Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas (I dalis)

QUOTE(laurynaa @ 2006 07 18, 12:34)
noreciau nesutikti, nieko gero as ten nepamaciau  schmoll.gif tiesiog dykuma
o man ta kelione su kupranugariais, labiau geilesti kele, nei geras emocijas  verysad.gif  gaila ir gyvuleliu ir zmoniu,kurie kartu vaiksto.......uz dyka daugiau nevaziuociau  cool.gif bet tai tik mano nuomone

nu nezinau, gal tu ne taip supratai kelione i sachara, pati ta dvieju dienu kelione paliko ispudi, ir kalnai, ir oazes, ir koliziejus ... viskas gi kartu yra ivardijama kaip kelione i sachara, ne tik pajojimas ant kupranugariu... siaip man irgi buvo gaila tu vargsiuku, bet .... buvo smagu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 07 19, 11:03)
nu nezinau, gal tu ne taip supratai kelione i sachara, pati ta dvieju dienu kelione paliko ispudi, ir kalnai, ir oazes, ir koliziejus ... viskas gi kartu yra ivardijama kaip kelione i sachara, ne tik pajojimas ant kupranugariu... siaip man irgi buvo gaila tu vargsiuku, bet .... buvo smagu...  thumbup.gif

labai nepasiseke su gidu, tai viskas susikrove i viena vieta ir beliko isvada - nepatiko :verysad
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2006 07 18, 14:39)
Zinona,vaziuok mirksiukas.gif maciau musu viesbuty su tokiais leliais.Zinoma,bus jau tikrai tik poilsine kelione,bet ir tas faina.Tik idomu ,koki viesbuti Jums duos,nes su maziuku patogiau butu ,kad jura arciau butu(gaivus vejukas pucia) ir siaip salygos geresnes.

Tik sauskelniu geriau savo pasiimkit,nes net supermarketuose yra tik kazkokiu nezinomu pavadinimu.Dregnu serveteliu yra visokiausiu

aciu thumbup.gif uz patarimus, o gal turit ideju kokius daiktus paimti maziui. mes gyvensim sachrazados3* viesbutyje.
o vezima veztis, ar paims i lektuva? g.gif vien vezimas sveria 15kg doh.gif
teks su vyru tik maudymkes pasiimti ir tai apsirengti ant saves kad nebutu svorio lotuliukas.gif
o ka patartumete valgyti ten nes as maitinu MP?
ar reikia leliu paskiepinti nuo spec ligu?
doh.gif kiek klausimu turiu.
Atsakyti
Na,kiek zinau,tai viesbutis ne pats prasmatniausias ax.gif ,bet jei maitini MP,tai jokiu problemu thumbup.gif As ir su 3men.lelia vaziavau i kelione,tai net i ekskursijas galit varyti,tik nesiokle geriau pasiimti mirksiukas.gif

Tokiam leliui jokiu papildomu skiepu dar negalima daryti( o ir reikalo jokio),tik planinius.
Butinai pasiimk plonu drabuzeliu ir apsauginio kremo vaikui,vis tik reikia nuogas vieteles patepti,jei nesiesi nesioklej.
Dar gal pasiimk vaikui buteliuka vandenukui,del visa ko,jei labai karsta butu,nors man jo neprireike(neeme ciulptuko biggrin.gif ),tiesiog kiek dazniau maitinau MP maziuke(cia patirtis is anos keliones).
O va del vezimo,tai net nezinau ka pasakyti g.gif Mes dabar vaziavom su sportinuku,tai jis lengvas ir nesemes i lektuva.Geriau pasiskaityk skyrelyje apie keliones su vaikais lektuvu,ten gal rasi info mirksiukas.gif

O pati gal tiesiog nevalgyk ko egzotisko ar labai daug vaisiu ir viskas bus OK smile.gif

Jei dar turi klausimeliu-klausk drasiai.
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 07 19, 12:17)
labai nepasiseke su gidu, tai viskas susikrove i viena vieta ir beliko isvada - nepatiko  :verysad

o koks gidas? Vytas gal?
mes vaziavom su Vita, tai super thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(koyoties @ 2006 07 19, 13:03)
aciu  thumbup.gif uz patarimus, o gal turit ideju kokius daiktus paimti maziui. mes gyvensim sachrazados3* viesbutyje.
o vezima veztis, ar paims i lektuva? g.gif vien vezimas sveria 15kg doh.gif
teks su vyru tik maudymkes pasiimti ir tai apsirengti ant saves kad nebutu svorio lotuliukas.gif
o ka patartumete valgyti ten nes as maitinu MP?
ar reikia leliu paskiepinti nuo spec ligu?
doh.gif  kiek klausimu turiu.

na, mes per du zmones sugebejom prisikrauti tik apie 20 kg. o prisidejom atrodo ko reikia ir nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2006 07 19, 23:45)
o koks gidas? Vytas gal?
mes vaziavom su Vita, tai super  thumbup.gif

Papildyta:
na, mes per du zmones sugebejom prisikrauti tik apie 20 kg. o prisidejom atrodo ko reikia ir nereikia  4u.gif

mes irgi su Vita, bet ne superine gide , siaip tik ax.gif
Atsakyti
koyoties,gal jums vertetu pasiskolinti ar isigyti vezimuka-sketuka?Juk ten yra gulima padetis,galima vaikiuka prisegti saugos dirzais ir tikrai neiskris.Dabar atsiminiau,kad maciau tikrai maziuku leliu,kurie taip ir gulejo.
Atsakyti
aciu drinks_cheers.gif jau radau sportinuka, nu tipo sketuka, su gulima pusiau padetimi. clap_1.gif
o nesiokle tai turi galvoje kengura ar autokedute ar lopsi is vezimo? unsure.gif
tai as isrgi sakau kad daug neprisikrausi rubu uzteks tik maudymkes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2006 07 19, 22:45)
o koks gidas? Vytas gal?
mes vaziavom su Vita, tai super  thumbup.gif

[

nea ne Vytas, o Vitalijus doh.gif labaiiii nusivyliau, gailejausi,kad po ranka neturiu kokios knygos "Tunisas ir vikas apie ji" nes jis nieko nepapasakojo, draugai kurie su Egle vyko, tai ir tie daug daugiau pripasakojo, nei musu gidas cool.gif
ir siaip man pats Tunisas nelabai kazkodel ...... nu tikrai ne ta salis, i kuria noreciau gristi ir gristi, nors pacios atostogos buvo super duper, susiradom daug draugu, su kuriais palaikom labai glaudzius rysius drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 07 21, 16:18)
nea ne Vytas, o Vitalijus  doh.gif  labaiiii nusivyliau, gailejausi,kad po ranka neturiu kokios knygos "Tunisas ir vikas apie ji" nes jis nieko nepapasakojo, draugai kurie su Egle vyko, tai ir tie daug daugiau pripasakojo, nei musu gidas  cool.gif
ir siaip man pats Tunisas nelabai kazkodel ...... nu tikrai ne ta salis, i kuria noreciau gristi ir gristi, nors pacios atostogos buvo super duper, susiradom daug draugu, su kuriais palaikom labai glaudzius rysius  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

aaa, tai jus turbut per oasis tura vaziavot?
mes per Novatura, tai va ten toks Vytautas buvo, kur nei a nei be, puse sakinio sudaro "bet taciau kadangi ir pan."
Man irgi gryzti kaip ir netraukia... viena karta pamatyti vertejo, bet tik tiek....
Atsakyti
Man tas Vytas irgi nepatiko schmoll.gif ,nes nepasake,kad primadieniais muziejai nedirba doh.gif ,o juk sakem,kad su vaiku vaziuosim...
QUOTE(koyoties @ 2006 07 21, 13:56)
aciu drinks_cheers.gif jau radau sportinuka, nu tipo sketuka, su gulima pusiau padetimi. clap_1.gif
o nesiokle tai turi galvoje kengura ar autokedute ar lopsi is vezimo? unsure.gif
tai as isrgi sakau kad daug neprisikrausi rubu uzteks tik maudymkes biggrin.gif

Turiu galvoj kengura,nes pvz.Tuniso senamiesty su vezimuku labai nepatogu vaziuoti,toks grindinys senovinis.O su kengura juk visur praeisit mirksiukas.gif As su kengura Kroatijos visa Plitvicos parka isvaiksciojau(nemazai km sukoriau thumbup.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2006 07 26, 10:48)
mergaites,patarkit ar uztenka Tunise 3 zvaigzduciu viesbucio?ar neteks gyventi su tarakonais?

girdejau, kad ir 4* teko su tarakonais lotuliukas.gif
maziau 4* nesirinkciau, Turkijoje buvome 2*, tai beveik galima su Tuniso 4* lyginti mirksiukas.gif
Atsakyti