Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas (I dalis)

QUOTE(Alis @ 2007 02 27, 21:27)
Cia tu nesamone parasei biggrin.gif  As klausiau kaip tik, del sito, ar galima kad is pradziu vyrai pabus su vaikais, o paskui mes, sake galima:P
Su vaikais galima vaziuoti ir pamatyti Sachara wub.gif , tik va su vyru iseis puse keliones nesimatysim verysad.gif

Nu nezinau g.gif Special for you issiemiau Novaturo mums duota programa. Taigi, Tunise per dvi savaites ivyksta 2 keliones i Sahara, bet ta antroji buna jau tada kai sekancia Diena reikia isskrist...gal su kita agentura kitaip....
Atsakyti
Jeigu vaziuoji,kad ir savaitei,vistiek papuoli i exkursija,i sachara,nes organizuoja karta per savaite,taip,kad nenusiminkit,kas noresit-nusipirksit.Imti 2 savaites kelione,tam,kad pabuti 2d.sacharoj-tikrai nebutina.
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2007 02 28, 15:51)
O kokiu dar ekskursiju yra Tunise?O kas taip per Sachara,kas ten idomau?Noreciau ir as nuvaziot i Tunisa bet labai daznai girdziu,kad ten nuobodu paliginus su Turkija ir Egiptu? ax.gif  ax.gif  ax.gif  g.gif

Kas per ekskursija i Sahara, tai gali pasiskaityt mano Fotoreportaze "Kaip Makalius po Tunisa klaidziojo", ten ir foto nemazai yra wink.gif o Tunise tai gal ir nuobodu,jei gulesit bambas isverte pliaze (bet ne, nuobodu jums nebus,nes vietine fauna pirmas dienas kabinesis hihihi.gif ). Bet galiu pasakyti kad Tunise arabai priekabiauja tikrai maziau nei kitose arabu salyse irnesakyk.gif Turkijoj tai ir pastveria uz rankos, o Tunise tai beveik nesiliecia jie.... Ekskursiju yra nemazai: I Sahara 2dienom 95 Eur, i sostine ~140 lt, iskyla laivu pakrante su maitinimu ~70 lt, afrikietiskas vakaras ~100lt, zoo parkas ~65 lt. Bet pilnai uztenka ir 1 ekskursijos i Sahara cool.gif
Atsakyti
Ka tik perskaiciau super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikrai noreciau aplankyti Tunisa ax.gif mirksiukas.gif ax.gif Gal galite rekomenduoti 4 zv.viesbuti su vaikais ir kad butu AL(viskas iskaiciota)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 02 28, 16:12)
Ekskursiju yra nemazai: I Sahara 2dienom 95 Eur, i sostine ~140 lt, iskyla laivu pakrante su maitinimu ~70 lt, afrikietiskas vakaras ~100lt, zoo parkas ~65 lt. Bet pilnai uztenka ir 1 ekskursijos i Sahara cool.gif

O man norisi visko biggrin.gif noriu i Sahara ir i sostine... pasakykit, ar suspesiu , bunant 1 savaite? juk tos ekskursijos ne kasdien organizuojamos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2007 03 01, 09:53)
O man norisi visko  biggrin.gif noriu i Sahara ir i sostine... pasakykit, ar suspesiu , bunant 1 savaite? juk tos ekskursijos ne kasdien organizuojamos? unsure.gif

Ekskursijos organizuojamos kasdien, i diena po viena ekskursija smile.gif
Atsakyti
Skrendam i Tunisą gegužės 29 d. ir mane labiausiai neramina orai?gal kas buvo panasiu metu, kokia oro temperatūra, kadangi aš labai jau megstu šilumą, tai nenorečiau kad būtų šaltoka
Atsakyti
sveiki!Gal kas galetumete patarti kokias ekskursijas rinktis vaziuojant i Tunisa?Vaziuoju pirma karta... smile.gif Kokios ten kainos?
Atsakyti
QUOTE(ausytė @ 2007 03 01, 12:58)
Skrendam i Tunisą gegužės 29 d. ir mane labiausiai neramina orai?gal kas buvo panasiu metu, kokia oro temperatūra, kadangi aš labai jau megstu šilumą, tai nenorečiau kad būtų šaltoka

pernai buvom nuo balandžio 13 d. Tunise, oras buvo apie 22-25laipsnius, vandens temperatūra apie 16-18 laipsnių, man buvo pats tas, nors vanduo šaltokas tongue.gif Manyčiau gegužės pabaigoj jau tikrai bus gerokai šiltesnis ir oras ir vanduo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monika[choclate] @ 2007 03 01, 17:12)
sveiki!Gal kas galetumete patarti kokias ekskursijas rinktis vaziuojant i Tunisa?Vaziuoju pirma karta... smile.gif Kokios ten kainos?

Rekomenduočiau rinktis Sacharą, jei iš Novaturo pirksi, kelionė bus 2 dienom, jei iš vietinių-gali pasirinkti 3 dienų kelionę už tą pačią kainą ir jie veš džipu, su jais apvažiuosi didesnius atstumus, bus įdomesnė kelionė su daugiau potyrių(deja mes tai sužinojom jau per vėlai, todėl jų neišbandėm išvykai į Sacharą).
Iš vietinių pirkom išvyką į sostinę Tunisą su džipu(žinoma reikia patiem susirinkti grupę max 6 žmonės, kad gautųsi nebrangiai), pats vairuotojas yra puikus gidas, kalba angliškai ir apvežioja po visus lankytinus objektus, taip pat mielai atsako į visus rūpimus klausimus apie vietinių gyvenimą, manyčiau tai kur kas įdomiau nei lietuvis gidas, ta kelionė mum tada paskaičiavus gavosi apie 20 proc. pigiau nei siūlė Novaturas.
Labai gaila, bet skaičiukų visiškai nebeatsimenu doh.gif
Tiesa, prieš perkant kelionę iš vietinių agentūrų būtina iš anksto tiksliai išsiaiškinti visą maršrutą ir kas į tą kainą įeina, Souse jų agentūrų pilna 4u.gif
Atsakyti
Gal kas buvo Tunise rugpjuti, kaip ten oras, as su vaiku nebus problemu del karscio, jam tuo laikotarpiu bus 3,5 metu
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2007 03 02, 09:22)
Gal kas buvo Tunise rugpjuti, kaip ten oras, as su vaiku nebus problemu del karscio, jam tuo laikotarpiu bus 3,5 metu

Mes buvome Rugpjucio 4-11 dienomis. Na ekskursijoj i Sahara tai laaaabai karsta, bet prie juros tai nepasakyciau...uztat vanduo siltas, vakarais labai smagu vaiksciot, o jeigu vidurdieni dar koks lietus palasnoja, tai tada visai jau gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 03 02, 10:15)
Mes buvome Rugpjucio 4-11 dienomis. Na ekskursijoj i Sahara tai laaaabai karsta, bet prie juros tai nepasakyciau...uztat vanduo siltas, vakarais labai smagu vaiksciot, o jeigu vidurdieni dar koks lietus palasnoja, tai tada visai jau gerai wub.gif

O kaip tu manai del sacharos su 3,5 metu vaiku, ar ten buvo sacharoje tokiu pypliu biggrin.gif , juk ant kokio kupranugario su juo nezinau ar galima lipt, o vieno ir neleisi bijos ir per mazas
Atsakyti