vaikai istvermingi,manau ir Tunise gerai jausis,palyginus dabartinius musu karscius Lietuvoje,Tunise daug geriau,jau vien todel kad galima mirkti juroje arba baseine.o ir klimatas ten daug sausesnis,karstis maziau jauciasi ir pernesamas lengviau.
Ar pries vaziuodami skiepijot vaikus nuo hepatito A ?
rasa32, laukiam ispudziu .......
rasa32, laukiam ispudziu .......
QUOTE(anciuke @ 2006 06 30, 22:58)
ačiū, alvara
o tų rožių negalima šiaip prisirinkti kur nors ? Beje, o kaip jas parsivežėte nesulaužę?
o tų rožių negalima šiaip prisirinkti kur nors ? Beje, o kaip jas parsivežėte nesulaužę?
mes rozes pirkome ten kur su kupranugariais jodinejome, taip patare gide
uz viena DT nusipirkom 5 mazytes jos neluzta taip lengvai, tiesiog vezem maiselyje su bagazu
kas megsta kailius aviu prie lovu ar kur nors vonioj, man bent jau labai jie patinka ten keliones i sachara metu galima isigyti po 10-15 DT nors ispradziu praso 25DT Lietuvoje jie kainuoja min 100Lt.
klauskit kas idomu, as pati buvau ten geguzes pirmoje puseje...
Papildyta:
cia keletas vaizdeliu is ten kur ekskursijos neorganizuojamos, mes patys keliavome nuomotu automobiliu
[attachmentid=63676][attachmentid=63675][attachmentid=63674][attachmentid=63678]
Papildyta:
Sousse medina
[attachmentid=63683][attachmentid=63682][attachmentid=63681][attachmentid=63680]
Na stai ir grizom Labai jaudinaus pries kelione su mazu vaiku,tad skubu nuramint kitas,keliausiancias su vaikais.
Buvom Port El Kantau miestely,viesbuty Riu Beleviu Park 4* AL.
Tikrai viskas buvo labai puiku:puikus viesbutis,labai malonus personalas,dave lovyte-normalia medine maziukei,restorane yra kedutes maziukams.Valgyti yra tikrai visko labai daug ir ivairiems skoniams.Tiesa,kruopu kosyciu nebuvo,bet as vietoj to duodavau mazutei sausu pusryciu su karstu pienu.Pienuko ir salto,ir silto yra visa diena kiek tik nori,vandens irgi.Jogurto,varskytes(ricotos surio-niam niam ),zodziu vaikas neliko alkanas.
Vyresnele sveite spagecius,ledus ir cola
Karstis visai nesunkiai pakeliamas.Visa laika pucia gaivus vejelis nuo juros(ko nepasakysi apie Turkija),vakare maloniai vesu
Tiesa,budavom daugiau prie juros,nes maze kapste smeli ar sedejo pripuciamam baseiniuke su vandeniu(labai rekomenduoju pasiimti).Idege labai nedaug,nes tepiau kremu ir budavo su maikute visa laika.Per pati karsti eidavo miegelio 2-3val.
Buvom visi nuvaziave i Tunisa,Sidi bu saida,Kartagina-issinuomavome masina su vairuotoju.Nieko baisaus ir su tokiu mazu vaiku,tik daugiau kantrybes reikia.Buvau isidejus Hipp varskyciu ir jogurtu,tai keliaujant ir lektuve praverte.
Tunise vaikus labai myli ir rodo demesi,kuris yra tikras,nedirbtinis.Maze nuo demesio tikra kokete patapo
Su didesniais vaikais man rodos labai neblogas viesbutis Eden Club-renovuotas,su ispudingais kalneliais(ko nebuvo ju internetiniam puslapy).Ten buve lietuviai buvo labai patenkinti.
Daug prirasiau Sekmes keliaujant
Buvom Port El Kantau miestely,viesbuty Riu Beleviu Park 4* AL.
Tikrai viskas buvo labai puiku:puikus viesbutis,labai malonus personalas,dave lovyte-normalia medine maziukei,restorane yra kedutes maziukams.Valgyti yra tikrai visko labai daug ir ivairiems skoniams.Tiesa,kruopu kosyciu nebuvo,bet as vietoj to duodavau mazutei sausu pusryciu su karstu pienu.Pienuko ir salto,ir silto yra visa diena kiek tik nori,vandens irgi.Jogurto,varskytes(ricotos surio-niam niam ),zodziu vaikas neliko alkanas.
Vyresnele sveite spagecius,ledus ir cola
Karstis visai nesunkiai pakeliamas.Visa laika pucia gaivus vejelis nuo juros(ko nepasakysi apie Turkija),vakare maloniai vesu
Tiesa,budavom daugiau prie juros,nes maze kapste smeli ar sedejo pripuciamam baseiniuke su vandeniu(labai rekomenduoju pasiimti).Idege labai nedaug,nes tepiau kremu ir budavo su maikute visa laika.Per pati karsti eidavo miegelio 2-3val.
Buvom visi nuvaziave i Tunisa,Sidi bu saida,Kartagina-issinuomavome masina su vairuotoju.Nieko baisaus ir su tokiu mazu vaiku,tik daugiau kantrybes reikia.Buvau isidejus Hipp varskyciu ir jogurtu,tai keliaujant ir lektuve praverte.
Tunise vaikus labai myli ir rodo demesi,kuris yra tikras,nedirbtinis.Maze nuo demesio tikra kokete patapo
Su didesniais vaikais man rodos labai neblogas viesbutis Eden Club-renovuotas,su ispudingais kalneliais(ko nebuvo ju internetiniam puslapy).Ten buve lietuviai buvo labai patenkinti.
Daug prirasiau Sekmes keliaujant
Dar keletas minciu po keliones
Kadangi Tunisas man buvo jau ketvirta arabiska salis,tai galiu pasakyt,kad ir pati europietiskiausia.Ir maziausiai idomi Tiesa,mes nebuvom ekskursijoj i Sachara(del mazo vaiko).
I Tunisa tikrai verta vaziuoti su mazais vaikais,ramiam poilsiui.Na ir ,zinoma,jei tai butu pirma arabiska salis,tai ispudziu butu kur kas daugiau
Kadangi Tunisas man buvo jau ketvirta arabiska salis,tai galiu pasakyt,kad ir pati europietiskiausia.Ir maziausiai idomi Tiesa,mes nebuvom ekskursijoj i Sachara(del mazo vaiko).
I Tunisa tikrai verta vaziuoti su mazais vaikais,ramiam poilsiui.Na ir ,zinoma,jei tai butu pirma arabiska salis,tai ispudziu butu kur kas daugiau
Grįžau iš Tuniso liepos 7d., buvau savaitę laiko. Kelionė vidutiniška, ispūdžių nelabai daug... Gyvenom El Hana Beach3* viešbutyje, kuriame nebuvo muilo ir kambarių beveik netvarkė, rankšluosčiai buvo keičiami taip pat ne kiekvieną dieną,bet viešbučio restorane maitino skaniai :)Antrą kartą nevažiuočiau, šimtą kartų geriau Graikija ir Ispanija Džiaugiuosi tik puikiomis lauktuvėmis, parsivežiau avies kailio kilimėlį, auskarus, dvi didžiules lėkštes, žvakidę, daug skarų, kurias tikrai verta įsigyti El Džemo mieste
QUOTE(rasa32 @ 2006 07 15, 23:12)
Dar keletas minciu po keliones
visus ispudzius ir praradai del to, kad nekeliavot i sachara, is cia graziausi atsiminimai.
Vaziavom su Novaturu.Bet kita karta pasiziureciau ,kada skrenda lektuvai,nes nuskridom tik po pietu,o isskristi atsikelti teko 2.30
Siaip firmos atstovai malonus,bet jei neperki is ju ekskursiju,tai pasidarai neidomus .Mes pasakem atstovui,kad su tokiu mazu lelium vaziuosim atskirai i Tunisa,t.y.nuomosim masina,tai galejo pasakyt,kad Bardo muziejus nedirba pirmadieniais...O nuvaziavom kaip tik pirmadieni
Dabar vaziuociau traukiniais ir taxi visur,nes Novaturo diskusijose zmones labai issamiai papasakojo,kaip tai paprasta padaryt.
Zinoma,Sacharos gaila,bet gyvenime esu gyvenus labai tikroj dykumoj ,tai labai nenusiminiau.Gal kita karta...
Siaip firmos atstovai malonus,bet jei neperki is ju ekskursiju,tai pasidarai neidomus .Mes pasakem atstovui,kad su tokiu mazu lelium vaziuosim atskirai i Tunisa,t.y.nuomosim masina,tai galejo pasakyt,kad Bardo muziejus nedirba pirmadieniais...O nuvaziavom kaip tik pirmadieni
Dabar vaziuociau traukiniais ir taxi visur,nes Novaturo diskusijose zmones labai issamiai papasakojo,kaip tai paprasta padaryt.
Zinoma,Sacharos gaila,bet gyvenime esu gyvenus labai tikroj dykumoj ,tai labai nenusiminiau.Gal kita karta...
sveikos, gal galit patarti, laimejau kelione i tunisa, bet mano maziui bus tik 4,5 men. ka daryti taip norisi vaziuoti, nes butu kaip medaus menuo.. gal kas vaziavot su mazais leliais? pas mus ten poilsine kelione. pasidalinkit patirtimi.
QUOTE(vilmaarch @ 2006 07 17, 08:13)
visus ispudzius ir praradai del to, kad nekeliavot i sachara, is cia graziausi atsiminimai.
noreciau nesutikti, nieko gero as ten nepamaciau tiesiog dykuma
o man ta kelione su kupranugariais, labiau geilesti kele, nei geras emocijas gaila ir gyvuleliu ir zmoniu,kurie kartu vaiksto.......uz dyka daugiau nevaziuociau bet tai tik mano nuomone
QUOTE(koyoties @ 2006 07 18, 10:01)
sveikos, gal galit patarti, laimejau kelione i tunisa, bet mano maziui bus tik 4,5 men. ka daryti taip norisi vaziuoti, nes butu kaip medaus menuo.. gal kas vaziavot su mazais leliais? pas mus ten poilsine kelione. pasidalinkit patirtimi.
Zinona,vaziuok maciau musu viesbuty su tokiais leliais.Zinoma,bus jau tikrai tik poilsine kelione,bet ir tas faina.Tik idomu ,koki viesbuti Jums duos,nes su maziuku patogiau butu ,kad jura arciau butu(gaivus vejukas pucia) ir siaip salygos geresnes.
Tik sauskelniu geriau savo pasiimkit,nes net supermarketuose yra tik kazkokiu nezinomu pavadinimu.Dregnu serveteliu yra visokiausiu