Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas (I dalis)

QUOTE(Lalantukass @ 2007 03 04, 18:23)
O is Tuniso kriauklyciu ir koralu irgi tikriausiai isvezti negalima,ar kas Parsivezet?
Kaip ten siuo klausimu?

Nei koralų nei kriauklyčių ten nemačiau, bet jei dykumų rožių išvežt nedraudžia, tai turėtų nedrausti ir kriauklyčių 4u.gif ten tik žinau, kad negalima išvežt palmių sodinukų, kuriuos paplūdimy po dinarą siūlo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2006 08 06, 20:53)
Kai mes buvom Sacharoje, tai termometras sieke 50 karscio blink.gif  blink.gif autobuse yra kondicionierius, tai jame neprakaituoji, bet kai islipi  blink.gif tai karscio banga uzlieja tongue.gif  Visada su savimi turejome vandens, kurio isgerem tikrai labai daug.....
Del rubu tai net nezinau ka pasakyti  g.gif kai jojom kupranugariais tai geriau buti ne su sortais ir ne su sijonu doh.gif turetu kojas dengti kelnes... gal ir karstoka, bet uz tai koju nenutrina tongue.gif siap as visur vaiksciojau su bridzais ir bliuskute mirksiukas.gif vyras irgi taip[/i]

Aha, taip atrodo, kad visus mano įspūdžius ir jausmus atpasakojai blink.gif taip viskas atitinka mirksiukas.gif dėl jojimo kupranugariais tai jo, geriau turėt kokius ilgesnius šortus, nes labai kupranugario kailis nutrina kojas unsure.gif
Atsakyti
Niu va, kiek skambinau i agenturas, visos patere nebijot vykt i sachara su 2-4 metu vaikais, svarbiausia apsauga nuo saules tik.
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2007 03 05, 09:59)
svarbiausia apsauga nuo saules tik....

...ir psichologinis pasiruosimas, kad bus labai karsta ir kad pamatysit labai daug grozybiu yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Joalin @ 2007 02 26, 19:12)
Mes jau uzsisakem kelione i Azur Plaza 4*  dviem savaitem clap.gif birzelio 26 isskrendam smile.gif Paskutines vietas nugvelbem bigsmile.gif

o kodel butent sita viesbuti rinkotes? nes as dvejoju tarp sito ir Primasol Club el Fell, nes irgi noriu vaziuot su dviem vaikais keturiu metu, man agenturoj sake, kad tas Azur Plaza palyginus senas ir ne ant juros kranto, o tas Primasol naujas, bet jis turi tik tris zvaigzdes, bet kaina jo keliais simtais didesne uz Azur Plaza, ir man rekomendavo imti tik Primasol g.gif bet pagal visa aprasyma tas Primasol irgi labai tinka atostogaut su vaikais, parasyta, kad net atskiras meniu vaikams g.gif ar ne per gerai trims zvaigzdems g.gif
o keturiu metu vaikams uz kelione i Sachara reikia moket pilna kaina ar yra kazkokios nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2007 03 05, 13:28)
o kodel butent sita viesbuti rinkotes? nes as dvejoju tarp sito ir Primasol Club el Fell, nes irgi noriu vaziuot su dviem vaikais keturiu metu, man agenturoj sake, kad tas Azur Plaza palyginus senas ir ne ant juros kranto, o tas Primasol naujas, bet jis turi tik tris zvaigzdes, bet kaina jo keliais simtais didesne uz Azur Plaza, ir man rekomendavo imti tik Primasol  g.gif bet pagal visa aprasyma tas Primasol irgi labai tinka atostogaut su vaikais, parasyta, kad net atskiras meniu vaikams  g.gif  ar ne per gerai trims zvaigzdems  g.gif
o keturiu metu vaikams uz kelione i Sachara reikia moket pilna kaina ar yra kazkokios nuolaidos

Man ir si viesbuti pataria arba Eden club, bet jis ne mieste. Kiek parodoje gavau info su kainomis, tai ten prie eskursijos i sachara parasyta kaina 6-12 metu vaikams, tad darau isvada, kad iki 6 metu nereikia. Tuoj eisiu i agentura daugiau info susimedziot po to dar parasysiu, tik kaip sakau del sacharos su mazameciu nuteike optimistiskai
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2007 03 05, 13:38)
Man ir si viesbuti pataria arba Eden club, bet jis ne mieste. Kiek parodoje gavau info su kainomis, tai ten prie eskursijos i sachara parasyta kaina 6-12 metu vaikams, tad darau isvada, kad iki 6 metu nereikia. Tuoj eisiu i agentura daugiau info susimedziot po to dar parasysiu, tik kaip sakau del sacharos su mazameciu nuteike optimistiskai

o kokio amziaus tavo vaikas? maniskiai bus beveik keturiu, bet as kazkaip del ju nepergyvenu, ne pirma kelione, istvermingi jie pas mane, i Sachara tikrai vesiuos.
Tai nelabai supratau koki viesbuti tau pataria - ar Azur Plaza, ar Primasol. Siaip imciau Primasol ir nesiparinciau, bet mane tos trys zvaigzdes gasdina blink.gif su vaikais blink.gif bet jei kaina didesne nei keturiu, tai logiskai mastant, kazkas ten turetu buti geriau g.gif
Apie Primasol radau tik prancuzu forume, tai su savo varganom prancuzu kalbos ziniom isskaiciau, kad viesbutis neblogas, kaip supratau, vaziuoja prancuzai su seimom
Atsakyti
Mes irgi norėtume vykti į Tunisą, tik labai abejojame dėl vaiko, jam tik 1,4 mėn. Labai judrus. Palikti neturime kur. Sacharos dykumą reiktų pamatyti nuvykus, bet kaip jis ištvertų tokią kelionę g.gif Buvom Vivatur parodoje, tai visi, kurių klausėm, sakė, jog važiuoja daug kas su tokiais vaikais unsure.gif Be to, mums nemažai paskaičiavo pinigėlių važiuojant su dviem vaikais (kitam 10 m.), nors kelionė su nuolaida. Siūlė imti "viskas įskaičiuota", bet jei išvažiuoji į Sacharą 2 d., o kelionė 7 d., tai ar apsimoka? Patarkit doh.gif
Atsakyti
Manau vaziuojant su vaiku (o ypac dviem), tikrai reiktu imti viskas iskaiciuota. Bent jau as taip manau...
O siaip tokio pyplio i dykuma nesivezciau... g.gif:
Atsakyti
QUOTE(jonuks @ 2007 03 05, 15:14)
Mes irgi norėtume vykti į Tunisą, tik labai abejojame dėl vaiko, jam tik 1,4 mėn. Labai judrus. Palikti neturime kur. Sacharos dykumą reiktų pamatyti nuvykus, bet kaip jis ištvertų tokią kelionę g.gif  Buvom Vivatur parodoje, tai visi, kurių klausėm, sakė, jog važiuoja daug kas su tokiais vaikais  unsure.gif  Be to, mums nemažai paskaičiavo pinigėlių važiuojant su dviem vaikais (kitam 10 m.), nors kelionė su nuolaida. Siūlė imti "viskas įskaičiuota", bet jei išvažiuoji į Sacharą 2 d., o kelionė 7 d., tai ar apsimoka? Patarkit doh.gif

Kiek as domejausi, tai viskas iskaiciuota neapsimoka, nes turi tam tikrom val but viesbuti, ryte, per piet vakare, plius noresis kitur nueit uzkast. Mus kaip minejau nuramino, kad su tokiais vaikais vykstama i sachara, sake galit susisiekt su Oasis gide Egle, ji viska paaiskins ir nuteiks kaip ir mane optimistiskai. Maniskiui tuo metu kai planuojam vykti bus 3,5 metu.
Mano manymu vykstant 7d. is kuriu 2 sacharoje neapsimoka imti viskas iskaiciuota, nebent tai mazas pinigu skirtumas. Kitas atvejis jai imi 14d. Plius tarp 7 ir 14d.- nedidelis kainu skirtumas, nes vaikams fiksuotos kainos visam laikotarpiui, na ziurint koks viesbutis

Prime, mums pataria primasol
Atsakyti
Mes tai emem viskas iskaciuota, nes nelabai norisi mieste valgyt... Viesbutyje patikimiau smile.gif

Na, bet cia kiekvieno pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joalin @ 2007 03 05, 16:32)
Mes tai emem viskas iskaciuota, nes nelabai norisi mieste valgyt... Viesbutyje patikimiau smile.gif

Na, bet cia kiekvieno pasirinkimas smile.gif

o koki viesbuti jus uzsisaket, jei ne paslaptis
Atsakyti