Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(doufyl @ 2008 10 18, 23:14)
turiu sante nagų laką ir valiklį. nagų lakas laikosi man (naudojant pagrindą, stipriklį ir tada spalvotą laką) ~4dienas. o nagų lakas irgi patinka, nes nedžiovina paties nago, bet valyti reikia šiek tiek ilgiau, negu su acetoniniu 4u.gif

o pagrindas irgi santes? beja CUP'e yra ju pirkti?
Atsakyti
cupe paskutini karta buvo tik vienintelis skaisciai raudonas santes lakas, gal uzsakys gal atves, zodziu neaiski situacija
Atsakyti
Sveikos smile.gif ,
turiu klausimėlį merginoms dažančioms plaukus, ar dažote cheminiais dažais, o galbūt esate atradę kažką natūralaus , mačiau lygtais Logona turi tamsių plaukų dažų, gal kas išmėginę? 4u.gif
Atsakyti
o tai kokia 'gaunas' kondicionieriaus paskirtis, kai naudojamas pries sampuna?..

del slaunu skausmo as irgi apie sporto kluba pagalvojau biggrin.gif tada praeis mirksiukas.gif as esu labai 'susivarius' kojas ant takelio (ties kauliukais), va tada tai ilgai kankinaus doh.gif salti kompresai, tiesa, kazkiek padejo.

siandien kad apsipirkau biggrin.gif cielus 7 eterinius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 20, 16:47)
o tai kokia 'gaunas' kondicionieriaus paskirtis, kai naudojamas pries sampuna?..
siandien kad apsipirkau  biggrin.gif cielus 7 eterinius  bigsmile.gif

gal "tipo" kauke pries plovima g.gif, nes sesuo sake, kad pries sampuna ji uzsitepus ir nuplovus sampunu -plaukai svelnus ir nebe susiriebalave, bet siaip tai nesamone vadinti tokia priemone balzamu doh.gif

kokius pirkai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 20, 15:59)
gal "tipo" kauke pries plovima  g.gif, nes sesuo sake, kad pries sampuna ji uzsitepus ir nuplovus sampunu -plaukai svelnus ir nebe susiriebalave, bet siaip tai nesamone vadinti tokia priemone balzamu  doh.gif

kokius pirkai  ax.gif

aha, as ir galvoju, nebent kauke. bet tada ir palaikyt reik kazkiek laiko, kad efektas butu.. g.gif

su lt pavadinimais tai as nesusipazinus, tai parasysiu angliskai:
myrrh
frankincense
(situ dvieju visad labai norejau, pagaliau pabandysiu biggrin.gif )

spruce
pine
fir
cedarwood

visi is 'tos pacios operos', tai turetu tarpusavy deret mastau.gif tikiuosi... biggrin.gif

ir dar kaledini eteriniu blenda uzsisakiau smile.gif

kad nepasirodyciau visiska tingine, radau siokius tokius vertimus smile.gif :
mira
bosvelija (?)
kanados egle
pusis
egle
kedras

nezinau, kiek jie tikslus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 20 spalio 2008 - 17:20
QUOTE(Alien @ 2008 10 17, 11:19)
I Soliariumus turbut neveikastote... sito as negaliu atsisakyti..einu 1 kart i savaite arba i dvi savaites...
Gal kuri lankotes...patarkite kokius kremus ar aliejus renkates....

QUOTE(Ajile @ 2008 10 17, 11:43)
Soliarumas laaabai kenkia odai-tai kazi ar kas is naturalisciu i ji vaiksto  g.gif

Aš draugauju su soliariumais biggrin.gif .

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 17, 12:01)
naturaliu kremu nera, o alieju soliariumuose negalima naudoti

Pasirodo yra smile.gif . Ilgai ieškojau ir štai Natural, Organic, and Paraben Free Tanning Lotion
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 10 20, 17:35)
turiu klausimėlį merginoms dažančioms plaukus, ar dažote cheminiais dažais, o galbūt esate atradę kažką natūralaus , mačiau lygtais Logona turi  tamsių plaukų dažų, gal kas išmėginę? 4u.gif

dažau su chna ir basma smile.gif plaukams patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 10 20, 20:07)
dažau su chna ir basma smile.gif plaukams patinka smile.gif

aha, turėtų plaukučiam patikt smile.gif tik kažin ar man šie dažai tiktų, nes jeigu aš esu girdėjus teisingai, negalima su jais dažyti jei prieš tai buvo naudoti nenatūralūs dažai g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 10 20, 17:35)
Sveikos smile.gif ,
turiu klausimėlį merginoms dažančioms plaukus, ar dažote cheminiais dažais, o galbūt esate atradę kažką natūralaus , mačiau lygtais Logona turi  tamsių plaukų dažų, gal kas išmėginę? 4u.gif

as dazau su logonos milteliniais ir esu labai patenkinta thumbup.gif (chna man dazydavo labai rysku oranzini lanka ties smilkiniais, kur plaukai sviesesni doh.gif )
as dazau maisydama 1/3 umber spalvos milteliu su 2/3 juodos. gaunasi grazi sokoladine ruda. tik skirtingai nei su chna - labiau nusiplauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 10 20, 20:56)
as dazau su logonos milteliniais 

dekui 4u.gif , gal žinote ar galima juos naudoti ant dažytų plaukų {turiu minty nenatūraliai] ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 20, 16:31)
man tai cia panasu, kad per smarkiai sporto saleje paplusejai  g.gif
Man tai laikas viska sutvarko  ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 20, 18:47)
del slaunu skausmo as irgi apie sporto kluba pagalvojau  biggrin.gif tada praeis  mirksiukas.gif as esu labai 'susivarius' kojas ant takelio (ties kauliukais), va tada tai ilgai kankinaus  doh.gif salti kompresai, tiesa, kazkiek padejo.

taip, turėjau treniruotę gerą 5dienį, kad net mašinos vairuoti nesugėbajau, laiptais lipdama dejavau, o ryte be karštos srovės kojos nesilankstydavo doh.gif
šiandien jau geriau, vis dar maudžia, bet ne taip. dar nusipirkau weledos arnikos aliejų. koks fainutis. lengvai šildo kojas. kvepia welediškai biggrin.gif
----
džemute, pagrindas pas mane buk (šitos firmos nagų lakų sudėtis nebloga)
Atsakyti