Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas (I dalis)

O kokiam viesbuty buvot?Gal ir i Sachara su vaiku vaziavot?labai noretusi isgirsti Sacharoj buvusiu su vaikais atsiliepimu-patarimu.Musu vaikams 9m. ,o kitam bus 1,2m.Vaziuosim liepos menesi,uzsisakem viesbuti Riu Belleuve Park Port El Kantau miestely.Gal kas jame buvot?taip norisi ir i Sachara nuvaziuot.... blush2.gif
Atsakyti
Ačiū, alvara, nuraminai 4u.gif Aš jau buvau supanikavus dėl pasirinkimo blush2.gif
O kaip dėl pramogų parko? Ar yra koks? Ir dar-kaip ten "susiorientuoti" kur kas yra? Ar viešbutyje galima gauti žemėlapių?

Gal kas esat buvę viešbutyje TOUR KHALEF?
Atsakyti
QUOTE(Saire* @ 2006 04 17, 12:30)
Ačiū, alvara, nuraminai 4u.gif Aš jau buvau supanikavus dėl pasirinkimo  blush2.gif
O kaip dėl pramogų parko? Ar yra koks? Ir dar-kaip ten "susiorientuoti" kur kas yra? Ar viešbutyje galima gauti žemėlapių?

Gal kas esat buvę viešbutyje TOUR KHALEF?

Pramogų parkas- tai pagrinde įvairiausios karuselės, kiek matėme. Buvome vakare, tai jos jau neveikė. Dar yra uždari pavilionai, bet net nežinau, kas ten gali būti, nes vakare jie uždaryti.
Žemėlapių neteko matyti viešbučiuose, bet orientuotis tikrai nėra sunku ir Suse, ir Port el Kantauji. Miesteliai nedideli. Visas transportas, kuris važiuoja į Port el Kantauji (taksi, tuk-tukas ir tokie alia motoriniai autobusiukai) , pravažiuoja ta gatve, kuri yra palei jūrą. Eismas vienos krypties, tuk tuko važiavimo grafikas(važiuoja maždaug kas pusvalandį) buvo gatvės (einant nuo Suso centro) pradžioje, tuk-tuką galima stabdyti kaip mūsų mikriukus-kur nori. Taksi ten tiek, kad ramybės neduoda, pypsi ir pypsi, tik stabdyk. Dėl kainos suderėk prieš įsėsdama į taksi, kad paskui nekiltų ginčų. Įdomu, kur tas jūsų viešbutis, arčiau ar toliau nuo centro. Bet tikrai nebijok, per porą dienų priprasi. bigsmile.gif
Visą informaciją, kurios reikia, turėtų pateikti jūsų gidas.
Port el Kantauji visas gyvenimas sukasi apie fontaną. Tuk-tuko ir taksi sustojimo aikštelė yra visai šalia fontano. Įėję į aikštę patys pamatysite atrakcionų parką, nes jis matosi iš toli. Šalia ir zoo sodas. Į prieplauką, kur gražūs laivai, veda nuo fontano platus kelias, kuriuo pastoviai zuja turistai. Tikrai nėra kur pasiklysti, vis tiek išeisite į kokią nors pagrindinę gatvę. Daug rusų, vokiečių, taip kad susikalbėsite. Na o prekės visuose miesteliuose panašios, bet Port el Kantauji viskas po kelis litus brangiau.
Atsakyti
kaip tik siandien tariausi del keliones i Tunisa,ir labai nustebau kad tik novaturas veza 10 dienu,o kiti 7 arba 14 .
man pasiule Suse Shachrazados viesbuti.mes leksim liepos 18 diena.
gal kas buvote siame viesbutyje,gal galetumet pasakyti kaip ar verta ten apsistoti.busiu labai dekinga uz info.
ir dar mums siulo pusrysius ir vakariene,nes viskas iskaiciuota,tai 1000 litu 1zmogui brangiau.mastom ar per 14 dienu mes sugebetume sitiek pragerti.
kas galit tiksliau pasakyti,kokios alkoholio kainos viesbuciu baruose?
ir zinoma kiek kainuoja papietauti dviems zmonems.
Atsakyti
Apie sita viesbuti maciau atsiliepimu www.novaturas.lt diskusijose.O del maitinimo,tai tikrai verta imti ''viskas iskaiciuota'',nes per 14d.tikrai daug pravalgysit.Be to,galesi miegot ilgiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2006 04 20, 01:53)
kaip tik siandien tariausi del keliones i Tunisa,ir labai nustebau kad tik novaturas veza 10 dienu,o kiti 7 arba 14 .
man pasiule Suse Shachrazados viesbuti.mes leksim  liepos 18 diena.
gal kas buvote siame viesbutyje,gal galetumet pasakyti kaip ar verta ten apsistoti.busiu labai dekinga uz info.
ir dar mums siulo pusrysius ir vakariene,nes  viskas iskaiciuota,tai 1000 litu 1zmogui brangiau.mastom ar per 14 dienu mes sugebetume sitiek pragerti.
kas galit tiksliau pasakyti,kokios alkoholio kainos viesbuciu baruose?
ir zinoma kiek kainuoja papietauti dviems zmonems.

Viešbučio bare alus Celtia 0.33 l kainavo 4-5 lt, vyno 0.7 l butelis 15-20 lt. Stipresnių gėrimų nesinori, nes per karšta. Parduotuvės, kur yra alkoholio Suse centre yra dvi. Ten alus apie 2.5-3 lt., vynas nuo 10litų. Stipresni gėrimai labai brangūs. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Buvau Scheherazadoj praeitais metais. Lbai nepatiko, nors esu neisranki- praeitais metais buvau Turkijoj 2 zv. viesbuty, tai pasirode simta kart geresnis. Pliusai- gera vieta, skanus maistas. Minusai- labai viskas nusiure, pasene, valgykla baisi, atostogauja vien rusai, lenkai, cekai, tai nelabai moka net prie stalo elgtis. Animacija kelianti pasigailejima. Tvarkytojos eina nepasibeldusios i kambarius, ir rekauja koridoriuose, tad nori nenori, turi nesdintis iki tam tikros valandos. doh.gif Baseinas mazas, net gultu prie jo nebuvo. Vaikam anei jokiu pramogu.
Praeitais metais novaturas labai ji peike, o siais ka, siulo???? bene sutarti geresniais proc. sudare lotuliukas.gif
Atsakyti
atidarau Novaturo laisvu vietu sarasa ir plaukai piestu stojasi... blink.gif kas darosi... mirga marga nuo geltonos spalvos, reiskiancios, kad vietu nera, ar nuo to varianto OR. Ir tai liecia ne kita savaite ar artimiausia menesi, o visa vasara.. Ar cia pas mus Tunisas taip ispopuliarejo, kad visi is anksto uzsisakineti puole, ar cia kitos peripetijos??? Kas zino tiksliau, nes viesbutis, kuri buvau nuziurejus liepai, uzimtas verysad.gif
Atsakyti
ot velniava,o man siaip agenturoje isgyre ta Schachrazada,tipo super duper.
jau pasimeciau,nebezinau,nei ka daryti.
su tuo viskas iskaiciuota tai rigi tampi priristas,prie pietu,nes babkes suplojai tai ir jauti pareiga pavalgyti,o jeigu dar norisi kazkur nulekti i kita miesteli.
as Turk kalefas tokiu metu kai vykstame liepos menesi kainuoja 3300 litu man baisiai brangu.
Atsakyti
Shlipse, varyk su oasis tours, ten kainos gerokai mazesnes. beje, i Scheherazade praeitais metais vaziavau uz 1100 2 sav. lotuliukas.gif . Cia tai kainos gerokai uzkeltos, nors visos agenturos uzsibrangino g.gif . Jei varai be vaiku, tai tiktu El kaiser arba Phenix( i Pxehix veza oasis tors). Jie abu 2 zvaigzd. bet uz Sch-a geresni- daug tvarkingesni, personalas malonesnis, mazai kambariu, tad neteks eilese edalo laukt, kol jis atsala doh.gif . Buvau uzsukus i pxenix- super- l. paprastas, bet idomiai suprojektuotas, mazai turistu, ant stogo- baseinas wub.gif . O apie Kaiser viesbuti tik is nuogirdu zinau, kad tvarkingas. Be to abu jie geresnej vietoj nei Sch-a. Centre, bet mazoj tylioj gatvelej. Dabar rinkciaus tik viena is ju mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausimėlis-ar skiepyjotės vykdami į Tunisą nuo hepatitų? Per vėlai susigaudėm, kad jau per vėlu skiepytis, tai dabar nejauku g.gif Ir dar, ar skiepyjote vaikus ?
Atsakyti
Suauge gal ir gali nesiskiepyt nuo hepatito A,juk proto jau uztenka,kad reik rankas plauti,negert vandens is krano ir nevalgyt itartino maisto.Bet vaikus ,manau,kad reik paskiepyt,ypac jei mazi,kuriu labai sukontroliuot negali.Juk paskui nauju kepenu uz 200lt nenupirksi...As vyresne jau paskiepijau,o maze skiepisiu,kai sueis 1m.
Saire,jei iki keliones dar liko bent 2sav,.tai dar galima skiepytis.Nes nuo 1dozes per 2sav. susidaro pakankamas imunitetas.Antroji doze skirta tam imunitetui uztvirtinti ir islaikyti ilga laika mirksiukas.gif
Atsakyti