais kremais, kad neišsausėtų. Nepiktnaudžiauju, bet irgi esu iš tų, kurios nori būt įdegusios blush2.gif

QUOTE(WeGa @ 2008 10 18, 15:25)
naudoju molio kauke (eurokosiska) 2-3 kartus per savaite, prilasinu EA, vynuogiu kauliuku aliejaus truputi, nu nzn kiek ten jis valo, bent instirai juodi ant nosies tai nei kiek nepasisalina, o ka jau kalbet apie gilesnius, didesnius ar tuos kietus  unsure.gif

Jei prieš tai neatveriat veido porų, tai inkštirai ir neišsivalys gerai... Reikėtų, kad pagarintumėt veiduką, o jei oda labai jautri, tiesiog su šilto vandens kompresais būtų gerai pagulėti, o tada po kelių minučių tepti molį. Tikrai efektas bent šioks toks matysis mirksiukas.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 18, 17:01)
o galima nudegti be tu kremu?

Be kremų aš nudegu ir oda nežmoniškai išsausėja (po to nepadeda net drėkinimas 2 kartus per dieną, reikia laukti porą savaičių, kol susitvarko oda...). Todėl dabar - tik su kremais, kad ir cheminiais su 5 rūšių silikonais...

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 19, 10:17)
supatau, galvojau gal ir saugo 4u.gif

Geras soliariumo kremas saugo nebent nuo išsausėjimo. Iš patirties sakau.

QUOTE(WeGa @ 2008 10 21, 14:01)
ar yra koks naturalus savaiminio idegio kremas?

Aš Laveros turiu, bet tik kartą dar bandžiau. Efektas tikrai geras ir kvapas nėra labai įkyrus, nors vistiek truputį juntamas. Vis neprisiruošiu dažniau pasiteplioti, reikės kada.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 21, 15:32)
kaip tai ne?  blink.gif Yra Laveros - ir veidui, ir kūnui smile.gif Aš pati pirkau kūno, kuris tinka ir veido, bet dar nesiryžau išbandyti iki šiol  ax.gif

QUOTE(WeGa @ 2008 10 21, 18:08)
geras, maniau tikrai nera smile.gif idomu, is ko jis padarytas g.gif  ar patenkinta, kokie ispudziai?

atsakymas aukščiau - neišbandžiau dar, nėra laiko kol kas grožiui perdaug sad.gif

QUOTE(limbi @ 2008 10 21, 15:37)
Natūralią kosmetiką, maistą ir panašiai vadinu tokia savanaudiška ekologija, nes tai darai tik siekdamas sau naudos...

nuo kažko juk reikia pradėti wink.gif Jei darysi iš širdies, domėsiesi, atsiras, susiformuos platesnė pasaulėžiūra - nematau tame nieko blogo smile.gif Plius, palaikome medelių-žolelių gamintojus, aliejų spaudėjus, tai negali sakyti, kad nauda tik kosmetikos naudotojui tongue.gif

iš esmės, tai visi mes gyvename simbiozėje ir kitaip nemokėtumėm tikriausiai smile.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 21, 19:09)
Gera pakeliauti, dar geriau sugrįžti, o ypač - ne tuščiomis lotuliukas.gif

Summer grįžo biggrin.gif Malonu, kad iš smagios kelionės thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 21, 19:47)
nuo kažko juk reikia pradėti wink.gif Jei darysi iš širdies, domėsiesi, atsiras, susiformuos platesnė pasaulėžiūra - nematau tame nieko blogo smile.gif Plius, palaikome medelių-žolelių gamintojus, aliejų spaudėjus, tai negali sakyti, kad nauda tik kosmetikos naudotojui tongue.gif

iš esmės, tai visi mes gyvename simbiozėje ir kitaip nemokėtumėm tikriausiai smile.gif

Nesakau, kad pirkdamos natūr. kosmetiką nedarome nieko gero, bet kalbu apie tai, kad tie, kurie tik perka natūralią kosmetiką tikrai daro tai tik dėl savęs - vėlgi pasireiškia žmogaus savanaudiškumas, ir nieko gero smile.gif Jeigu ir toliau taip teršime aplinką, nebebus kur tų ekologiškai užaugintų augaliukų gaut, kurie įeina į tą kosmetiką... Ir vaisių, ir daržovių juk kuo švariau užaugintų norim ax.gif Ir šiaip gyvent visiems noris biggrin.gif Ir mums, ir tiems kurie po mūsų bus, tai manau esant dabartinėm salygom tikrai nesunku kažką dėl to padaryt - juk žmonių besistengiančių gyventi ekologiškiau tik daugėja, nes tai nėra sudėtinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 10 21, 19:55)
tie, kurie tik perka natūralią kosmetiką tikrai daro tai tik dėl savęs - vėlgi pasireiškia žmogaus savanaudiškumas, ir nieko gero smile.gif

diskusijų reikalas, bet vistik kažką gero daro - didina natūralių produktų paklausą biggrin.gif Bet lieku prie savo nuomonės, kad tikriausiai vienetai tokių, kurios ekologija tik iš vieno šono užsiiminėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 21, 20:11)
diskusijų reikalas, bet vistik kažką gero daro - didina natūralių produktų paklausą biggrin.gif Bet lieku prie savo nuomonės, kad tikriausiai vienetai tokių, kurios ekologija tik iš vieno šono užsiiminėja  4u.gif

Tikėkimės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 21, 10:11)
jeigu kas nei vienos tokios "nuodomes" neturi, tai stipriai spaudziu desine, nes as tai dar turiu ir nezinau, ar kada neturesiu, kaip eko rubai, tik ekologiski maisto produktai...oi, dar iki to man toli, kaip....nors po truputi i ta puse judama...

drinks_cheers.gif
QUOTE(Ajile @ 2008 10 21, 12:48)
Atene,daug cia musu tokiu"pradedanciu"ekologisciu  ax.gif Tik,kad man taip baisu tie soliariumai,o ypac ju zala,kad tiesiog norisi tau imt ir pasakyt(tik nepriimk nieko asmeniskai arba kaip izeidimo  mirksiukas.gif )-geriau jau siuksliu nerusiuok,arba sintetiniu ruzu naudokis,bet ne soliariumu  4u.gif

Viskas gerai 4u.gif . Ačiū už rūpestį. Tiesiog anksčiau, kai dar nebuvau palinkusi link ekologijos, daug labiau save žalojau. Visa sintetika, chemija, o dabar liko tik soliariumas (na, dar kai kas). Manau, pažanga yra. Nors apskritai, tai paskutinį sykį soliariume buvau prieš 3 mėnesius lotuliukas.gif

QUOTE(WeGa @ 2008 10 21, 13:01)
o soliariumas man atrodo kenkia tiek pat kiek ir saule. ar ne?

Kenkia ir tas, ir tas. Tiesiog manau viską darant su saiku ir kruopščiai rūpinantis oda (pvz. kaip Summer daro prieš ir po soliariumo) rizika sumažėja.

QUOTE(katutis @ 2008 10 21, 18:47)
Jei darysi iš širdies, domėsiesi, atsiras, susiformuos platesnė pasaulėžiūra - nematau tame nieko blogo smile.gif Plius, palaikome medelių-žolelių gamintojus, aliejų spaudėjus, tai negali sakyti, kad nauda tik kosmetikos naudotojui tongue.gif

Aš nuoširdžiai tikiu, kad žmogus, naudojantis natūralią kosmetiką, rūpinasi ne tik savimi, palaiko gamintojus, ekoūkius ir pan., bet ir aplinka. Kaip manot, kur patenka visa nuplauta, nuvalyta kosmetika (mūsų atveju, ačiū Dievui, natūrali) mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2008 10 21, 13:48)

As siandine Kn buvau-nusipirkau uz normalia kaina hodrolata,monoi ir kiparisu ea.Kuri nors bandet kiparisu ea nuo celiulito naudot?

koki hidrolata pirkai? ax.gif
as esu naudojusi kiparisu ea. man tai jis patiko, toks gaivus misko kvapas. naudojau ji masazams, maisiau su jojobos. efekto nelabai pastebejau, nes naudojau nereguliariai.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 10 21, 13:29)

Bet užtat Mados vaistinėj pirkausi Aromatikos aliejukų (mišinį nuo kapiliarų,jojobos, kviečių gemalų)Ten mačiau ir Argano bigsmile.gif .

Kiek Argano aliejus kainavo gal prisimenat? Ar jis ekologiskas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 10 20, 23:26)
Noriu įdegusios odos.

grazi ta idegusi oda biggrin.gif, bet net ir labai drekinama ji vis tiek sensta greiciau rolleyes.gif Man tai kazkaip uztenka to kiek nudegu vasara, o ziema po tokiu sluoskniu megzstiniu vis tiek nieko nesimato biggrin.gif (as alergiska salciui -tai turiu daug prisirengti)

QUOTE(Monica @ 2008 10 21, 12:29)
kokią gerą knygą reisk nusipirkt, Aromaterapija nuo A iki Ž nesužavėjo, nepirkau, rusiškas pavartysiu.

gal ka rasi naudingo ax.gif
http://www.5lepestkov.com/book.html

QUOTE(Ajile @ 2008 10 21, 12:48)
kiparisu ea.Kuri nors bandet kiparisu ea nuo celiulito naudot?

kiek kainavo kiparisu? kaip tik planuoju ji pirkti anticeliulitiniam misiniui. Kad jis tikrai veiktu geriausia maisyti tarpusavyje su kitais EA.

QUOTE(WeGa @ 2008 10 21, 13:01)
ar yra koks naturalus savaiminio idegio kremas? speju, kad nea biggrin.gif o soliariumas man atrodo kenkia tiek pat kiek ir saule. ar ne?

viskas priklauso nuo kiekio- jei sauleje nuolat kaitinsies -tai tokia pat bus zala, kaip nuolat einant i soliariumus ax.gif , bet man sauleje kazkaip maloniau buti, o dar jei jura rolleyes.gif

QUOTE(limbi @ 2008 10 21, 18:55)
Nesakau, kad pirkdamos natūr. kosmetiką nedarome nieko gero, bet kalbu apie tai, kad tie, kurie tik perka natūralią kosmetiką tikrai daro tai tik dėl savęs - vėlgi pasireiškia žmogaus savanaudiškumas, ir nieko gero smile.gif

cia ne i tema siek tiek, bet yra grupe mokslininku (ne politiku, nes daznai apie globalini atsilima kalba zmones, kurie nera mokslininkais), kurie teigia, kad zmogaus veikla tesudaro 2 % visos itakos gamtai, visa lemia pati gamta ir jos procesai, pvz. ugnikalniu issiverzimas
Aisku man tai lemiamos reiksmes neturi, nes as turiu susiformavusias nuostatas ir toliau sau saugosiu gamta ir aplinka, bet yra tokiu, kuriems sios mintys gali padaryti itaka ax.gif
Papildyta:
doh.gif oij pamirsau pasigirti - siandien gavau dovanu Rose Otto EA, sake paskutini paeme biggrin.gif -patenkinta visa thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif Pasipasakosiu ir as ax.gif pagal kai kuriu is Jusu rekomendacijas ir atsiliepimus pasibaigus Hauschkos aliejukui veidui ir tonikui isigijau KN alieju misini riebiai odai ir nerolio hidrolata, tai hidrolato kvapas wub.gif o aliejus tai kaip aliejus, toks aliejiskas biggrin.gif kol kas tik karta naudojau, tai negaliu pasakyti normaliu atsiliepimu, bet turint omenyje tai, kaip puikiai tiko hauschka ir apskritai visas perejimas prie naturaliu priemoniu buvo visai sklandus, tai manau tiks ir sitie dalykeliai ax.gif

pora kartu panaudojau BEMA kondicionieriu, tai labiausiai nepatiko tai, kad jo labai daug issinaudoja per viena karta g.gif tikrai neilgam man to buteliuku uzteks, tai tas blogai, nes nera labai pigu. O siaip poveikis tai visai patiko, tokie blizgus plaukai po to buvo smile.gif
o apskritai tai kol kas man pagal poveiki ir kaina geriausias sante briliant care thumbup.gif tik kad atsibosta rolleyes.gif
Atsakyti