Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2008 10 19, 18:44)
Vergine, dar neispirko tos juodos muilo pastos?  biggrin.gif

Ne, neišpirko biggrin.gif Tik tau išskirtinai daviau pauostyti, tai niekas nežino kas tame indelyje slypi biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 10 19, 19:39)
Ne, neišpirko biggrin.gif Tik tau išskirtinai daviau pauostyti, tai niekas nežino kas tame indelyje slypi biggrin.gif  wub.gif

tada gerai lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
nagi nagi, ir kas čia per juoda muilo pasta? bigsmile.gif ką su ja daryti reikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaam @ 2008 10 19, 21:22)
nagi nagi, ir kas čia per juoda muilo pasta?  bigsmile.gif  ką su ja daryti reikia?  blush2.gif

praustis smile.gif cia Feniqia muilai
Atsakyti
Sveikos, seniai jau buvau uzsukusi, pasiilgau 4u.gif

kai dirbi po 14 val. per para, groziui laiko nebelieka unsure.gif

Palomina, man atrodo as turiu ta pati misini kaip tu, is KN nuo kapiliaru, matai net i galve nebuvo ateje, kad galima visa veida terliotis, reikes pabandyti. nors tos rausvesnes vietos pas mane tik aplink nosi, tai gal ir nebutina viso veido g.gif
jeigu nesunku, gal gali parasyti, kokia sudetis tavo misinuko, nes ant mano buteliuko labai neaiskiai matosi, tik pelargonija ir kiparisa normaliai issifruoti galiu. aciu 4u.gif

Ir dar klausimas ne i tema, jeigu i kelione galetumete pasiimti labai minimaliai kosmetikos, ka imtumete, kad labiausiai tiktu kunui, plaukams ir veidui vienas daiktas? Matyt sviestmedzio, kokosu arba monoi? ar dar ka nors? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2008 10 19, 21:32)
Sveikos, seniai jau buvau uzsukusi, pasiilgau  4u.gif

kai dirbi po 14 val. per para, groziui laiko nebelieka  unsure.gif

Palomina, man atrodo as turiu ta pati misini kaip tu, is KN nuo kapiliaru, matai net i galve nebuvo ateje, kad galima visa veida terliotis, reikes pabandyti. nors tos rausvesnes vietos pas mane tik aplink nosi, tai gal ir nebutina viso veido  g.gif
jeigu nesunku, gal gali parasyti, kokia sudetis tavo misinuko, nes ant mano buteliuko labai neaiskiai matosi, tik pelargonija ir kiparisa normaliai issifruoti galiu. aciu  4u.gif

Ir dar klausimas ne i tema, jeigu i kelione galetumete pasiimti labai minimaliai kosmetikos, ka imtumete, kad labiausiai tiktu kunui, plaukams ir veidui vienas daiktas? Matyt sviestmedzio, kokosu arba monoi? ar dar ka nors?  ax.gif

receptas toks:
8 ml tamanu aliejaus
5,5 ml nakvisu aliejaus
5 lasai labdano EA
10 lasu kipariso EA
20 lasu pelargonijos EA
5 lasai imbierines citrinzoles EA
5 lasai rozmarinu EA
o viso veido tai aisku kad nebutina tepti.. as tai nusprendziau pabandyti del kitu savybiu ta aliejuka biggrin.gif

as pasiimciau naturalia monoi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 19 spalio 2008 - 20:43
QUOTE(Palomina @ 2008 10 19, 21:41)
receptas toks:
8 ml tamanu aliejaus
5,5 ml nakvisu aliejaus
5 lasai labdano EA
10 lasu kipariso EA
20 lasu pelargonijos EA
5 lasai imbierines citrinzoles EA
5 lasai rozmarinu EA
o viso veido tai aisku kad nebutina tepti.. as tai nusprendziau pabandyti del kitu savybiu ta aliejuka  biggrin.gif

as pasiimciau naturalia monoi  smile.gif

4u.gif
as irgi kolkas galvoju, kad naturali monoi universaliausia mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 19, 15:57)
turi knygele aromaterapijos paslaptys? 52psl. receptuku rasi, kiek ko kaip. gal pagelbes 4u.gif

turiu, tik kad iš tinkamų ea tik levandas teturiu, ačiū 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 10 19, 22:41)
as pasiimciau naturalia monoi  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O Vergine kaip suprantu vakar nedirbot?
Atsakyti
Pabandžiau Nikovitos šampūną http://www.nikovita....p...&item_id=13 ir kondicionierių http://www.nikovita....p...&item_id=15 tai labai schmoll.gif Išsiplauni galvą, o plaukai kaip savaitę neplauti atrodo, tarsi su riebaluotais plaukais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 19, 13:05)
Merginos, kas galėtų padėti nuo stipraus raumenų skausmo? Labai skauda šlaunų raumenis. Bandžiau karštą vonią, stiprų masažą, pirtis, sukūrinę vonią. Skaumas nei kiek nesumažėjo. Ryte iš lovos sunku išlipti, o ką jau kalbėti apie leidimąsi laiptais žemyn doh.gif
Gal padėtų, pvz, levandų ea+simondsijų al?

man tai cia panasu, kad per smarkiai sporto saleje paplusejai g.gif
Man tai laikas viska sutvarko ax.gif

QUOTE(kambliukas @ 2008 10 20, 13:26)
Pabandžiau Nikovitos šampūną Išsiplauni galvą, o plaukai kaip savaitę neplauti atrodo, tarsi su riebaluotais plaukais unsure.gif

taip gali buti del balzamo- pabandyk be jo arba ji naudoti pries sampuna (skamba durnai, bet taip man rekomendavo naudoti UT roziu balzama, nuo kurio plaukai atrode kaip taukais istepti)
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 20, 15:31)

taip gali buti del balzamo- pabandyk be jo arba ji naudoti pries sampuna (skamba durnai, bet taip man rekomendavo naudoti UT roziu balzama, nuo kurio plaukai atrode kaip taukais istepti)

Nu, nieko sau blink.gif Reiks pabandyti g.gif
Atsakyti