Įkraunama...
Įkraunama...

Oscillococcinum

ar teidingai duoti influcid viena tablete padalinta i dalis , po gabaliuka valandos begyje, viena kart dienoje?
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2011 10 09, 22:58)
ar teidingai duoti influcid viena tablete padalinta i dalis , po gabaliuka valandos begyje, viena kart dienoje?


Reikėtų su gydytoju pasikonsultuoti, priklauso nuo vaikučio amžiaus g.gif
Savo vaikinukui 2,5 m. prevenciškai duodu 6 lašiukus su arbatėle šaukštuke, o merginai 7 m. visa tabletę kartą dienoje smile.gif
o kodėl jūs dalinate? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monce0j: 13 spalio 2011 - 09:17
Apie si vaista buvos skirta vos ne 1/3 vienos rusiskos laidos per ORT.Per ta laika buvo irodyta,kad sis vaistas yra visiskas blefas.
Labai gaila,kad jau daug ko nepamenu,nes laida ziurejau pries gera pusmeti.Buvo kalbama faktais,irodymais,laborotoriniais tyrimais atliktais nepriklausomu laboratoriju.Pamenu viena,kad vaistas atrodo pagamintas is anties(ar zasies)kepenu .Tai vat vienu kepenu ,pasirodo uztenka pagaminti 200000 doziu.Buvo vizualiai parodyta,kas lieka vienoje tubeleje.Negana to labai juokesi,kad parasyta(bijau suklyst netikslumais),kad paradoksas tame,kad tubeles turinys-mase yra lyg 1g,o tubeles sudetyje 1g sudaro sacharoze(ar kazkas pan.).Visi pasijuoke,kad tubeleje tik tas matyt ir yra-sacharoze.Isvada buvo tokia,kad pagal gamintojo parasyta sudeti,kilme,atsizvelgiant efektyvuma,kuri duoda tos dulkes kepenu vienoje tubeleje-labai realu,kad sis vaistas ligos trukme sutrumpina lygiai 6val.O tai yra isvada,kuria galima tik pasitycioti is paciento,mokancio tokius pinigus uz niekini vaizda.
Niekada nebuvau "isikandus"sio vaisto.Kazkada vaikas koncertavo pusplikis su scenos drabuziais ziauriai saltoje saleje.Issigandus,kad jau bus "sakes',staigiai nupirkau sio vaisto,kaip profilaktiskai.sugirdziau.Vaikas nesusirgo,tai tada "medalius sukabinau"siam vaistui,bet matyt ,kaip as megstu sakyt,suveike eilinis placebo metodas-tikejimas yra VISKAS.
Papildyta:
QUOTE(Zuwytes @ 2009 03 04, 15:27)
As savo 3 m. dukrai esu davus kai apsirgo - tai jai 3 dienas daviau ir visas tas dienas laikesi 39.5 temperatura, nustojau duoti - nukrito. Taip pamascius iseitu kad imuninei sistemai kovoti su virusu padejo  g.gif

Tai virusines ligos pasekoje ir laikosi temperatura 3d. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 20 spalio 2011 - 20:00
http://www.jocys.com...aiLietuvoje.htm

Gal kam pravers 4u.gif

Sunku ir atsirinkti, kas, kur ir kada!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedryte: 18 balandžio 2012 - 15:10
QUOTE(giedryte @ 2012 04 18, 16:05)
http://www.jocys.com...aiLietuvoje.htm

Gal kam pravers 4u.gif

Sunku ir atsirinkti, kas, kur ir kada!


Nu as irgi girdejau kad ten veikliu medziagu nulis. Bet mano mama prisiekineja kad jai super veikia. Brolis irgi sake stebuklingas vaistas. Is kur zinoti kad cia ne paracitamolio gamintoju finansuota antireklama? Nezinau ka daryti. Mano vyriukas labai daznai serga noreciau kazkaip padeti, is kitos puses sarlatanus maitinti irgi neturiu menkiausio noro....
Atsakyti
kas kiek laiko profilaktiskai duoti neturinciam 3 metuku vaikui?
Atsakyti
Ar populiarius vaistas nuo gripo tėra paprastas cukrus?

lrytas.lt 2013-01-19 11:57

Ar pastaruoju metu išpopuliarėjęs homeopatinis preparatas nuo gripo „Oscillococcinum“ yra iš tiesų veiksmingas vaistas? O gal tai tik puiki prekė pasipelnyti iš savo sveikata besirūpinančių lengvatikių?
Tokią abejonę iškėlė „už tiesą“ kovojantis internetinis portalas ekspertai.eu, laikomas vienu aktyviausių Seimo narės Neringos Venckienės advokatų.

Portale spausdinamoje neįvardyto eksperto publikacijoje peršama mintis, kad tariama „Oscillococcinum“ nauda tėra pirkėjų apgavystė. Esą žmonės, pirkdami šiuos vaistus, moka didelius pinigus už paprasto cukraus ir laktozės priemaišą. Neįvardytas straipsnio autorius kaltina Valstybinę vaistų kontrolės tarnybą (VVKT), esą ši į vaistų sąrašus įtraukė jokių gydomųjų galių neturintį cukrų.

VVKT ir vaisto importuotojai metamus kaltinimus vadina tendencinga nuomone.

Per mažai ančių kepenų?

„Oscillococcinum“ sudėtyje yra laukinių ančių kepenų ir širdžių ekstrakto. Ekspertai.eu teigimu, jo kiekis dėl to, kad yra daug kartų praskiestas, yra toks menkas, jog realiai vaiste nėra jokių veikliųjų medžiagų – tik cukrus ir laktozė.

Esą taip apgaudinėjami žmonės, o vaistą įregistravusi VVKT apsimeta, kad nieko nemato.

Tam, kad homeopatiniais vaistais būtų galima prekiauti, jie, kaip ir cheminiai, turi būti įrašomi į Lietuvos vaistų registrą. Tokių vaistų registracija yra paprastesnė nei cheminių.

Jei gamintojas registruodamas vaistą nori nurodyti jo paskirtį, VVKT turi pateikti mokslinių tyrimų duomenų, įrodančių preparato veiksmingumą.

Vaistų registratoriai nesusitarė

Tačiau 2011 m. perregistruojant „Oscillococcinum“, VVKT Vaistų registracijos tarybos narių pozicijos dėl šių vaistų susikirto.

Keletas šios tarybos narių pasigedo mokslinių įrodymų, pagrindžiančių „Oscillococcinum“ poveikį.

Gamintojai buvo nurodę, kad tai - homeopatinis preparatas nuo gripo, tačiau jo sudėtyje nėra gripo sukėlėjų. Todėl taryboje buvo suabejota ir tuo, ar jis susijęs su tikrąja homeopatija.

Po diskusijų Vaistų registravimo taryba nusprendė „Oscillococcinum“ perregistruoti, šiek tiek pakeičiant jo paskirtį. Teigiama, kad priimti neigiamą sprendimą nebuvo priežasties, nes nėra duomenų, kad preparatas būtų kam pakenkęs. Be to, jis registruotas daugelyje Europos Sąjungos valstybių, JAV.

Nuomonę vadina nepagrįsta

VVKT atstovė Jolanta Gulbinovič viešojoje erdvėje paskelbtą neigiamą nuomonę apie „Oscillococcinum“ pavadino tendencinga ir nepagrįsta.

„Negalima homeopatinių vaistų lyginti su kitais vaistais: cheminiais, biologiniais ar augaliniais. Pirmiausia reikia suprasti, kokia yra homeopatijos esmė. Pagrindinė homeopatijos mintis – organizmas yra labai tobulas, sugebantis pats sutvarkyti bet kokius sutrikimus. Tačiau kartais jam tai nepavyksta, todėl jam reikia „priminti“, t. y. duoti medžiagų, kurios sukeltų tokį patį sutrikimą ir taip „pažadintų“ organizmą. Tačiau, kad vartojamos medžiagos nepakenktų, jų turi būti labai maža dozė. Tai pasiekiama medžiagą daug kartų skiedžiant. Yra nemažai homeopatinių vaistų, vienas jų - „Oscillococcinum“, kuriame po skiedimo neturėtų likti nė vienos veikliosios molekulės“, - portalui lrytas.lt teigė vaistus registruojančios tarnybos darbuotoja.

Homeopatija aiškina, kad veikia ne pati veiklioji medžiaga, o skiediklis skiedžiant įgauna „atmintį“ ir vis tiek gali veikti organizmą.

Anot tarnybos, „Oscillococcinum“ registruotas ir kitose šalyse: Švedijoje, Belgijoje, Olandijoje, Portugalijoje, Šveicarijoje, Latvijoje, Lenkijoje gripo simptomams lengvinti.

Šiuos vaistus į Lietuvą vežančios bendrovės „Miečys“ rinkodaros ir pardavimo vadovė Rūta Paulauskienė portalui lrytas.lt teigė, kad ant „Oscillococcinum“ bandoma mesti šešėlį, nes šis homeopatinis preparatas tarp panašių vaistų yra populiariausias preparatas, gydantis nuo peršalimo ir panašių ligų.

„Mūsų produkto populiarumas nelabai patinka ir tradicinių, t. y., cheminių vaistų gamintojams“, - pridūrė R. Paulauskienė. „Oscillococcinum“ gaminamas nuo 1944 m.

Homeopatiniai vaistai gali būti pagaminti iš augalinės, gyvūninės ar mineralinės žaliavos. Skiedžiant vaistus jų veiksmingumas nemažėja, užtat vaistų sukeliamas šalutinis poveikis menkėja.

Lietuvos sveikatos mokslų universiteto lektorius Rimas Jankūnas sako, kad homeopatiniai vaistai gali padėti kai kuriems žmonėms nuo kai kurių ligų, ypač tų, kurios praeina savaime: peršalimo, paprasto galvos skausmo, slogos. Dažnai atsikratyti tokių ligų padeda ir placebas – tokios pat išvaizdos preparatas, neturintis veikliosios medžiagos. Tačiau jis daro poveikį, nes žmogus juo tiki.

Vis dėlto šie vaistai esą visiškai netinka tokių ligų, kaip gripas, profilaktikai. Tai galėtų padaryti nebent skiepai.

http://www.lrytas.lt...01301190924.htm
Atsakyti
Galiu paskyti tik tiek, kad vaistas tikrai veikia, ir veikia puikiai. Mes jį per gripo epidėmiją vartojam jau pakankamai daug metu. Ir virusus puikai veikia. Mano 9 mėn. lelius buvo pagavusi virusą doh.gif , tai OSCILLOCOCCINUM puikiai susitvarkė per porą dienų. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetlana777: 11 vasario 2013 - 23:04
Manau cia nuo isistikinimu priklauso -jei tikesi pades, jei ne - nepades:)
Atsakyti
Sveikos, mamos!
Ogi pasidomekite homeopatija-kokiu budu yra gaminami vaistukai ir kaip veikia organizma wink.gif Viskas su siais vaistais yra tvarkoj! Homeopatija-ne cheminiai vaistai-ji veikia ne dozem "uzmusk arkli" principu smile.gif
Mes dabarirgi sergam. Suneliui (2 metukai 10men) gripas pabego per 1 para, padejo Gripp-Heel.
As pati apturejau irgi auksta temperatura pora dienu, gydziausi saltu vandeniu is tuo paciu Gripp-Heel'u.
O dukrytei (5 metukai) jis nepadejo taip staigiai. Kankinasi,vargsele, temperatura apie 40.... Gerai, kad ji jau yra didesne, supratingesne, tai pati paprase apsipilti saltu vandeniu. Dazniausiai tik juo ir gydomes-reikia tiesiog kas 2 valandas apsipilti kuo saltesniu. Isijungia organizmo visi jegos resursai ir jis efektyviai ir greitai kovoja su lygos sukelejais, degina visus toksinus.Kuomet sirgom ne taip rimtai uztekdavo kokiu 5-iu apsipilimu. Dabar teko 2 dienas apsipilinet-bet dabar jau daug geriau.
Bukite sveiki!
Atsakyti
QUOTE(Diuna @ 2013 04 04, 12:27)
Sveikos, mamos!
Ogi pasidomekite homeopatija-kokiu budu yra gaminami vaistukai ir kaip veikia organizma wink.gif Viskas su siais vaistais yra tvarkoj! Homeopatija-ne cheminiai vaistai-ji veikia ne dozem "uzmusk arkli" principu smile.gif
Mes dabarirgi sergam. Suneliui (2 metukai 10men) gripas pabego per 1 para, padejo Gripp-Heel.
As pati apturejau irgi auksta temperatura pora dienu, gydziausi saltu vandeniu is tuo paciu Gripp-Heel'u.
O dukrytei (5 metukai) jis nepadejo taip staigiai. Kankinasi,vargsele, temperatura apie 40.... Gerai, kad ji jau yra didesne, supratingesne, tai pati paprase apsipilti saltu vandeniu. Dazniausiai tik juo ir gydomes-reikia tiesiog kas 2 valandas apsipilti kuo saltesniu. Isijungia organizmo visi jegos resursai ir jis efektyviai ir greitai kovoja su lygos sukelejais, degina visus toksinus.Kuomet sirgom ne taip rimtai uztekdavo kokiu 5-iu apsipilimu. Dabar teko 2 dienas apsipilinet-bet dabar jau daug geriau.
Bukite sveiki!

Karsčiuodami apsipilat šaltu vandeniu tik veidą ar visą kūną?
Papildyta:
QUOTE(augustautve @ 2012 09 30, 17:29)
kas kiek laiko profilaktiskai duoti neturinciam 3 metuku vaikui?


Oscillococcinum profilaktiškai galima duoti vieną kartą per savaitę, o Gripheel arba Influcid profilaktiškai galima duoti 2 kartus per dieną (vienkartinė dozė trimečiui bus parašyta informaciniame lapelyje, pusė tabletės berods). Occillococcinum aukštesnė potencija, todėl jo reikia rečiau.

Aišku, pasirinkti reikia tik vieną vaistuką, nes visi jie nuo to pačio - antivirusiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aronia: 24 balandžio 2013 - 09:18
[quote=Aronia,2013 04 24, 10:18]
Karsčiuodami apsipilat šaltu vandeniu tik veidą ar visą kūną?


Taip, apsipilam smile.gif Tai yra staigus ir galingas imutiteto stimuliavimas. Ligos sukelejai yra tiesiog sudeginami. Tik reikia ne viena karta apsipilt, o kas 2 val, pvz.Pasidomekite sia tema-labai daug naudingos informacijos rasite.
Atsakyti