Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

oho, koks kokosų aliejus laukiamas. reikės skubėti nusipirkti, nes kaip mat išgraibstysit biggrin.gif tikiuosi užsiveš daugiau... ax.gif

katuti, ar naudoji tą homeopatinę balinančią dantų pastų? šiandien išsivaliau, koks įdomus skonis bigsmile.gif

Atsakyti
Nusipirkau pagaliau dezodoranta vaistinej-BIONSEN, toks buteliukas su purkstuku,o viduje skaldytas kristalas-ammonium alum. Reikia uzpilti vandeniu ir naudoti, bet as noriu dar EA ilasinti, galvojau apie salaviju(bet brangoookas KN 5ml.-55Lt) kazkaip 5ml labai didelis kiekis dezodorantui, nezinau, kur kita kieki deciau. Kokie dar EA tiktu?
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 10 17, 23:16)
Nusipirkau pagaliau dezodoranta vaistinej-BIONSEN, toks buteliukas su purkstuku,o viduje skaldytas kristalas-ammonium alum. Reikia uzpilti vandeniu ir naudoti, bet as noriu dar EA ilasinti, galvojau apie salaviju(bet brangoookas KN 5ml.-55Lt) kazkaip 5ml labai didelis kiekis dezodorantui, nezinau, kur kita kieki deciau. Kokie dar EA tiktu?

turiu as situs kristalus, man veikia kaip ir kiti visokie kristalai - prakaito ne kiek nelaiko verysad.gif nebent kvapa gal kazkiek g.gif
o kokiu tikslu nori EA ilasinti?
Papildyta:
QUOTE(doufyl @ 2008 10 17, 23:13)
oho, koks kokosų aliejus laukiamas. reikės skubėti nusipirkti, nes kaip mat išgraibstysit biggrin.gif tikiuosi užsiveš daugiau... ax.gif

aha, as ir eileje kazkur laukiu biggrin.gif
Atsakyti
EA sustiprintu kristalu poveiki , pvz. salaviju EA reguliuoja prakaito liauku veikla, veikia antibakteriskai. Turejau kelias priemones pedoms nuo prakaitavimo, tai buvo su salavijais ax.gif o kojeles juk prakaituoja labaiu doh.gif
Papildyta:
gal dar idesiu arbatnedziu ir ciobreliu EA. ax.gif
Papildyta:
zinau, kad nelaikys taip gerai, kaip cheminiai, jau praradau vilti rasti dezodoranta naturalu ir veiksminga, o cia mane suzavejo ta mintis, kad galesiu pazaisti. Vandeni i ta purkstuka galima uzpilti 5k. is naujo.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 10 17, 23:35)
EA sustiprintu kristalu poveiki , pvz. salaviju EA reguliuoja prakaito liauku veikla, veikia antibakteriskai. Turejau kelias priemones pedoms nuo prakaitavimo, tai buvo su salavijais ax.gif  o kojeles juk prakaituoja labaiu  doh.gif
Papildyta:
Papildyta:
zinau, kad nelaikys taip gerai, kaip cheminiai, jau praradau vilti rasti dezodoranta naturalu ir veiksminga, o cia mane suzavejo ta mintis, kad galesiu pazaisti. Vandeni i ta purkstuka galima uzpilti 5k. is naujo.

aga, tikrai idomu, tikrai kazkada kazkur skaiciau, kokie EA mazina koju prakaitavima, reiktu pasidometi, pasiskaityti. butinai pranesk, kaip seksis naudoti 4u.gif gal sakau ir as kaip nors ji suoptimizuociau, nes kazkaip uzsistovejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 10 17, 23:35)
EA sustiprintu kristalu poveiki , pvz. salaviju EA reguliuoja prakaito liauku veikla, veikia antibakteriskai. Turejau kelias priemones pedoms nuo prakaitavimo, tai buvo su salavijais ax.gif  o kojeles juk prakaituoja labaiu  doh.gif
Papildyta:
Papildyta:

kiparisu ea tinka nuo prakaitavimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 17, 23:21)
turiu as situs kristalus, man veikia kaip ir kiti visokie kristalai - prakaito ne kiek nelaiko verysad.gif nebent kvapa gal kazkiek g.gif 

nei kvapo, nei prakaito man nelaikė. gal su EA ir būtų buvę kažkas geriau...
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 14, 13:28)
tiesa pasakius, as ir si turiu, nesinaudoja jis man ir viskas unsure.gif  sunku tikrai pasakyti, kad va, tai tikrai tiktu, tas tikrai netiktu, dauguma labai patenkintos hauschka (kuria siunciames per summer is ebay), ir as isdrisau pameginti, ten yra toks rinkinukas kaip tik misriai, riebiai odelei, toks, labai patogu pasibandyti, ar tiktu tokios priemones. Pastebiu pokycius i geraja puse, ziuresiu, kaip toliau bus.

o Hauschka galima tik siustis? g.gif kiek tas rinkinukas kainuoja litais+siuntimo islaidos?
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 18, 14:41)
o Hauschka galima tik siustis?  g.gif kiek tas rinkinukas kainuoja litais+siuntimo islaidos?

toks rinkinukas yra ir stepono g. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 18, 14:41)
o Hauschka galima tik siustis?  g.gif kiek tas rinkinukas kainuoja litais+siuntimo islaidos?

LT Hauschkos rinkinukas kainuoja 45 lt

o as siandien nusipirkau NB apelsinu EA.. turejau anksciau KN apelsinu EA, bet baigesi greitai.. naudoju vistiek tik i zvakide, tai gerai bus ir is NB..
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 10 18, 14:52)
toks rinkinukas yra ir stepono g.  smile.gif

gal dar kas naudojat? ar padeda?

naudoju molio kauke (eurokosiska) 2-3 kartus per savaite, prilasinu EA, vynuogiu kauliuku aliejaus truputi, nu nzn kiek ten jis valo, bent instirai juodi ant nosies tai nei kiek nepasisalina, o ka jau kalbet apie gilesnius, didesnius ar tuos kietus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WeGa: 18 spalio 2008 - 14:25
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 17, 12:15)
kazkada irgi masciau, kodel taip skirtingai isvis snekama, vieni teigia, kad reikia tu kremu, kiti - kad isvis be nieko geriau, tik po - odos drekinimas, idomu kaip is tikruju g.gif

geriausia ten neiti, arba tik exta etveju -kai labai greitai ir zutbut reikia atrodyti graziai -pvz., kokios vestuves ar pan. ziema ax.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 10 17, 13:07)
O rožių kvapas ir man dieviškas wub.gif Tik dar nenusprendžiau, ar labiau Damasko rožė patinka, ar Bulgarijos g.gif

Man tai tas Bulgarijos, butent Otto yra subtilesnis, svelnesnis kvapas. Damaskine ir labai skani, tik gaila, kad parduodama tik po 2 ml ir kaina virs 200 ax.gif

QUOTE(Kelsey @ 2008 10 17, 14:19)
o koki ea patartumet imaisyt i sampuna ir naudot slenkanties plaukams? lyg ir rozmarinu tiktu  g.gif

tiktu rozmarinu ir imbieru misinukas
kadangi namuose salta-tai karts nuo karti pasitepu kokosu aliejum ir rankos kaip mat susyla biggrin.gif

QUOTE(doufyl @ 2008 10 17, 22:13)

jos ir pacios laukia nesulaukia, nes ir ju istekliai baigesi ax.gif

QUOTE(WeGa @ 2008 10 18, 14:25)
gal dar kas naudojat? ar padeda?

KN yra galimybe pasigaminti valomaji krema is prabangiu kremu serijos. Tos, kurios bande (tame tarpe ir mano sesuo) labai patenkintos, sake istraukia tuos purvus ir pavirsu ir juos lengviau pasalinti. Tiesa, jis gan nepigus 25 ml apie 50 lt
Atsakyti