Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 18, 15:39)
KN yra galimybe pasigaminti valomaji krema is prabangiu kremu serijos. Tos, kurios bande (tame tarpe ir mano sesuo) labai patenkintos, sake istraukia tuos purvus ir pavirsu ir juos lengviau pasalinti. Tiesa, jis gan nepigus 25 ml apie 50 lt

o gal receptuka turi? mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 18, 15:25)
gal dar kas naudojat? ar padeda?

naudoju molio kauke (eurokosiska) 2-3 kartus per savaite, prilasinu EA, vynuogiu kauliuku aliejaus truputi, nu nzn kiek ten jis valo, bent instirai juodi ant nosies tai nei kiek nepasisalina, o ka jau kalbet apie gilesnius, didesnius ar tuos kietus  unsure.gif

siustis kazkur 10lt pigiau, kiek su siuntimu negaliu pasakyti. o ar tikrai padeda, sunku pasakyti, garinau dar tik karteli, molis visai patinka...pasakyciau, kad man lyg geriau pravalo nei tas eurokosiskas, as ir niekaip tu juodu inkstiru ant nosies neatsikratau verysad.gif kad galeciau pasakyti, ar tikrai padeda, manau reiktu dar tas priemones toliau panaudoti, bet rezultatai kaip ir i geraja puse...

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 18, 15:39)
geriausia ten neiti, arba tik exta etveju -kai labai greitai ir zutbut reikia atrodyti graziai -pvz., kokios vestuves ar pan. ziema  ax.gif

tai va va, kartais ir man tenka tokia "nuodeme" padaryti...tai idomu visgi kaip geriau, nes nera jokio noro tais ju kremais tepliotis...
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 18, 14:47)
o gal receptuka turi?  mirksiukas.gif  ax.gif  4u.gif

vaskas 2,5g
roziu arba nerolio vandens 8 ml
abrikosu aliejus 8 ml
kvieciu gemalu aliejus 4 ml
nerolio EA 3 lasai
levandu 3 lasai
ylang ylang extra 2 lasai
grepfrutu seklo extrakto 3 lasai
vit.E 2 lasai

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 18, 15:36)
tai va va, kartais ir man tenka tokia "nuodeme" padaryti...tai idomu visgi kaip geriau, nes nera jokio noro tais ju kremais tepliotis...

o galima nudegti be tu kremu? jei taip -tai gal tada ir be ju geriau, po soliarumo verciau tikru aliejuku issitepti
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 18, 17:01)
vaskas 2,5g
abrikosu aliejus 8 ml
nerolio EA 3 lasai
levandu 3 lasai
vit.E 2 lasai

aciu 4u.gif
Atsakyti
o galima nudegti be tu kremu? jei taip -tai gal tada ir be ju geriau, po soliarumo verciau tikru aliejuku issitepti

as va, is tikruju niekad nebandziau be nieko eit g.gif nors esu girdejus, kaip panos eina ir atseit viskas ok g.gif bet man taip atrodo baisu eit taip va, niekuo nepasitepus, cia turbut kazkoks isitikinimas veikia, ypac apie tuos kremus paskaicius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 18 spalio 2008 - 17:11
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 18, 18:10)
as va, is tikruju niekad nebandziau be nieko eit g.gif nors esu girdejus, kaip panos eina ir atseit viskas ok g.gif bet man taip atrodo baisu eit taip va, niekuo nepasitepus, cia turbut kazkoks isitikinimas veikia, ypac apie tuos kremus paskaicius doh.gif

bet tie kremai jokios apsauginės funkcijos neatlieka juk, tik drėkina... g.gif
Atsakyti
gal kas galit parasyti atsiliepimu apie nagu lakus ir valikli?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 18, 19:10)

kiek kartų teko eiti niekada nieko nesitepdavau. o ir įdegdavau gražiai bei greitai.

QUOTE(dzemute @ 2008 10 18, 23:00)
gal kas galit parasyti atsiliepimu apie nagu lakus ir valikli?

turiu sante nagų laką ir valiklį. nagų lakas laikosi man (naudojant pagrindą, stipriklį ir tada spalvotą laką) ~4dienas. o nagų lakas irgi patinka, nes nedžiovina paties nago, bet valyti reikia šiek tiek ilgiau, negu su acetoniniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 18, 23:14)
kiek kartų teko eiti niekada nieko nesitepdavau. o ir įdegdavau gražiai bei greitai.

4u.gif kazkodel ir man taip atrodo, kad taip butu geriausia, tik dvejojau ar idengama greit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 18 spalio 2008 - 23:07
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 19, 01:06)
4u.gif  kazkodel ir man taip atrodo, kad taip butu geriausia, tik dvejojau ar idengama greit.

čia priklauso nuo odos tipo. aš vasarą gan greitai ruduoju. nebent su sante apsauga būnu. tada sunkiai ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 18, 18:10)

beveik niekada nesitepu kremu eidama i soliariuma. netgi girdejau, kad nerekomenduojama kazkuo tepliotis, o tie ju kremai skirti greitinti idegiui, jokios apsaugos jie neduoda.
Atsakyti
vaskas 2,5g
abrikosu aliejus 8 ml
nerolio EA 3 lasai
levandu 3 lasai
vit.E 2 lasai

o gal žinot, kur vaško nusipirkt?ylang extra kitoks nei paprastas ylang?Kame skirtumas?O Vit E lašų vaistinėse yra?Kapsulėse tai yra, o lašų nesu užmačiusi g.gif Labai norėčiau šitą kremuką pasigaminti, tai va ir teiraujuosi visko ax.gif

Ir dar man toks klausimas(matyt be atsakymo..)Inete tom pačioms problemoms siūlomi vis kitoki receptai su ea, tiek kraujagyslėm ar net nuo peršalimo ir t.t..Žodžiu, aš visai pasimečiau ir nžn, kokius mišinius darytis, kai jie tokie skirtingi doh.gif Gal žinot kokį tikrai patikimą šaltinį, ar tiesiog visi receptai yra geri?

Vakar buvau Eurovaistinėj, tai apžiūrėjau Omnia Botanica pasiūlą.Yra ir nenuplaunamas kondicionierius, kainuoja kažkas 40 Lt, o kai 15 proc. nuolaida savaitgaliais, tai visai nebrangus.Dar ten yra mano galva visai neblogos sudėties alyvuogių muilo nebrangaus po 5 Lt.

Planuoju į Madą pavažiuoti.Gal vyrui po skutimosi pirksiu kremą, jei patisk kvapas, šiaip įdomu apžiūrėt.
Atsakyti