Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas (I dalis)

QUOTE(Tafi @ 2007 04 20, 19:30)
Prime, berod tu vaziuoji i Primasol Club el fell, tad cia keleta foto
http://www_holidaych...h...8&ebene=hid

Aciu, Tafi, perziurejau. Vaizdas tikrai negasdinantis. Nu tu jau busi mano konsultantas No one ir del viesbucio ir del keliones i Sachara su vaikais. O jus planuojat dar kur be Sacharos? As noriu vaikus i ta zoo nuvezt, ir dar labai noreciau i Tunisa ir Kartagina
Atsakyti
Jauciu su mano vyru nepagulesim bambas i saule atkise biggrin.gif , i zoo planuoju butinai, o toliau dar nemastau labai, nes cia maniskis uzsiemes per visur iesko visko apie viesbuti, ekskursijas ir pan. Kas del viesbucio, tai man net maistas skaniai atrodo biggrin.gif , ir ta kate simpatiska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2007 04 20, 15:18)
Aha labai saunu...tunise busim anksciau, o i namus griztant galima ir neskubeti rolleyes.gif Tik nesupratau,kokios avialinijos - musu ar tunisietiskos?  unsure.gif
Makaliau, labai fainas tavo avataras  wub.gif

Tunisietiškos arba Aurela tongue.gif
pas mus buvo Carthago airlines.......man patiko mirksiukas.gif kai atskridom , pamatėm visą pilną tokių pačių lėktuvų lauką rolleyes.gif
Dėkui , kad įvertinai avatarą thumbup.gif
Atsakyti
labutis gal kas vaziuos i tunisa Azur plaza ar jau buvo ten? ax.gif blush2.gif papasakokit
Atsakyti
QUOTE(Agniuke @ 2007 04 21, 10:22)
labutis gal kas vaziuos i tunisa Azur plaza ar jau buvo ten? ax.gif  blush2.gif papasakokit

Apie Azur plaza čia daug kas kalba,o apie EL MOURADI niekas g.gif
Atsakyti
Patarkit ka geriau veztis ar eurus,ar zalius?
Pas mus vyksta gincai....
Atsakyti
Lalantukass, o jus i Sachara planuojat?
Lauksim labai svieziu ispudziu ir foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2007 04 22, 16:10)

mes irgi gincijomes del to-as emiau doleris,maniskis eurus..ir siaip po keliones galiu pasakyti-geriau eurai.Na siaip problemu nebuvo tik,kad paskutine diena,kai norejau issikeist tik 20 doleriu (o 30 doleriu gauti is 50ies (vienoj kupiuroj turejau) grazos, teko apeit 6 bankus kol man iskeite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2007 04 22, 20:42)
mes irgi gincijomes del to-as emiau doleris,maniskis eurus..ir siaip po keliones galiu pasakyti-geriau eurai.Na siaip problemu nebuvo tik,kad paskutine diena,kai norejau issikeist tik 20 doleriu (o 30 doleriu gauti is 50ies (vienoj kupiuroj turejau) grazos, teko apeit 6 bankus kol man iskeite doh.gif

Čia viena iš priežasčių. O pagrindinė matyt ta, kad labiau apsimoka, atseit, sako, kursas palankesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2007 04 22, 15:10)

Kai až užsakinėjau kelionę agentūroje patarė vežtis dolerius, nes kaip teigė dolerio kursas palankus būna daužniau.
Taip pat rekomendavo dėl valiutų kurso pasidomėti diena, dvi prieš išvykstant... book.gif

Taigi manau šiuo klausimu daug su namiškiais diskutuoti nereikia, drinks_cheers.gif o paprasčiausiai likus bent 2 darbo dienom iki kelionės pasiskambinti į kelionių agentūrą ir pasiklausti...

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2007 04 23, 15:03)
Niu va ir aš jau zinau kur gyvensim ir kur išvis skrendam, į hammameta, viesbutis le khalife.  išskrendam 25gegužės.

Oi,tai kai parskrisit parasykit kaip tam HAMMAMETE,ar patiko.Mes irgi ten atostogausim,tik visbutis kitas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2007 04 16, 19:54)
mes vykstame 07.10 savaitei  biggrin.gif

Forma noreciau info del to pienelio su alyvuogiu aliejum ir molio sampuno, kur ir uz kiek jo galima nusipirkt Tunise?  rolleyes.gif  Kadangi vaziuojam liepos men., tai be pienelio tikrai neissiversim  blink.gif

to pienelio as pati nepirkau, bet teko matyti parduotuveliu vitrinose ir sake kad yra alyvuogiu muiejuje, o sampunas yra General Magasin, jis nebrangus, ten viskas nebrangu biggrin.gif
Atsakyti