Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas (I dalis)

[quote=Forma,2007 03 21, 17:47]
mes dviese per 10d isleidom 2000Lt, bet per daug neislaidavom schmoll.gif parsivezt beveik nieko neparsivezem, daug pinigeliu suede kelione i sachara ir automobilio nuoma bei keliavimas po sali. ax.gif
Gal galima sužinuoti daugiau apie auto nuomą Tunise,kur tą galima padaryti,kiek kainavo nuoma parai,pvz.,kokias vietas aplankėt su auto,labai prašau,nes ir mes tokią mintį turim,bet visokiausių nuomonių prisiklausėm dėl to,tipo,kad ''laukiniai,arabai",nėra ko ten patiems vieniems kištis.O man visai patiktų pavažinėti po apylinkes , ir nuo nieko nepriklausyti...
Atsakyti
QUOTE(redži @ 2007 03 21, 22:11)
Gal galima sužinuoti daugiau apie auto nuomą Tunise,kur tą galima padaryti,kiek kainavo nuoma parai,pvz.,kokias vietas aplankėt su auto,labai prašau,nes ir mes tokią mintį turim,bet visokiausių nuomonių prisiklausėm dėl to,tipo,kad ''laukiniai,arabai",nėra ko ten patiems vieniems kištis.O man visai patiktų pavažinėti po apylinkes , ir nuo nieko nepriklausyti...

Na nuomotis yra daug kur. Geriausia gide ptare nuomotis Avis kompanijoj, taciau mes viesbucio registraturoj dirbusio vaikino paklausem gal jis gali patarti kur issinuomoti automobili. ir mums surado, pora metu senumo VW polo. tiksliai nepamenu, bet berods nuoma dienai su casko draudimu kainavo 120dinaru. + benzinas (jo kaina 1dn). mes keliavome nuo Suso i siaure, gavosi apie 500km. turedama laiko gal zemelapyje pabandysiu pazymeti ir imesiu foto. Siaurinis Tunisas visai kitoks nei Souso apylinkes, jis zalias ir kalnuotas wub.gif

QUOTE(pelytte @ 2007 03 21, 22:24)
Niu va mes tai jau nzn shokinėja musu skridimo data tarp gegužės 5 ir 18, tyai jau dabar dėl saharos net nžn ką daryt, vieni sako butinai, kiti pavargsit ir nieko perdaug grazaus nepamatysit. sake vercčiau per miestą paklauidžioti.

jei negalvojat vaziuot i sachara tai geriau isvis i Tunisa nevaziuot schmoll.gif
Papildyta:
va cia zaliai pazymetas musu marsrutas
tiesa tarkim i Tunisa sostine mes keliavos su traukiniu o ten i Bardo muzieju, Kartagina, Sidi bou Saida su taxi, buvome kiek norejome, ir sumokejome maziau nei ekskursijose moka zmones. ax.gif
i Monastira taip pat su traukiniu vaziavome. rolleyes.gif
Atsakyti
keleta foto is keliones automobiliu po siaurini Tunisa wub.gif
El Houaria
[attachmentid=91565]
[attachmentid=91566]
[attachmentid=91567]

Hergla
[attachmentid=91568]

Kelibia
[attachmentid=91569]

Korba
[attachmentid=91571]
[attachmentid=91570]

Mahdia
[attachmentid=91575]
[attachmentid=91577]

daugiau foto galite pamatyti cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 22 kovo 2007 - 08:24
Forma, nuotraukos fantastiskos thumbup.gif
O kokiam zoo cia buvot? As mastau, kad mano vaikams tai butu liuks atrakcija, butinai reiks kazkaip i zoo nusitrenkt
QUOTE(Kitina @ 2007 03 13, 08:35)
Be vaikų buvau Egipte ir Turkijoj,viskas super,na tikiuosi ir su vaikais gerai seksis,tik vaistų krepšį pripirksiu,maža kas.Na visiems geros nuotaikos,laukim savo atostogų

aisku, kad viskas bus ok, paziurejau i profili, taviskiai jau nemazi
as su saviskiais buvau ir Egipte, ir Turkijoj, o maniskiams vasara tik keturi bus, bet i Tunisa vaziuos
QUOTE(Lalantukass @ 2007 03 15, 22:54)
Ar yra tokiu,kuriems nepatiko Tunise maistas viesbutyje? mastau.gif

na, Tunise nebuvau, bet manes maistas nei Turkijoj, nei Egipte nezavejo, matyt, esu isranki maistui. Siaip Egipte isvis kazkas baisaus, bet tema ne apie tai
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2007 03 22, 09:58)
Forma, nuotraukos fantastiskos  thumbup.gif
O kokiam zoo cia buvot? As mastau, kad mano vaikams tai butu liuks atrakcija, butinai reiks kazkaip i zoo nusitrenkt

Zoo parkas vadinasi Frigua park. siaip organizuojamos ekskursijos su afrikietiskom vakaronem, sake labai liuks, bet mes pakeliui su auto buvom uzvaziave.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 03 21, 22:32)
Ka tu cia nusisneki blink.gif Kas tau taip sake blink.gif I sahara BUTINAI vaziuokit, nes tai pati pati idomiausia ekskursija, ir vien del jos verta aplankyt Tunisa wub.gif

Nu vat kad jau ne viena sake, ir kas iš seniau važiavusių, kad tik sugaišit 2 dienas gryšit baisingai pavargę ir jokio poilsio.
aš iš pradžių glvojau kad į ta sahara gaunasi tik diena sugaišti o čia dvi, o važiuosim tik savaitei sad.gif ti net nžn galėtų būti kokios trumpesnės tos kelionės.
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2007 03 22, 10:32)
Nu vat kad jau ne viena sake, ir kas iš seniau važiavusių, kad tik sugaišit 2 dienas gryšit baisingai pavargę ir jokio poilsio.
aš iš pradžių glvojau kad į ta sahara gaunasi tik diena sugaišti o čia dvi, o važiuosim tik savaitei sad.gif ti net nžn galėtų būti kokios trumpesnės tos kelionės.

nezinau kokie ponai buvo tie kas taip sake doh.gif nuovargio jokio, sedi sau autobuse ir vaziuoji, o oaziu grozis... dykumos smelis... tie laikiniai vaizdai... koliziejus... drusku ezeras tekant saulei... atperka bet koki nuovargi... viskas ka verta pamatyti ten tai ir yra toje kelioneje. o per viena diena neimanoma nukeliauti ir grizti schmoll.gif
Papildyta:
pazymejau zemelapyje keliones i sachara marsruta, nemazai km susidaro turbut ~1000km visas marsrutas, bet nevargina, nes daznai stojama ivairioms ekskursijoms ir apzvalgoms, be to dalis vykstama su dzipais naujais ir gerais.
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2007 03 22, 11:47)
Aisku, aciu.
Pats pavadinimas man nieko nesako, kurioj cia vietoj? Mes Hamamete busim  ax.gif  labai toli?

visai netoli nuo Hamameto manau galima ten ir su taxi nebrangiai nukeliauti is Hammameto.
Atsakyti
Žinot,dėl ko labiausiai nerimauju?Dėl savo kalbos mokėjimo,nes po ,,univero'' jei kiek žinojau -tai dabar jau ir tos žinios išgaravo,į kalbos kursus jau nespėsiu-kelionė čia pat-galvoju,gal bent pantomimos pasimokyt... g.gif .Taip ir įsivaizduoju save bandančią išsiaiškinti kokį maršrutą ar pan.(siaubas....)Jei aš dar suregzčiau kokią žodžių mišrainę,tai vyras visai anglų kalboj...,geriau patylėsiu,bet jis ir nepergyvena,sako kad vietoj pramoks lotuliukas.gif O kaip susišnekėjotie tie,kam irgi su kalba problemos(kaip man),parašykit-jei nesunku.
Atsakyti
QUOTE(redži @ 2007 03 26, 18:07)
Žinot,dėl ko labiausiai nerimauju?Dėl savo kalbos mokėjimo,nes po ,,univero'' jei kiek žinojau -tai dabar jau ir tos žinios išgaravo,į kalbos kursus jau nespėsiu-kelionė čia pat-galvoju,gal bent pantomimos pasimokyt... g.gif .Taip ir įsivaizduoju save bandančią išsiaiškinti kokį maršrutą ar pan.(siaubas....)Jei aš dar suregzčiau kokią žodžių mišrainę,tai vyras visai anglų kalboj...,geriau patylėsiu,bet jis ir nepergyvena,sako kad vietoj pramoks lotuliukas.gif O kaip susišnekėjotie tie,kam irgi su kalba problemos(kaip man),parašykit-jei nesunku.

taigi ne vieni patys i kelione vaziuojat - nei rupintis kaip is oro uosto nukakt iki viesbucio, nei dar kokiu kitu elementariu rupesciu del apgyvendinimo - viska sutvarkys gidas. Tai del kalbos as tikrai nepergyvenciau. Kiek kitur reikes, susikalbesit zenklais
Man gerai, as kaip tik paskutiniu metu labai tobulinu prancuzu tongue.gif tai tuo paciu galesiu ir pasipraktikuoti. O jei neiseis - tai angliskai jie visi kalba? Nu su kalbom man probelmu nera, kad tik tokie rupesciai.
geriau pasakykit man, nuo keleriu metu vaikams mokamos eksursijos ir ar pilna kaina reikia moketu pvz keturiu metu vaikams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2007 03 26, 18:20)
taigi ne vieni patys i kelione vaziuojat - nei rupintis kaip is oro uosto nukakt iki viesbucio, nei dar kokiu kitu elementariu rupesciu del apgyvendinimo - viska sutvarkys gidas. Tai del kalbos as tikrai nepergyvenciau. Kiek kitur reikes, susikalbesit zenklais
Man gerai, as kaip tik paskutiniu metu labai tobulinu prancuzu  tongue.gif  tai tuo paciu galesiu ir pasipraktikuoti. O jei neiseis - tai angliskai jie visi kalba? Nu su kalbom man probelmu nera, kad tik tokie rupesciai.
geriau pasakykit man, nuo keleriu metu vaikams mokamos eksursijos ir ar pilna kaina reikia moketu pvz keturiu metu vaikams  g.gif

As kataloge randu, kad pvz kelione i sachara yra pigesne 6-12 metu vaikams, tad galima daryt prielaida, kad iki 6 metu nieko nekainuoja, manau tiksliau pasakytu kelioniu agenturose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2007 03 26, 20:20)
Man gerai, as kaip tik paskutiniu metu labai tobulinu prancuzu  tongue.gif  tai tuo paciu galesiu ir pasipraktikuoti. O jei neiseis - tai angliskai jie visi kalba? Nu su kalbom man probelmu nera, kad tik tokie rupesciai.
geriau pasakykit man, nuo keleriu metu vaikams mokamos eksursijos ir ar pilna kaina reikia moketu pvz keturiu metu vaikams  g.gif

Aš ne del elementariu dalykų rupinuosi,o del keliavimo po šalį,nes ne mūsų charakterio ramus poilsis,aplėksime tiek kiek "apžiosime",ir vien del kalbos nemokėjimo prisirišti prie gido tikrai nesinori...taip kad turbut teks traukt iš pasąmonės gelmių anglų kalbos "užuomazgas"ir šitaip laviruoti smile.gif
O del vaikų,tai čia pat forume skaičiau,kad iki 2 m. vaikams ekskursijos nekainuoja(jei dar nepasikeitė).
Atsakyti