QUOTE(ausytė @ 2007 03 01, 12:58)
Skrendam i Tunisą gegužės 29 d. ir mane labiausiai neramina orai?gal kas buvo panasiu metu, kokia oro temperatūra, kadangi aš labai jau megstu šilumą, tai nenorečiau kad būtų šaltoka
pernai buvom nuo balandžio 13 d. Tunise, oras buvo apie 22-25laipsnius, vandens temperatūra apie 16-18 laipsnių, man buvo pats tas, nors vanduo šaltokas
Manyčiau gegužės pabaigoj jau tikrai bus gerokai šiltesnis ir oras ir vanduo
Papildyta:
QUOTE(Monika[choclate] @ 2007 03 01, 17:12)
sveiki!Gal kas galetumete patarti kokias ekskursijas rinktis vaziuojant i Tunisa?Vaziuoju pirma karta...
Kokios ten kainos?
Rekomenduočiau rinktis Sacharą, jei iš Novaturo pirksi, kelionė bus 2 dienom, jei iš vietinių-gali pasirinkti 3 dienų kelionę už tą pačią kainą ir jie veš džipu, su jais apvažiuosi didesnius atstumus, bus įdomesnė kelionė su daugiau potyrių(deja mes tai sužinojom jau per vėlai, todėl jų neišbandėm išvykai į Sacharą).
Iš vietinių pirkom išvyką į sostinę Tunisą su džipu(žinoma reikia patiem susirinkti grupę max 6 žmonės, kad gautųsi nebrangiai), pats vairuotojas yra puikus gidas, kalba angliškai ir apvežioja po visus lankytinus objektus, taip pat mielai atsako į visus rūpimus klausimus apie vietinių gyvenimą, manyčiau tai kur kas įdomiau nei lietuvis gidas, ta kelionė mum tada paskaičiavus gavosi apie 20 proc. pigiau nei siūlė Novaturas.
Labai gaila, bet skaičiukų visiškai nebeatsimenu
Tiesa, prieš perkant kelionę iš vietinių agentūrų būtina iš anksto tiksliai išsiaiškinti visą maršrutą ir kas į tą kainą įeina, Souse jų agentūrų pilna