QUOTE(Makalius @ 2007 04 27, 21:25)
O novaturas siūlo į 3 žvaigždučių 8 dienom su maitinimu (pusryčiai ir vakarienė ) gegužės 4 ir 8 dienom už 499, bet ten jau viešbutis žinomas...
Kaip ten bebūtų, dideliausios tau sėkmės lauksim fotoreportažo ir pasakojimo
Kaip ten bebūtų, dideliausios tau sėkmės lauksim fotoreportažo ir pasakojimo
Na mes su travelman vaziuojam,nes novaturo agentura mus isdure As esu prisiregistravusi keliones.lt ir jie man skambina arba siuncia paskutines minutes pasiulymus.tai vat ir paskambino baltictours ir pasiule uz 499 kelione i Tunisa ir viesbuti 3* na kazkoki jau zinoma,bet po 2 val. paskambino ir pasake,kad jau jau uz tokia kaina nebeturi.Susinervinau tada pasiule uz 645 galvoju dzin bus gerai ir uz tokia suma,nes jau buvau susitarus del atostogu.Lyg ir viskas tvarkoj.Jau gyvenu atostogu nuotaikom.Ir vel paskambina is baltictours ir pasko atsiprasom,bet jau ir uz tokia suma kelioniu nebeturim.Na galvoju ir eikit jus š....Taip susinervinau bet ranku nuleisti neketinau na ir puoliau per visas agenturas ieskoti.Tai ir radau vienoj,bet viesbutis fortuna.Ai galvoju dzin,svarbu isvaziuoti.Tai va dabar laukiu sestadienio. Ai dar norejau paklausti?ir as matciau anonsa per tv3 apie Tunisa.O kur ten galima paskraidyti su parasiutu ir kokios kainos?Esu ekstremaliu pojuciu megeja,tai noretusi kazko dar ir astraus Noretusi ir su keturaciais palakstyti. Na,kad kuo daugiau pramogu butu.