Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2008 10 20, 10:28)
O Vergine kaip suprantu vakar nedirbot?

Ne. Dirbau šiandien ir ryt. O paskiau nuo penktadienio iki sekmadienio smile.gif

QUOTE(doufyl @ 2008 10 20, 21:15)

Pas mus yra toks kremas su sviestmedžio sviestu ir biopelsinų ekstraktu ax.gif
Rekomenduojama:
-Sportininkams masažuojant raumenis prieš ir po treniruočių.
-Malšina galūnių ir raumenų skausmus.
-Mažina šalčio jausmą.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 10 20, 18:56)
Aš draugauju su soliariumais biggrin.gif .
Pasirodo yra smile.gif . Ilgai ieškojau ir štai Natural, Organic, and Paraben Free Tanning Lotion

ax.gif man tai cia jau panasu i "naturalumo" pateikima kaip mada, nes tikri naturopatai niekada nesikaitina tuose soliariumuose kas savaite, o turint omeny, kad tie kremai parduodami dideliais kiekiais -jie skirti daznam naudojimui (nes naturalesnis produktas zymiai trumpiau galioja uz sintetinius soliariuminius) g.gif - na man tai niekaip nesiderina kad ir 1 kartas per 2 savaites soliariume su naturalumu schmoll.gif- net ir prisitepus tokiu kremu vis tiek kenkiama odai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 20, 21:52)
ax.gif man tai cia jau panasu i "naturalumo" pateikima kaip mada, nes tikri naturopatai niekada nesikaitina tuose soliariumuose kas savaite, o turint omeny, kad tie kremai parduodami dideliais kiekiais -jie skirti daznam naudojimui (nes naturalesnis produktas zymiai trumpiau galioja uz sintetinius soliariuminius) g.gif - na man tai niekaip nesiderina kad ir 1 kartas per 2 savaites soliariume su naturalumu  schmoll.gif- net ir prisitepus tokiu kremu vis tiek kenkiama odai  unsure.gif

Na taip ax.gif , bet čia ekologija skamba kaip gyvenimo filosofija, su kuria odos sendinimas soliarume tikrai nesiderina. Tai aukščiausias lygis, kurio aš dar nepasiekiau. Kažkada sakiau, kad man užteks ir natūralios veido kosmetikos, o visa kita tegul bus po senovei. Bet palaipsniui parūpo ir plaukai, kūnas, tai ką valgau. Taip, aš rūšiuoju šiukšles, naudoju natūralią veido, kūno kosmetiką, higienos reikmenis, maistui naudoju ekologiškus produktus ir t.t., bet nesirengiu eko rūbais, naudoju sintetinius mėgstamus kvepalus, dažau plaukus kirpykloje (kokie ten dažai turbūt visiems aišku), nes tokios spalvos, kurios noriu natūralių dažų dar nemačiau. Noriu įdegusios odos. Tokios mano nuodėmės smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 20, 19:08)

su lt pavadinimais tai as nesusipazinus, tai parasysiu angliskai:
myrrh
frankincense
spruce
pine
fir
cedarwood

mira
bosvelija (?)
kanados egle
pusis
egle
kedras

nezinau, kiek jie tikslus..

Oi, Frankincense, (bosvelija) man thumbup.gif Kaip tik per paskaitą Laimė kalbėjo (čia KN, kur būna seminarai), kad frankincense siejamas su Kristumi, kaip ir mira. Frankincense atskleidžia Kristaus dieviškąją dalį,o man jis kvepia bažnyčios smilkalais. Labai jo noriu bigsmile.gif Kaip tau faina, kad jį jau turi thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 10 21, 00:26)
Na taip ax.gif , bet čia ekologija skamba kaip gyvenimo filosofija, su kuria odos sendinimas soliarume tikrai nesiderina. Tai aukščiausias lygis, kurio aš dar nepasiekiau. Kažkada sakiau, kad man užteks ir natūralios veido kosmetikos, o visa kita tegul bus po senovei. Bet palaipsniui parūpo ir plaukai, kūnas, tai ką valgau. Taip, aš rūšiuoju šiukšles, naudoju natūralią veido, kūno kosmetiką, higienos reikmenis, maistui naudoju ekologiškus produktus ir t.t., bet nesirengiu eko rūbais, naudoju sintetinius mėgstamus kvepalus, dažau plaukus kirpykloje (kokie ten dažai turbūt visiems aišku), nes tokios spalvos, kurios noriu natūralių dažų dar nemačiau. Noriu įdegusios odos. Tokios mano nuodėmės smile.gif .

jeigu kas nei vienos tokios "nuodomes" neturi, tai stipriai spaudziu desine, nes as tai dar turiu ir nezinau, ar kada neturesiu, kaip eko rubai, tik ekologiski maisto produktai...oi, dar iki to man toli, kaip....nors po truputi i ta puse judama...
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 10 21, 08:47)
Oi, Frankincense, (bosvelija) man  thumbup.gif  Kaip tik per paskaitą Laimė kalbėjo (čia KN, kur būna seminarai), kad frankincense siejamas su  Kristumi, kaip ir mira. Frankincense atskleidžia Kristaus dieviškąją dalį,o man jis kvepia bažnyčios smilkalais. Labai jo noriu bigsmile.gif  Kaip tau faina, kad jį jau turi thumbup.gif

as kaip suprantu cia ir yra smilkalai g.gif .. nelabai stipri sitoj srity, gal kas pataisys ax.gif , bet cia lyg ir buvo tos dovanos gimusiam kristui: myrrh, frankincense..
tai as, tsakant, christmas'u tematika apsipirkau smile.gif

nors, zinoma, ir visokiu gyd savybiu daugybe jie turi. turiu recepta nuo aknes su mira ir bosvelija.
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 10 20, 21:59)
Ne. Dirbau šiandien ir ryt. O paskiau nuo penktadienio iki sekmadienio smile.gif
[

taip ir įtariau..Tai merginos, pasiūlyčiau eiti į madą, kai dirba Vergine, nes mergina, kuri dirbo sekmadienį, kiek keistai elgėsi ir nelb išmanė apie produkciją cool.gif
Beje, sviestmedis nenatūralus ten parduodamas, ta prasme, kad rafinuotas, baltas ir bekvapis, o kaina tai doh.gif Vyrui kremo kvapas nesužavėjo, taip nieko ir nenusipirkau.
Bet užtat Mados vaistinėj pirkausi Aromatikos aliejukų (mišinį nuo kapiliarų,jojobos, kviečių gemalų)Ten mačiau ir Argano bigsmile.gif .O namei ea tai gal jau 15 buteliukų turiu.Kokią gerą knygą reisk nusipirkt, Aromaterapija nuo A iki Ž nesužavėjo, nepirkau, rusiškas pavartysiu.
Atsakyti
Atene,daug cia musu tokiu"pradedanciu"ekologisciu ax.gif Tik,kad man taip baisu tie soliariumai,o ypac ju zala,kad tiesiog norisi tau imt ir pasakyt(tik nepriimk nieko asmeniskai arba kaip izeidimo mirksiukas.gif )-geriau jau siuksliu nerusiuok,arba sintetiniu ruzu naudokis,bet ne soliariumu 4u.gif Beto gi rusva odos spalvyte galima isgaut ir su kremukais rolleyes.gif
Norejau va apie aromaterapijos knygutes jusu paklaust-kokias turit,kokios nuomuones?
As siandine Kn buvau-nusipirkau uz normalia kaina hodrolata,monoi ir kiparisu ea.Kuri nors bandet kiparisu ea nuo celiulito naudot?
Atsakyti
ar yra koks naturalus savaiminio idegio kremas? speju, kad nea biggrin.gif o soliariumas man atrodo kenkia tiek pat kiek ir saule. ar ne?
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 21, 14:01)
o soliariumas man atrodo kenkia tiek pat kiek ir saule. ar ne?

jie daugiau sukoncentruoti g.gif nezinau net is tikruju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 10 21, 13:29)
Tai merginos, pasiūlyčiau eiti į madą, kai dirba Vergine, nes mergina, kuri dirbo sekmadienį,  kiek keistai elgėsi ir nelb išmanė apie produkciją cool.gif

beskaitant kaip Vergine komentuoja produktus ir aš tyliai padariau sau išvadą, kad nepasisekė man nueiti į jų parduotuvėlę tinkamu laiku biggrin.gif

QUOTE(WeGa @ 2008 10 21, 14:01)
ar yra koks naturalus savaiminio idegio kremas? speju, kad nea biggrin.gif

kaip tai ne? blink.gif Yra Laveros - ir veidui, ir kūnui smile.gif Aš pati pirkau kūno, kuris tinka ir veido, bet dar nesiryžau išbandyti iki šiol ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2008 10 21, 13:48)
Atene,daug cia musu tokiu"pradedanciu"ekologisciu  ax.gif Tik,kad man taip baisu tie soliariumai,o ypac ju zala,kad tiesiog norisi tau imt ir pasakyt(tik nepriimk nieko asmeniskai arba kaip izeidimo  mirksiukas.gif )-geriau jau siuksliu nerusiuok,arba sintetiniu ruzu naudokis,bet ne soliariumu  4u.gif Beto gi rusva odos spalvyte galima isgaut ir su kremukais  rolleyes.gif
Norejau va apie aromaterapijos knygutes jusu paklaust-kokias turit,kokios nuomuones?
As siandine Kn buvau-nusipirkau uz normalia kaina hodrolata,monoi ir kiparisu ea.Kuri nors bandet kiparisu ea nuo celiulito naudot?

Dėl šito nepritarčiau, nes čia jau nuskriaustum gamtą, ne save biggrin.gif Natūralią kosmetiką, maistą ir panašiai vadinu tokia savanaudiška ekologija, nes tai darai tik siekdamas sau naudos... O kada tokiam, kuris giriasi naudojantis natūralią kosmetiką ir panašiai, visiškai nusispjaut į tą tikrąją ekologiją - man labai negražu ax.gif Manau, reik stengtis suderint ir tą, ir tą, bet pirmiausia ekologija prasideda ne nuo savęs, manau smile.gif
Šiek tiek nukrypau čia nuo temos biggrin.gif (tikrai šito posto netaikiau jums, čia šiaip, pasvarstymai smile.gif )
Atsakyti