Sveikos,
buvom Tunise balandzio gale.
dukrytei 1.5 metuku.
problemu Tunise neturejom, isskyrus atkreipkite demesi i skrydziu laikus ( kas vaziuoja su vaikiukais, kurie bet kur bet kaip neuzmiega). Nes kai keltis reikia 2 val- isskrendi 5 val, ten buni apie 7 val, o viesbutyje 11 val ir tau pasako kad kambariai duodami tik nuo 12-15 val.... nuotaika nekokia
Mano vaikas labai daug gere visa kelione, tai atitinkamai ir pampersus gadino.
Tai cia labai paskaiciuokit laika ir Pampersus kuprineje.
Labai priklauso kurioj vietoj viesbutis ir kiek laiko iki jo vaziuosit. nes po keliones lektuvu, dar belstis autobusu 1-1.5 val ne kiekvienam vaikui nuotaikos uztenka.
Kadangi gvenom 4* viesbutyje Hamamete all inclusive "RIU PARK EL KEBIR"- tai problemu nei su maistu nei su gerimais neturejome- visada kiek reikejo- ir arbata ir karstas pienas ir sultys ir vandens kraneliai buvo prieinami. Nieko papildomai parduotuvese pirkti nereikejo. visas tyreles parsiveziau namo.
viesbutyje yra ir vaiku kambarys ir zaidimu aikstele, bet maniskei geriauisa vieta buvo ant smelio, tai niekur eiti daugiau ir nereikejo.
Pampersu ten buna pirkti net didesniu viesbuciu parduotuvese.
Siaip yra ten ir fiksuotu kainu parduotuves- visko ten yra ir pieno ir maisto ir pampersu.
Siemet aisku su orais visur panasiai yra todel ir balandzio gale tuo metu buvo +21, vanduo saltas vejas didelis.
Papildyta:
pratesiu:
del maisto tai tokio lygio viesbutyje manau neturetu buti nepatenkintu, nes ten gali nepavalgyti tik del to, kad neissirinksi ka valgyti, arba persivalgysi
lyginant su tokio lygio viesbuciu Turkijoje ( pries 2 metus buvau RUBI viesbutyje-likau viskuo patenkinta o dar tada ir be vaiko buvom) paslaugos panasios, nors kazkodel Tunisas labiau patiko.
Ir aptarnaujantis personas ir siaip vietine liaudis malonesne ( lyginant su Egiptu) ir ne tokia priekabi ( lyginant su Turkija)
del grizimo irgi pasiziurekit, mes is viesbucio isvaziavom 3.30 val o lietuvoje is oro uosto isejom apie 13 val.
Kelione tikrai ilga. Vezimelis man labai praverte, vaziavom iki pat lektuvo su juo ir atidavem i bagaza tik prie lektuvo.
SUNmom,pagaliau tiek daug rupimos info
Mes irgi vaziuosim i Riu tinklo viesbuti,AL,tai tikiuosi bus panasiai.
Tik norejau dar pora smulkmenu paklaust.Ar buvo jogurto ar varskytes?Ar maistas nebuvo astrus(vaikui).Maniskei bus dar tik 1m ir 2men.,tai truputi jaudinuos del maisto
Gal nuomavote masina?Man idomu,ar ten galima kartu issinuomot vaikiska kedute.
Mes irgi vaziuosim i Riu tinklo viesbuti,AL,tai tikiuosi bus panasiai.
Tik norejau dar pora smulkmenu paklaust.Ar buvo jogurto ar varskytes?Ar maistas nebuvo astrus(vaikui).Maniskei bus dar tik 1m ir 2men.,tai truputi jaudinuos del maisto
vat varskes ten nera, nes pas juo tai vadinasi Ricota ( pas mus suriai buna tokie) jie yra panasus i varske nors as ju neragavau. Lietuvoj tai panasu i jogurto-varskes misini.
maniske jogurtu nelabai valgo, bet ju ten buvo- naturaliu - ir dzemu kokiu 10 rusiu, vaisiu uogu kuriuos galima susimaisyti.
kiausiniai kiausinienes miusliai - pusryciams, blynelius maniske valgydavo.
del astrumo- tai kai kurie patiekalai astroki, bet siaip buvo kruvos patiekalu labai naturalaus ir svelnaus skonio ( troskintos darzoves bulviu koses, makaronai (be padazu)
mes valgem per 7 dienas ir triusienos ir jautienos, ir liezuviu ir zuvies ir visokios kitos mesos, beje ji visada zvieziai buvo kepama ant grilio, arba troskiniai.
kedutes vaikams valgyti yra visuose geresniuose viesbuciuose, lovyte vaikiska nemokamai dave.
ko nepasiemiau ir sekanti karta imsiu- vienkartiniu seilinuku, nes manoji viska isterlindavo, o tuo metu 3 dienas viskas dziudavo.
dar viena problema- kad dideliam restorane mano vaikui taip idomu ir tiek daug ispudziu, kad noro valgyti neturejo. Bet kadangi ten prisiurbdavo visokiu sulciu ir siaip daug gere, tai per daug nepergyvenau. O paskutinem dienom pusryciams kose kambaryje darydavau ir pamaitindavau.
ji ten valge razinkas ir slyvas ( dziovintas). Va situ jeigu netycia nebutu galite ir is lietuvos pasiimti, nes manajai po keliones viduriai uzkietejo.. tai kiekviena diena profilaktiskai slyvas duodavau.
Beje veziausi 1 l talpos arbatinuka elektrini tai su uzpilamom kosem ir Nestle pieno pagaminimo vargo neturejau.
jeigu turi dar kokiu klausimu rasyk, nes as kai ieskojau info niekur neradau.
Del masinos nuomos - mes nesinuomavom, nes ten taksi pakankamai pigus, nors ir juo nesinaudojom, 2 km i Hamameto medinos ( ju turgaus) su vezimuku topinom.. bet neverta.. nebent pasivaikscioti megejai.
maniske jogurtu nelabai valgo, bet ju ten buvo- naturaliu - ir dzemu kokiu 10 rusiu, vaisiu uogu kuriuos galima susimaisyti.
kiausiniai kiausinienes miusliai - pusryciams, blynelius maniske valgydavo.
del astrumo- tai kai kurie patiekalai astroki, bet siaip buvo kruvos patiekalu labai naturalaus ir svelnaus skonio ( troskintos darzoves bulviu koses, makaronai (be padazu)
mes valgem per 7 dienas ir triusienos ir jautienos, ir liezuviu ir zuvies ir visokios kitos mesos, beje ji visada zvieziai buvo kepama ant grilio, arba troskiniai.
kedutes vaikams valgyti yra visuose geresniuose viesbuciuose, lovyte vaikiska nemokamai dave.
ko nepasiemiau ir sekanti karta imsiu- vienkartiniu seilinuku, nes manoji viska isterlindavo, o tuo metu 3 dienas viskas dziudavo.
dar viena problema- kad dideliam restorane mano vaikui taip idomu ir tiek daug ispudziu, kad noro valgyti neturejo. Bet kadangi ten prisiurbdavo visokiu sulciu ir siaip daug gere, tai per daug nepergyvenau. O paskutinem dienom pusryciams kose kambaryje darydavau ir pamaitindavau.
ji ten valge razinkas ir slyvas ( dziovintas). Va situ jeigu netycia nebutu galite ir is lietuvos pasiimti, nes manajai po keliones viduriai uzkietejo.. tai kiekviena diena profilaktiskai slyvas duodavau.
Beje veziausi 1 l talpos arbatinuka elektrini tai su uzpilamom kosem ir Nestle pieno pagaminimo vargo neturejau.
jeigu turi dar kokiu klausimu rasyk, nes as kai ieskojau info niekur neradau.
Del masinos nuomos - mes nesinuomavom, nes ten taksi pakankamai pigus, nors ir juo nesinaudojom, 2 km i Hamameto medinos ( ju turgaus) su vezimuku topinom.. bet neverta.. nebent pasivaikscioti megejai.
Oi kaip aciu uz toki issamu atsakyma
As irgi planuoju veztis elektrini virduliuka ir uzpilamu kosiu,jei labai nevalgytu.Gal dar keleta induku Hipp'o jogurtu,jei kur vaziuosim paekskursauti,nes mes tokie smalsuciai keliauninkai
As irgi planuoju veztis elektrini virduliuka ir uzpilamu kosiu,jei labai nevalgytu.Gal dar keleta induku Hipp'o jogurtu,jei kur vaziuosim paekskursauti,nes mes tokie smalsuciai keliauninkai
QUOTE(rasa32 @ 2006 05 18, 15:08)
SUNmom,
bent jau aš nerizikuočiau eismas ten klaikus. jokių taisyklių...arba, tiksliau, savos taisyklės
QUOTE(rasa32 @ 2006 05 20, 21:03)
Mano vyras ekstrymo megejas
Jei gerai atsimenu, tai nuoma yra brangi, pigiau apsimoka su taksi. O be to nedideliu atstumu yra tik kiti kurortai. O kad pamatytum ką nors įdomiau, daugiau reikia važiuoti parą ar dvi (pvz. Sachara, Džerbos sala išvis toli).
QUOTE(anciuke @ 2006 05 24, 20:39)
Mes kazkaip per visus reikalus nesusiplanavom atostogu, tai dabar jau turbut belieka tik laukti Kazkaip neradau vieningos nuomones, kokio viesbucio nesirinkti, tai manau kaip nors issirinksim is esamu, jeigu isvis bus is ko rinktis
O jus koki viesbuti issirinkot? Monastire? pagal kokius kriterijus rinkotes?
O jus koki viesbuti issirinkot? Monastire? pagal kokius kriterijus rinkotes?
Pasirinkimas buvo nedidelis, bet tikiuosi, kad gal nenusivilsim
Išsirinkom "Skanes Rivage Club" 3*, pirmas dalykas pagal kurį rinkomės tai jį mums pasiūkė , dar pati internete pasiskaitinėjau apie jį (atsiliepimai lyg ir neblogi), nuotraukose irgi nieko nar viskas, o kaip jau bus tai pamatysim patys.
O jūs kiek laiko ruošiatės ilsėtis Tunise? Ar ka nors jau esat prižiūreję, į kokį kurortą važiuoti?
QUOTE(SILANA @ 2006 05 25, 16:26)
Pasirinkimas buvo nedidelis, bet tikiuosi, kad gal nenusivilsim
Išsirinkom "Skanes Rivage Club" 3*, pirmas dalykas pagal kurį rinkomės tai jį mums pasiūkė , dar pati internete pasiskaitinėjau apie jį (atsiliepimai lyg ir neblogi), nuotraukose irgi nieko nar viskas, o kaip jau bus tai pamatysim patys.
O jūs kiek laiko ruošiatės ilsėtis Tunise? Ar ka nors jau esat prižiūreję, į kokį kurortą važiuoti?
ai, mums tai viskas tinka, ir 7 ir 10 dienu na 14 gal jau nenoreciau, geriausia 7
kurorto neissirinkom, is pradziu norejau Suso, bet galvoju gal geriau koks mazesnis, maziau triuksmo. Aisku ziuresim ar bus is ko rinktis, noreciau kokiu 4*
po poros savaiciu pasibaigsiu mokslus, tai uzsiimsiu paieskom, nenoriu to malonumo atiduoti vyrui
Monastiro-Skanes tikrai nesirinkčiau Geriausia Souse-Port el Kantoui
Man irgi įdomu, nes galvojame apie Eden club viešbutį Skanes.
QUOTE(zajka @ 2006 05 26, 10:29)
Man irgi įdomu, nes galvojame apie Eden club viešbutį Skanes.
Galvojau ir as,bet kai pabandziau rasti atsiliepimu apie viesbuti,tai radau 1anglu k.labai prasta ir 1rusu k.truputi geresni,bet ten moteris rase,kad baseinas nelabai svarus,kambariai tamsus ir nelabai kokie,maistas irgi.Zodziu,ji padare isvada,kad uz tokia kaina ir tokia kokybe Labiausiai mes buvom susizaveje tais vandens kalniukais,kur Novaturo kataloge ideti,bet kai iejau i viesbucio internetini puslapi....,tai ten tikrai tokiu nera.Yra tik labai parasta ciuozyklele,kokio metro aukscio.
Zodziu,apsigalvojom
Nemazai info yra www.otzyvy.ru (jei tik teisingai parasiau,gal otzyv )