QUOTE(HellsBells @ 2006 03 24, 18:37)
sigux, o kodel sakai kad ten gyventi baisu? del karsciu ar del kitu priezasciu? turiu galimybe padirbeti 1 metus tunise arba maroke, tai gal patikslintum?
tunise tai pacioj sostinej siuklynas, toliau 50 metru nuo centro tai visur pasvinkusia zuvimi smirda
, nu kosmaras, o jei nori darzoviu rasti tai ne pro kur o dar toks variantas, kad nepasirinksi grazesniu pomidoru, sudes pagal save, ir dar atbumbes
ir tos smelio audros ten kartais uzeina, oooho, o
apie maroka nieko nezinau, bet kuo gilaiu i afrika tuo baisiau
ir dar.......sako afrika bananu salis, o tunise bananai neauga, juos i ten veza
gamta pati gal ir nieko
ten kur jau turistams skirta tai pagrazinta
, o kur atokiau tai kosmaras, siuksles vienos stai kokia asociacija man sukyla
ir dar , priklauso nuo to kuo ten dirbti vaziuoji, kokias tau gyvenimo salygas ten parupins
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2006 03 22, 18:01)
taigi,ir mane domina,koks viesbutis geriau tiktu atostogaujant su vaikais?O gal kas buvot su 1m vaikiuku?Ar su tokiu imanoma pamatyt Sachara?
na taip vadinama SOUSE tai viezbutuku pasirinkimas gausus, kadangi ne viezbuti mes gyvenom, o name tai kazki ko nepasiulysiu
, su mazu vaiku tai geriau vaziuoti kol neprasideje dideiji karsciai, nes maza ka, neistvers, buvo toks atvejis ten , kai buvau, kad 6 men nestumo moteris pagimde nuo tu karsciu
vaistinele siulau pasiimti savo butinai, visa ko reiketu
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2006 03 29, 19:37)
Sakai pauksciu kalba
As tai bet kurioj saly labiau vertinu vietinius gidus, bet kad nors rusiskai moketu, tai is vis neblogai butu
rusiskai
kazi, pas ju prancuzu dominuoja, na dar kokioj agenturoj tai angliskai paslebezavotu, o ir ta arabu ju kalba tokia kaimietiska, kad vos suprasi ka jie lemena sau po nosim