Kazkur sioje temoje jau maciau pamineta Tuniso pinigeliu kursa, bet gal kas priminsite Beje, girdėjau kar Tunisas garsėja savo SPA centrais, kazkaip nepastebėjau, kad cia butumet kazka apie tai uzsimine gal teko apsilankyti kokiam hamame ar pan.?
Papildyta:
jau radau 1TD apie 2,3 Lt
pasiskaiciavau truputi, tai man gaunasi taip: kelione i dykuma dviems, apie 650, dar kelione i tarkim Tunisas/Kartagina - apie 300 dviems, tai jau vien ekskursijoms gausis apie 1000 Lt , nors temoje buvo rasoma, kad visoms islaidoms 2 zmogiukai isleido apie 1500 netaupydami
beje, o kaip su nardymu? negi neorganizuojama? kazkaip galvoju kad grazu ten turetu buti po vandeniu
Padekit, please Mirtinai noriu pailseti, pernai buvau Turkijoj, viskas buvo laaabai , Dabar galiu sau leisti tik 1000 lituku, na dar koki plius 200 (ant nosies galo vestuves ir buto irengimas ). Galvoju dabar lekti i Tunisa, bet nezinau nei su kuo, nei kaip... Siulo agenturos daug ka, bet kaip sakant tiesiogiai isgirsti daug daug geresne reklama Niu, patarkit, forumietes, ar su 1000 galiu ruostis i Tunisa? Nes kitu atveju teks dardet su kokiu autobusu i kokia Praha... Aisku ir tai ner blogai Bet noriu pailset, o ne pavargt nuo autobuso sedyniu
QUOTE(lotute @ 2006 05 05, 13:53)
ar radai ka?
Visko daug pripaisyta, tai jau apsisvietusi
Bet vis svarstau, i Turkija vel, ar i Tunisa... O dar greiciausiai viena pati
Tai jei mazai pramogu Tunise, ar nebus man liudna vienai Imciau, aisku, Sachara, o ka kitas dieneles? Bet vistiek, noriu, nauja salis, nauji ispudziai. Tik baisoka su tais arabais Esu sviesiaplauke, o dar viena vaziuosiu.... Nelaba
O Tu buvai Tunise?
Papildyta:
nutuko mintys kalbant apie arabus, matyt susijaudinau
Siaip nelabai noreciau su jais bendrauti Bet matyt neisvengiama
Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2006 05 05, 14:48)
Visko daug pripaisyta, tai jau apsisvietusi
Tai jei mazai pramogu Tunise, ar nebus man liudna vienai Imciau, aisku, Sachara, o ka kitas dieneles? Bet vistiek, noriu, nauja salis, nauji ispudziai. Tik baisoka su tais arabais Esu sviesiaplauke, o dar viena vaziuosiu.... Nelaba
O Tu buvai Tunise?
Papildyta:
O Tu buvai Tunise?
Papildyta:
Nu sakes, kas cia dabar man, ne "nutruko", o "nutuko" gavosi
QUOTE(voveriena @ 2006 04 20, 16:23)
Buvau Scheherazadoj praeitais metais. Lbai nepatiko, nors esu neisranki- praeitais metais buvau Turkijoj 2 zv. viesbuty, tai pasirode simta kart geresnis. Pliusai- gera vieta, skanus maistas. Minusai- labai viskas nusiure, pasene, valgykla baisi, atostogauja vien rusai, lenkai, cekai, tai nelabai moka net prie stalo elgtis. Animacija kelianti pasigailejima. Tvarkytojos eina nepasibeldusios i kambarius, ir rekauja koridoriuose, tad nori nenori, turi nesdintis iki tam tikros valandos. Baseinas mazas, net gultu prie jo nebuvo. Vaikam anei jokiu pramogu.
Praeitais metais novaturas labai ji peike, o siais ka, siulo???? bene sutarti geresniais proc. sudare
Praeitais metais novaturas labai ji peike, o siais ka, siulo???? bene sutarti geresniais proc. sudare
buvau tam viešbuty 2005 rugpjūtį. kad pašiuręs tai taip, rusų tik kelis matėm aplink. valgykla man pasirodė normali. tvarkytojos beldėsi. gultų prie baseino buvo apsčiai. vieta superinė, vaizdas pro langą buvo fantastiškas, naktim ramu, galima išsimiegot.
nepatiko tik aviena per vakarienes, nes kitokios mėsos nebuvo, o šita man...
dėl vaikų ir animacijos nieko negaliu pasakyt, vaikų dar neturiu, o vakarinei animacijai būdavom per daug pavargę nuo dieninių arabiškų miestų tyrinėjimų.
p.s. jei neimti ekskursijos į Sacharą, tai neverta iš viso į Tunisą važiuot....
QUOTE(sekla @ 2006 05 07, 22:26)
buvau tam viešbuty 2005 rugpjūtį. kad pašiuręs tai taip, rusų tik kelis matėm aplink. valgykla man pasirodė normali. tvarkytojos beldėsi. gultų prie baseino buvo apsčiai. vieta superinė, vaizdas pro langą buvo fantastiškas, naktim ramu, galima išsimiegot.
dėl vaikų ir animacijos nieko negaliu pasakyt, vaikų dar neturiu, o vakarinei animacijai būdavom per daug pavargę nuo dieninių arabiškų miestų tyrinėjimų.
kiek i tunisa reikia pasiimti pinigeliu kad uztektu? musu poreikiai nera dideli
ar tenai kaipnos dideles?ir kokia valiuta tenai reikia veztis?doleriukais ar eurais?
QUOTE(lotute @ 2006 05 10, 22:48)
kiek i tunisa reikia pasiimti pinigeliu kad uztektu? musu poreikiai nera dideli
ar tenai kaipnos dideles?ir kokia valiuta tenai reikia veztis?doleriukais ar eurais?
Viskas (pinigų kiekis) labai priklauso nuo to, kokiam kurorte gyvensite, kokį maitinimą turėsite, ar planuojate į ekskursijas važiuoti ir pnš. Skirtumo tarp dolerio euro 2005 spalį nebuvo. Kartais keliais centais labiau apsimokėjo keistis dolerius, kartais eurais.
Rekomenduoju visiems vykstantiems į Tunisą įsidėti vaistukų nuo viduriavimo. Aš niekad tokių problemų neturiu, bet buvau priversta kelias dienas pagerti, (ir ne aš viena). Vis dėlto maistas labai specifinis. Tai geriau apsidrausti.
QUOTE(alvara @ 2006 05 11, 12:00)
Rekomenduoju visiems vykstantiems į Tunisą įsidėti vaistukų nuo viduriavimo. Aš niekad tokių problemų neturiu, bet buvau priversta kelias dienas pagerti, (ir ne aš viena). Vis dėlto maistas labai specifinis. Tai geriau apsidrausti.
O kokiam viešbutyje gyvenot? Mes gyvenom Tour Khalef gal 60 lietuviu-niekas nesiskundė, maistas buvo
QUOTE(Saire* @ 2006 05 11, 22:51)
O kokiam viešbutyje gyvenot? Mes gyvenom Tour Khalef gal 60 lietuviu-niekas nesiskundė, maistas buvo
Gyvenom El hanoj, Suso centre. Maistas kai kada buvo skanus, kai kada šiaip sau. Bet per 2 savaites juk įkyri tas pats racionas.
Sveikutės mamytės
Aš čia taip tiesiai šviesiai - pernai visa šeimyna - aš, vyras ir 2 m. dukra ilsėjomės 5* viešbutyje TURKIJOJE. Šiemet vėl matyt ten lėksim, bet vis pagalvoju - ar patartumėt mums išbandyt Tunisą? ar rastume ten kažką panašaus ir saugaus bent jau maisto prasme? ir - beje - koks ten oras birželio mėn.?
Ačiū jums labai, jei bus kas apšviečia
Aš čia taip tiesiai šviesiai - pernai visa šeimyna - aš, vyras ir 2 m. dukra ilsėjomės 5* viešbutyje TURKIJOJE. Šiemet vėl matyt ten lėksim, bet vis pagalvoju - ar patartumėt mums išbandyt Tunisą? ar rastume ten kažką panašaus ir saugaus bent jau maisto prasme? ir - beje - koks ten oras birželio mėn.?
QUOTE(Xtulia @ 2006 05 10, 16:36)
Kodėl? O pavalgyt, patinginiaut ir pasimaudyt ten nefainai?
na, gal per griežtai išsireiškiau, kad neverta važiuot. tiesiog man bet kurioj kelionėj, net ir poilsinėj, norisi kuo daugiau pamatyt, sužinot. pažinimo džiaugsmas taip sakant... o toj ekskursijoj atsiskleidžia visas šalies grožis ir ta kita, neparadinė, neturistinė pusė, kai pamatai, kaip iš tikro dauguma Tuniso žmonių gyvena.
dėl gulinėjimo paplūdimy...kam patinka, galima ir taip laiką leist, bet tada, mano nuomone taip ir liksi nepažinęs tos šalies (na, bent trupučiuką..)
man labai idomu,ar Tunise galima nusipirkti pampersu?Ruosiames vaziuot su mazyle,o visko tempti su savim nesinori
QUOTE(Mazule @ 2006 05 13, 18:56)
Sveikutės mamytės
Mes ką tik iš ten Važiuokit, nesigailėsit, tikrai
Siūlau SOUSE rinktis, jei norit pamatyt tikrą tunisietišką aplinką, mes gyvenom 5 km iki Port el Kantoui, 3 km iki Souse centro, važinėjom visur su taxi (niekur nemokejom daugiau nei 6 Lt), kasdien po pietų kur nors mindavom Ilsėjomės su dvimetuku, Tour Khalef viešbutyje, su vaiku ten, rekomenduoju