Na merginos, kol perskaičiau 15 puslapių
Gera pakeliauti, dar geriau sugrįžti, o ypač - ne tuščiomis
Ta proga Vokietijos oro uoste nusipirkau Laveros rankų kremą "Basis senstivi" serijos. Kvepia
laveriškai Visi Laveros produktai turi tokį kvapą, kaip čia pasakyti... Šiek tiek į saldumą, man labai patinka. Rankų kremo kvapas praktiškai kaip ir kondicionieriaus iš tos pačios serijos, tik kiek švelnesnis. Tikrai neblogas, sakyčiau tai tarpinis variantas tarp Hausckos, kuris labai gerai ir ilgam drėkina, ir tarp Weledos šaltalankių, kuris viso labo skaniai kvepia, greitai susigeria, o efekto jokio
Ir kaina
30 ml nepilni 2 eurai, 125 ml ~5 eurus.
Dar nusižiūrėjau ir Laveros kreminę pudrą 02, bet dar nepasiryžau pirkti, gal vėliau iš Keinplunder užsisakysiu
Labai patiko spalva, ji tamsesnė už maniškę Hauschkos 02, tačiau šviesesnė už Hauschkos 03, kuri jau super tamsi. Laveros 02 tokia į natūralų rudumą, ant rankos pažiūrėjau, labai graži spalvytė pasirodė. Manau susigundysiu ir gan greitai
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 10 15, 10:48)
Pasiulikit prasau koki naturalu muila veidui misriai odai?
Madara turi puikų muiliuką su avietėmis riebiai/mišriai odai. Man labai patiko, nesausino.
QUOTE(Sviripilė @ 2008 10 15, 14:44)
gal dar ką patartumėt, kad oda nebūtų tokia sausa
?
Man Logonos tropinis sviestas labai gerai drėkina.
QUOTE(katutis @ 2008 10 15, 14:54)
Atėne, aš ne nėščia, o kvapų toleravimas pasikeitė tiek, kad Alterros dušo želėje su rožėmis ir šaltalankiais ėmiau užuosti ne smarvę, o šaltalankius ir dabar su dideliu malonumu ją naudoju
Man ji iš pradžių tokia šiaip sau buvo, o vėliau ėmiau užuosti vos juntamą rožių kvapą. Labai puikus dalykas būdavo prieš Logonos tropinį sviestą, kuris permuša visus kvapus
QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 21:02)
stai taip atrodo
Niam niam
QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 22:02)
man idomiausia i kur tas tusas bus supilamas ir po to kaip tepamas
Neseniai perskaičiau apie keptus tušus, kurie yra kaip šešėlio pavidalu dėžutėje ir atskiras šepetėlis. Taigi manau KN pasirūpins mini dėžutėmis ir šepetukais, kaip yra pasirūpinę įvairiausiais buteliukais, pipetėmis, purkštukais
QUOTE(eja @ 2008 10 16, 13:41)
Sveikos,
gal parekomenduotumet koki naturalu praisikli veidui, nes pieneliais nevalau. Geriau, kad koks nebrangiausias, randamas musu parduotuvese, aciu
Madaros putos, Logonos putos, Dr. Hauschka cleansing cream.. užteks kiekvieno bent jau 1,5 mėn, o taupiau naudojant ir dar ilgiau
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 16, 15:14)
Siaip as is pradziu daug daug skaiciau kitu mergaiciu nuomones, rinkausi daugiausiai pagyru surinkusius ir bandziau, taip vis dar iki siol bandau atsirinkti sau tai, kas odelei labiausiai tiktu ir patiktu
Aš irgi iš pradžių labai daug skaičiau, kai ką net užsirašydavau, sisteminau informaciją ir po truputį bandydavau. Galiu pasakyti tik, kad ką bebandžiau, gal tik pora dalykų man netiko, viskas puikiai sueina.
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 16, 19:50)
uzsidedu laveros mangu kauke, tada plaukas igauna toki svori, vienu zodziu, tada jauciasi, kad kazka ant galvos turi
Kaip įdomu, aš dabar Santes kaukę-kondicionierių turiu, bet kitą kartą jau norėsiu normalią kaukę nusipirkti, gal tai bus Lavera, kuo toliau, tuo labiau mane ji kabina. Labai gaila, kad neparduoda Lietuvoje, nes tai tikrai kokybiška kosmetika ir sąlyginai sakyčiau netgi nebrangi. Pigesnė už Bioboutique produkciją, jau nekalbant apie Hauschka. Be to, yra gausus pasirinkimas skaniai kvepiančių dalykų, ypač "Body SPA" serija, tikras SPA namuose
Druskos, dušo želės, vonios ir kūno aliejai, šveitiklis, kūno losjonai...
QUOTE(Alien @ 2008 10 17, 12:19)
I Soliariumus turbut neveikastote... sito as negaliu atsisakyti..einu 1 kart i savaite arba i dvi savaites...
Gal kuri lankotes...patarkite kokius kremus ar aliejus renkates....
Kartais apsilankau. Naudoju bene brangiausius įmanomai kremus (Lietuvoje jie parduodami su 400 proc. antkainiu, o realiai kaina įkandama), nes pastebėjau, kad jie n kartų geriau drėkina už pigesnius variantus. Be to, neišsausina odos. Aišku, jei apsilankau soliariume, pora dienų po to stengiuosi gausiau nei įprastai drėkinti odą riebiais kremais, kad neišsausėtų. Nepiktnaudžiauju, bet irgi esu iš tų, kurios nori būt įdegusios
QUOTE(WeGa @ 2008 10 18, 15:25)
naudoju molio kauke (eurokosiska) 2-3 kartus per savaite, prilasinu EA, vynuogiu kauliuku aliejaus truputi, nu nzn kiek ten jis valo, bent instirai juodi ant nosies tai nei kiek nepasisalina, o ka jau kalbet apie gilesnius, didesnius ar tuos kietus
Jei prieš tai neatveriat veido porų, tai inkštirai ir neišsivalys gerai... Reikėtų, kad pagarintumėt veiduką, o jei oda labai jautri, tiesiog su šilto vandens kompresais būtų gerai pagulėti, o tada po kelių minučių tepti molį. Tikrai efektas bent šioks toks matysis
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 18, 17:01)
o galima nudegti be tu kremu?
Be kremų aš nudegu ir oda nežmoniškai išsausėja (po to nepadeda net drėkinimas 2 kartus per dieną, reikia laukti porą savaičių, kol susitvarko oda...). Todėl dabar - tik su kremais, kad ir cheminiais su 5 rūšių silikonais...
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 19, 10:17)
supatau, galvojau gal ir saugo
Geras soliariumo kremas saugo nebent nuo išsausėjimo. Iš patirties sakau.
QUOTE(WeGa @ 2008 10 21, 14:01)
ar yra koks naturalus savaiminio idegio kremas?
Aš Laveros turiu, bet tik kartą dar bandžiau. Efektas tikrai geras ir kvapas nėra labai įkyrus, nors vistiek truputį juntamas. Vis neprisiruošiu dažniau pasiteplioti, reikės kada.