Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas (I dalis)

QUOTE(Makalius @ 2007 04 27, 21:25)
g.gif O novaturas siūlo į 3 žvaigždučių 8 dienom su maitinimu (pusryčiai ir vakarienė ) gegužės 4 ir 8 dienom už 499, bet ten jau viešbutis žinomas...
Kaip ten bebūtų, dideliausios tau sėkmės  mirksiukas.gif lauksim fotoreportažo photo.gif ir pasakojimo  wub.gif

Na mes su travelman vaziuojam,nes novaturo agentura mus isdure verysad.gif As esu prisiregistravusi keliones.lt ir jie man skambina arba siuncia paskutines minutes pasiulymus.tai vat ir paskambino baltictours ir pasiule uz 499 kelione i Tunisa ir viesbuti 3* na kazkoki jau zinoma,bet po 2 val. paskambino ir pasake,kad jau jau uz tokia kaina nebeturi.Susinervinau verysad.gif tada pasiule uz 645 galvoju dzin bus gerai ir uz tokia suma,nes jau buvau susitarus del atostogu.Lyg ir viskas tvarkoj.Jau gyvenu atostogu nuotaikom.Ir vel paskambina is baltictours ir pasko atsiprasom,bet jau ir uz tokia suma kelioniu nebeturim.Na galvoju ir eikit jus š....Taip susinervinau mad.gif bet ranku nuleisti neketinau na ir puoliau per visas agenturas ieskoti.Tai ir radau vienoj,bet viesbutis fortuna.Ai galvoju dzin,svarbu isvaziuoti.Tai va dabar laukiu sestadienio. ax.gif Ai dar norejau paklausti?ir as matciau anonsa per tv3 apie Tunisa.O kur ten galima paskraidyti su parasiutu ir kokios kainos?Esu ekstremaliu pojuciu megeja,tai noretusi kazko dar ir astraus biggrin.gif Noretusi ir su keturaciais palakstyti. ax.gif Na,kad kuo daugiau pramogu butu.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 05 01, 22:36)
Antrą kartą jau vyksit?  bigsmile.gif

Na taip, vyksim antra karta ax.gif Kadangi Sacharoj jau buvom, tai dabar vyksim sau kazka panasaus i antra medaus menesi pasidaryt, pailset, iki soties prisimegaut siluma, vaisiais, jura assa.gif
Atsakyti
Animatoriai užsiima linksminimu,užima vaikus su jais žaidžia piešia šoka ir t.t.Mokėti bent mūsų viešbutyje už tai nereikia.Su NOVATURU ekskursija į sacharą suaugusiems 115 usd +50dinarų(apie 100litų) kupranugariai ir džipai, vaikams 6-12metų 90 usd +45 dinarai, iki 6 metų tiksliai natsimenu bet apie 75 usd + 45 dinarai.Jei nenori galima už kupranugarius ir džipus nemokėti,bet ko tada važiuoti į sacharą

Atsakyti
QUOTE(lukos @ 2007 05 02, 10:58)
Animatoriai užsiima linksminimu,užima vaikus su jais žaidžia piešia šoka ir t.t.Mokėti bent mūsų viešbutyje už tai nereikia.Su  NOVATURU ekskursija į sacharą suaugusiems 115 usd +50dinarų(apie 100litų) kupranugariai ir džipai, vaikams 6-12metų 90 usd +45 dinarai, iki 6 metų tiksliai natsimenu bet apie 75 usd + 45 dinarai.Jei nenori galima už kupranugarius ir džipus nemokėti,bet ko tada važiuoti į sacharą

Girdejau, kad issiniuomoti dzipa ir vaziuoti i sachara but pigiau, bet ar geriau? g.gif Gal galetu kas nors pakomentuoti?
Papildyta:
QUOTE(ausytė @ 2007 04 27, 09:25)
Sveiki,
mnes skrendam 05.29 i Susa El Hana Beach, gal kas galvoja ten apsistoti ar jau kas buvo, pasidalinkite informacija...Ačiū

As geguzes 11 diena skrendu i Susa El Hana Beach, bet pirma karta, tad nieko negaliu pasakyti. Idomu butu jei kas atsilieptu ir ka nors papasakotu 4u.gif
Atsakyti
O kada grišite?Nes mes skrendame į tą patį viešbutį 05.29, gal galėsite parašyti įspūdžius apie viešbutį El Hana Beach?
Papildyta:
Gaite čia paskaityri apie El Hana Beach
http://www.novaturas...opic.php?t=4208
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2007 05 02, 07:16)
Na mes su travelman vaziuojam,nes novaturo agentura mus isdure verysad.gif As esu prisiregistravusi keliones.lt ir jie man skambina arba siuncia paskutines minutes pasiulymus.tai vat ir paskambino baltictours ir pasiule uz 499 kelione i Tunisa ir viesbuti 3* na kazkoki jau zinoma,bet po 2 val. paskambino ir pasake,kad jau jau uz tokia kaina nebeturi.Susinervinau verysad.gif tada pasiule uz 645 galvoju dzin bus gerai ir uz tokia suma,nes jau buvau susitarus del atostogu.Lyg ir viskas tvarkoj.Jau gyvenu atostogu nuotaikom.Ir vel paskambina is baltictours ir pasko atsiprasom,bet jau ir uz tokia suma kelioniu nebeturim.Na galvoju ir eikit jus š....Taip susinervinau  mad.gif bet ranku nuleisti neketinau na ir puoliau per visas agenturas ieskoti.Tai ir radau vienoj,bet viesbutis fortuna.Ai galvoju dzin,svarbu isvaziuoti.Tai va dabar laukiu sestadienio. ax.gif Ai dar norejau paklausti?ir as matciau anonsa per tv3 apie Tunisa.O kur ten galima paskraidyti su parasiutu ir kokios kainos?Esu ekstremaliu pojuciu megeja,tai noretusi kazko dar ir astraus biggrin.gif Noretusi ir su keturaciais palakstyti. ax.gif Na,kad kuo daugiau pramogu butu.

Parasiutu pilna papludimy,pamatysit irnesakyk.gif
Kaina apie 20-25 dinarus wink.gif (apie 40-50 lt) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 05 01, 17:53)
O kokiam busit kurorte g.gif
Oj, tai prisitoosinsit jus ten ligi soties... Yra tu naktiniu klubu...ir kaviniu...jau vien viesbuty pakaks pramogu...

Koks viesbutis pas jus bus? ax.gif
Geguzes 25 jau silta bus, karsta irnesakyk.gif

Makaliau kad i hamametą, gaila labai kad ne i susa a to jau iš visų pasakojimų jaučiuosi kaip sava suse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2007 05 02, 19:41)
Makaliau kad i hamametą, gaila labai kad ne i susa a to jau iš visų pasakojimų jaučiuosi kaip sava suse biggrin.gif

Pelytte, taigi labai gerai Hamamete (nebuvau, bet net geriau uz kelioniu agenturas zinau topsecret.gif ). Ten miestas specialiai turistams pastatytas, medina irgi nauja, grazi... Atrakcionu parkas, sodas, pagrindine aleja...o naktiniu klubu juk kurortuose bus ax.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
kapiec kai pažiūrėjau laidą, viskas varysim i port el kantoi tirkai nu grožis šakės
o jau kaip skrido fainai su parašiūyu , skiau skrisiu, poto pagalvojau kur aš skrisiu
gi aukščio labai labai bijaus, apsisisiosiu ir verxiu skrisdama tai vat

MAkaliau iš kur tu visą info trauki aš galvoju reik pasiskaitalioi apie tą hamametą
Atsakyti
QUOTE(rassius @ 2007 05 02, 13:41)
Girdejau, kad issiniuomoti dzipa ir vaziuoti i sachara but pigiau, bet ar geriau?  g.gif  Gal galetu kas nors pakomentuoti?
Papildyta:
As geguzes 11 diena skrendu i Susa El Hana Beach, bet pirma karta, tad nieko negaliu pasakyti. Idomu butu jei kas atsilieptu ir ka nors papasakotu  4u.gif

mes eidavome i ta viesbuti pasinaudoti puikiu baseinu, nes prie musu nebuvo jokio.
Atsakyti
Radau Tuniso foto jei kam idomu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif Ten Hamameto,Frigia zoo park ir t.t. foto pilna...

http://www.pbase.com...k_zoo&view=tree

Ieikit thumbup.gif mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai labai noriu klausti ax.gif : gal kuriam nors teko (jei ne pačiam gyventi, tai gal bent jau ką nors girdėti) apie "Eden Club" viešbutį Monastyre? schmoll.gif gal ir paskubėjau (ne gal, bet tikrai blush2.gif ) pirkti išankstinę kelionę ir dar i tą viešbutį, bet jau viskas.... Praktiškai skersai - išilgai ieškojau internete, bet atsiliepimų apie tą viešbutį, tai kaip apie namuką pelkės pakraštį - niekas nebuvo, niekas nematė verysad.gif vos keletas atsiliepimų ir tie patys vienas kitam prieštaraujantys g.gif O skrydžio laikas artyn artyn, o nuotaika.... doh.gif
Atsakyti