Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas (I dalis)

QUOTE(redži @ 2007 03 12, 11:40)
Matau,kad jūsų vaikučiai panašaus amžiaus su maniškiais,norėjau paklausti,ar planuojate važiuot į Sacharą su jais?

Nors klausimas adresuotas ne man, bet nusprendziau atsakyt blush2.gif Kaip matau, maziausiajam vaikui berods 6 metukai, ar ne? Na, ne toks amzius, kad vaikas zystu, reiktu keisti sauskelnes ar pan. Taigi, jei vaikas kantrus, tai kodel gi ne? Bet jei vaikutis yra judrus, tai si dvieju dienu kelione autobusu vaikuti, nemegstanti ilgai buti vienoje vietoje, isvargintu....
O siaip kelione pakankamai komfortabili - autobusas geras, yra kondicionieriai, daznai stoja. Man si kelione patiko thumbup.gif Nepaisant to, pirmosios dienos vakare, atvyke i viesbuti jautemes labai pavarge....
Na, spresti jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho, kiek daug vaziuojanciu i Azur plaza. Turesit parasyt, kaip ten viskas. mes vaziuojam tik rugsejo 18 dviem savaitems (tikiuosi, nelis cool.gif ), ilgai dvejojau tarp Azur plazos ir primasol club el fell, ir galiausiai pasirinkau primasol, nors ten tik trys zvaigzdes, bet kaina didesne uz Azur plaza g.gif ir man labiau patiko tai, kad teritorija didele, ant juros kranto (pati zinau, koks vargas per karsti temptis su vaikais prie juros), atskiras meniu vaikams, pats viesbutis neseniai atnaujintas. Negi niekas nevaziuoja i primasol club el fell? g.gif butu smagu nors koki atsiliepima isgirst
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2007 03 12, 20:41)
Oho, kiek daug vaziuojanciu i Azur plaza. Turesit parasyt, kaip ten viskas. mes vaziuojam tik rugsejo 18 dviem savaitems (tikiuosi, nelis  cool.gif ), ilgai dvejojau tarp Azur plazos ir primasol club el fell, ir galiausiai pasirinkau primasol, nors ten tik trys zvaigzdes, bet kaina didesne uz Azur plaza g.gif  ir man labiau patiko tai, kad teritorija didele, ant juros kranto (pati zinau, koks vargas per karsti temptis su vaikais prie juros), atskiras meniu vaikams, pats viesbutis neseniai atnaujintas. Negi niekas nevaziuoja i primasol club el fell?  g.gif  butu smagu nors koki atsiliepima isgirst

Gal į Azur plazą daugiau važiuoja su dviem vaikais,mums agentūroje nelabai buvo iš ko rinktis,nes toli gražu ne visi viešbučiai su dviem vaikais priima(gal kad ten kambariai jų maži-net nežinau),o perspektyva begioti per dų viešbučio numerius manęs nedomino(dar gerai,jei tie numeriai vienam aukšte,bet ir del to jie garantijos neduoda).O del komforto-tai tiek jau to,kad tik švaru bent būtų...
Bet ,jei atvirai-tas Azur plaza ,kaip matau visai dar neatrastas mūsų turistų-Lietuviu:hm
Atsakyti
Kaip šaunu,kad tiek važiuojančių į Azur plaza.Čia jau mus visus turbūt nuolaidos suviliojo.Į Sacharą tai nevažiuosiu,vaikams važiuoti ilgai atsibosta.Agentūroje minėjo,kad pasiūlys pasiplaukiojomą 'Piratų laivu",tai gal taip pakeliausim.Aišku pati svaigstu nuo Sacharos,na gal kitą kartą viena skrisiu,tai nukeliausiu.Lalantuk,labai lauksiu tavo įspūdžių.Be vaikų buvau Egipte ir Turkijoj,viskas super,na tikiuosi ir su vaikais gerai seksis,tik vaistų krepšį pripirksiu,maža kas.Na visiems geros nuotaikos,laukim savo atostogų
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2007 03 12, 18:41)
Oho, kiek daug vaziuojanciu i Azur plaza. Turesit parasyt, kaip ten viskas. mes vaziuojam tik rugsejo 18 dviem savaitems (tikiuosi, nelis  cool.gif ), ilgai dvejojau tarp Azur plazos ir primasol club el fell, ir galiausiai pasirinkau primasol, nors ten tik trys zvaigzdes, bet kaina didesne uz Azur plaza g.gif  ir man labiau patiko tai, kad teritorija didele, ant juros kranto (pati zinau, koks vargas per karsti temptis su vaikais prie juros), atskiras meniu vaikams, pats viesbutis neseniai atnaujintas. Negi niekas nevaziuoja i primasol club el fell?  g.gif  butu smagu nors koki atsiliepima isgirst

As jau minejau, mes planuojam i Primasol 08.14-28d. su Oasis tour, vaziuosim su vaiku.
Sakau planuojam tik todel, kad kaip ir viska suplanavom, bet vyras kazko uztilo biggrin.gif sakau gal jau pats uzsake kelione, nes skubiai jam prireike santuokos liudijimo, vaiko asmens kodo biggrin.gif , matyt sumane man nervus patampyt 4u.gif
O viebucio pasirinkima leme tie patys dalykai ka ir paminejai pati 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
as ir planuoju vasara i Tunisa nulekt. ax.gif
o kokios agenturos i ten veza? nete radau info tik apie Oasis Tour (berods) g.gif
gal ju daugiau yra?
be to ir kurortu ten ne vienas, kuri rinktis??? unsure.gif
Musu kaip ir didziausias noras (pakolkas) i sachara nulekt biggrin.gif
Atsakyti
Kai mes pries pora metu rugsejo vidury vaziavom i Tunisa, pataikem ant granatu sezono. Taigi, isvaziavom i Sachara. Dabar neatsimenu, kurioj vietovej (gal Makalius tiksliau atsimena ir papildys mane tongue.gif mirksiukas.gif ) sustojom salikelej prie tunisiecio, pardavinejancio ju vietine "gira". Jei teisingai atsimenu, tai buvo palmiu sula (Makaliau, pataisyk mane, jei klystu - tu jaunesnis, tavo atmintis geresne biggrin.gif ). Na, mes tos palmiu sulos tik paragavom, bet mums nepatiko, pasirode tokia sleiksciai saldi, todel ir nepirkom. Vietoj to priejom prie kito pardavejo ir nusipirkom granatu (6 vienetai - vienas dinaras, t.y. 2,20 lt.). Kadangi veikti daugiau nebebuvo ko, nusprendem eiti pasivaikscioti i greta esancia oaze. O kai iejom i ja, abu su vyru issiziojom pamate granatmedzius, ant kuriu kabejo tokie pat granatai, kokiu ka tik buvom isigije is to tunisiecio bigsmile.gif Na, mes su vyru pasirodem kaip tikri lietuviai - puolem skinti granatus viena po kito blush2.gif
Ech, ju buvo tiek daug.... Ir kaip tycia autobusas eme pypseti, kviesdamas paskutinius zioplinejancius keleivius grizti i ji. Atsimenu, kaip tycia tuo metu abiem rankomis isikibau i granata, kuris niekaip nenorejo man "pasiduoti" ir buti nuskintas. Bet as ji nugalejau hihihi.gif Begte grizom i autobusa, kuris lauke butent musu blush2.gif
Ta vakara viesbucio kambaryje gardziavomes saldziais, aromatingais ir gardziais granatais... Ju skoni prisimenu iki siol wub.gif Matyt del to, kad didzioji ju dalis buvo ne pirkta, o isigyta "na chaliavu" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytr: 13 kovo 2007 - 21:01
As dabar intensyviai galvoju biggrin.gif ar ten palmiu sula ar palmiu sultys g.gif man rodos sultys.... Palm Juice....toki uzrasa radau vienoj nuotraukoj savo.... O ta vietove tai Shebika arba Tamerza assa.gif Aisku pavadinimas jum nieko nesako lotuliukas.gif Bet Tamerzoj kaktusu vaisius pardavinejo, niamu niamu essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 03 13, 21:59)
As dabar intensyviai galvoju biggrin.gif ar ten palmiu sula ar palmiu sultys g.gif man rodos sultys.... Palm Juice....toki uzrasa radau vienoj nuotraukoj savo.... O ta vietove tai Shebika arba Tamerza assa.gif Aisku pavadinimas jum nieko nesako lotuliukas.gif Bet Tamerzoj kaktusu vaisius pardavinejo, niamu niamu essen.gif:

drinks_cheers.gif Man kaktusai irgi labai patiko, skanus thumbup.gif Bet ju patys pasiskint niekada nerizikavom biggrin.gif , nes mus labai nugasdino gide su savo pasakojimu lotuliukas.gif Ji pasakojo apie dvi moterytes, kurios, autobusui sustojus, taip skubejo atlikti savo gamtinius reikalus, kad netyciom savo uzpakaliukais kliude kaktusu krumoksnius, kurie yra aplipe astriais spygliukais doh.gif . Na, nepasiseke joms, nepasiseke biggrin.gif Tai mes net nesiartinom prie tu krumu, nors ten pilnos pakeles kaktusu, aplipusiu vaisiais....
Atsakyti
O man tai palmiu sultys thumbup.gif niamu niamu tsakant assa.gif Labai keisto skonio, bet atgaivina.....o vienos stiklines uz 0,5 dinaro (1,1 lt) pakanka dviems biggrin.gif cha, kaip cia pasakius, mums tai su teta pakako tongue.gif ir isties kai pagalvoji,tai ispudziai is Saharos tik patys geriausi irnesakyk.gif Per dvi dienas tiek nuotykiu, dzipu komandos, komandu prisistatymas (tada tai man buvo pragaras, o ne prisistatymas mad.gif bet dabar prisiminus musu, prisistatymas buvo geriausias tongue.gif assa.gif ) - visa tai isliks ilgam, o viska prisiminus, tokia nostalgija apima wub.gif Na tai va, pripliurpiau jums dabar cia visko, ir uzsinorejau atostogu protest.gif Keliones man - skaudi tema, nes tik pradejus apie jas kalbet, poto visa savaite sapnuoju kad gidu dirbu uzsienyj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2007 03 15, 16:17)
turiu dideli lagamina, bet skrendam birzelio 5d. .... per anksti?  mirksiukas.gif

o po tu palmiu sulciu pilvai nesustreikavo?  ax.gif

Per anksti g.gif pilvai nesustreikavo isvis nekarto.... Labai ten skanus maistas. O tos sultys irgi atseit sveikos biggrin.gif nieko blogo po ju mums nebuvo...
Atsakyti
Ar yra tokiu,kuriems nepatiko Tunise maistas viesbutyje? mastau.gif
Atsakyti