Įkraunama...
Įkraunama...

persekiojantys sapnai

QUOTE(Neringucia @ 2005 08 19, 13:18)
Mušimasis su kažkuo reiškia, kad kažkas atsimuš (t.y. aplankys netikėti svečiai, susitiksi su pažystamu ar draugu). Man tai mušimasis visada išsipildo į svečių apsilankymą  mirksiukas.gif

O ką jūs pasakysit į tokį mano sapną? Žiauriai mušu savo mamą. Mušdama verkiu balsu, šaukiu , kad jos nekenčiu, kad ji net nenutuokia, kaip jos nekenčiu. Atsikeliu išmušta prakaito ir atsigauti negaliu nuo tokios neapykantos antplūdžio. Įdomu, ką tai galėtų reikšti. Mane labai gasdina tie jausmai jausmai, kuriuos jaučiau mamai sapne. Tokių sapnų buvo ne vienas.
Atsakyti
Na ir tema radot pokalbiams! Visas "Bobas" gasdinat mane taip pat.
As tik viena karta vyra sapnuose uztikau be kelniu, bet ne is meiles pas kita nuejes buvo, ji ant kaklo uzsikore. Po sitokio sapno as kaip ir jus visos atsibudau kaip nesava, irzli, nezinojau ka daryti, ko griebtis(beje jis tuo metu buvo uzsienyje daugiau kaip puse metu). Tai tada gerai pagalvojusi, paemiau ir parasiau vyrui SMS su paciais graziausiais zodziais, kad is tikruju po to nenusuktu kairen. Vyras buvo labai nustebes, kai gavo mano zinute ir zinote parase beveik tokia pat grazia ir silta.
Tai manau, kad ir jus kartai pabandykite panasiai nustebinti savo mylimuosius!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taiptaip @ 2005 08 18, 18:02)
Sakykit, o kaip su tais sapnais, kuriuos sapnuoji iš praeities ir jie vis kartojasi, tai ką praeitis gali sugrįžti? g.gif

ne,tiesiog ta ivyki tu labai gerai prisimeni ir ji galbut noretum pakartoti.arba jei tai kosmaras,tai tuomet tada kazko turbut nepadarei ka turejai padaryti.man buvo panasu,ir man taip paaiskino psichologe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gegyte @ 2006 12 19, 23:40)
ne,tiesiog ta ivyki tu labai gerai prisimeni ir ji galbut noretum pakartoti.arba jei tai kosmaras,tai tuomet tada kazko turbut nepadarei ka turejai padaryti.man buvo panasu,ir man taip paaiskino psichologe biggrin.gif

Man tai buna, kad sapnuoju sapna serijomis, ta prasme, viena nakti sapnuoju pirma serija, pries ta pasirodo kazkoks pavadinimas, titrai (na, aktoriu vardu neiziuriu, bet zinau, kad rasomi), o as sedziu kaip kine ir ziuriu. Pries nubundant man dar parodo, kad pirmos dalies pabaiga ir greit pereina titrai. Kita vakara, kai einu miegot, zinau, kad sapnuosiu antra dali. Uzmiegu ir vel viskas tvarkingai prasideda. Dazniausiai triju daliu jie buna.As tame sapne esu tik ziurovas.
Taciau buna, kad sitas "serialas" po daugelio metu pasikartoja ir zinau mazdaug ka sapnuosiu.
Kartais buna, kad kazka sapnuoju nereiksmingo, o paskui pyst, lyg butu nutrukusi kakokia juosta ir keliom sekundem matau visai kita siuzeta nesusijusi ir visai netinkanti nutrukusiam sapnui. Matau ta siuzeta ir vel nutruksta, o paskui toliau sapnuoju pries tai nutrukusi sapna. Toks jausmas tuo metu, kaip lyg ziuretum naujienas ir staiga turi zinias nutraukti del kazkokio tik ka ivykusio ivykio. Bet dabar zinau, kad tie isiterpe siuzetai butent taip issipildys, kaip as juos matau ir kai jie ta sekunde realiam gyvenime pildysis, zinosiu kas ivyks. As tokiais "pranasavimais" jau anksciau nustebindavau artimuosius. Deja, tie isiterpiantys siuzetai mane ilgam laikui jau apleido, kitaip zinociau, kaip siuo metu realiame gyvenime elgtis. O as taip laukiu kazkokio zenklo...
Atsakyti
moteriškės, baikit taukšt nesąmones. Gal sapnai kažką pasako kaip dabar jauties, atkartoja kažkokius prisiminimus, bet tikrai bet kokie sutapimai su ateitim tėra sutapimas. 1/4 moterų sapnuoja, kad jas paliks vyras. 1/6 vyrų palieka savo žmonas. Kokia tikimybė, kad vyras paliks savo žmoną, kuri sapnuoja, kad jis ją paliks? cool.gif
O dėl to kas iššaukia vienokius ar kitokius sapnus labai gerai paaiškino Freudas. Pirmiausia, tai reikia žinot, kad pats ilgiausias sapnas trunka 10 sekundžių. Čia tik žmogui, kuris sapnuoja, atrodo, kad porą valandų. Tai va, sapnus iššaukia jūsų aplinkos pojūčiai. Pvz. kaip jis pats rašė, nakvojo su žmona keliaudami viešbutyje ir jis susavnavo, kad mirė popiežius. Atsikėlus žmona jam sako, šįryt kol miegojai labai garsiai skambėjo bažnyčios varpai. Kodėl būtent susapnavo, kad mirė popiežius, tai smegenų paslaptis, bet būtent pats sapnas, sapno tema (ne jo turinys) buvo iššauktas bažnyčios varpų.
Arba kažkas anksčiau rašė apie tai, kad nuo 15 metų vis sapnuodavo, kad yra nėščia, bet sapnai liovės, kai susilaukė leliaus. Aš tai paaiškinčiau tuom, ir manau pats Freudas pritartų, kad jai būnant paaugle ir šiaip iki nėštumo, gimdoj vykdavo kitokie procesai ir tarkim prieš mėnesines ar per ovuliaciją būdavo siunčiamas signalas į smegenis ir ji sapnuodavo, kad yra nėščia. Kodėl sapno turinys būdavo vienoks ar kitoks - paslaptis, bet sapno tema - nėštumas, atėjo iš gimdos, bet ne iš "kažkur aukščiau" ar ateities.
O kad sapnuojasi, kad vyras palieka, tai gal dėl to, kad jis eina pas nykštukus ar vandens atsigert kol jūs miegat ir per miegus girdit žingsnius ar šiaip lovos sujudinimas į smegenis nusiunčia sapno temą "paliko vyras", bet turinys jau smegenų darbas. Bet vėlgi "paliko vyras" nėra žinutė iš ateities.
Atsakyti
As sapnais tikiu,gal tai kai kam atrodo ir kvaila,bet manau sapnas tai kazka visvien vienaip ar antraip reskia g.gif gal tai pasamones vaizduote ar praeities isgyvenimai,o gal ateities pranasystes kokios rolleyes.gif turiu sapninka namie,susapnuoju ka,jei atsikelusi pamenu dar,tai pasiskaitau ka reskia,bet per daug to i galva neimu,kaip ir horoskopu lotuliukas.gif o apie sapnus tai jau cia senokai,bet dar taip nera buve kad ta pati sapnuociau gal 2sav.sapna,o jame mergaite,ji man pasake savo varda,kalbindavo mane,klausdavo apie mano vyra,pasakodavo man apie save,tai jau einant miegoti zinodavau,kad vel ji pas mane sapne ateis,dabar jau net gerai nebepamenu,ka mes kalbedavome,bet ji svetima as jos nepazistu,o varda dabar ir kaip tycia uzmirsau.tai nuejau,pas tokia mociute ji man kortas ismeta jau gal 4metai is eiles,na ir ka jus manot ji man pasake"kad man rodo mergaite,vaika mano,bet as jos dar neisileidziu,nepriimu pas save".tai ne vos taip iseina kad ta mergaite sapne jau ir kalbasi su manim...
aisku as to nepriimu kaip uz gryna piniga,bet va pasamonej mintis kirba kazkur,kad sapnuoti,ir sapne kazka regeti,tai ne visada gali buti nesamones.
Atsakyti
Paskutiniu metu daznai sapnuoju,kad laukiuosi.vienam sapne vaikas net paprase,kad ji pagimdyciau blink.gif .esu istekejusi,turiu mazyli,bet dar labai maza ir antram mes tikrai nepasiruose schmoll.gif .tikriausiai ir sapnuoju todel,kad bijau pastoti g.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi niekur internete neradau informacijos, tai kreipiuosi į jus:)
Gal kas galit paaiškinti, ką reiškia, kad bijau sapne lipti laiptais? man tokia sapno dalis nuo vaikystės kartojasi, bent kartą pr metus susapnuoju. Ta baimė lipti aukštyn arba žemyn būna tokia didelė, kad arba nelipu visai aš jais arba lipu keturiomis. Dažnai sapnuoju lyg esu mokykloje ir reikia nulipti laiptais arba namo laiptais lipu. Internete yra informacijos tik ką reiškia lipti laiptais aukštyn, žemyn, bet ką reiškia bijoti jais lipti, taip ir nežinau:)
Lauksiu jūsų pastebėjimųsmile.gif
Atsakyti
baikit gazdintis smile.gif sapnai, o ypac pasikartojantys atspindi vidines baimes arba ypac reksmingus ivykius. sapnai kalba metaforomis, ju interpretacijos reikia ismokti. Tuo uzsiima ivairios psichoterpines mokyklos. Sapnai atspindi praejusius reiksmingus ivykius ir su ateitimi nera susije, jei nesuteiksime jiems tokios reiksmes. tiesa, musu pasamone kalba su mumis sapnu pagalba ir jai zinoma info atsispindi sapnuose, velgi metaforomis, todél taip atsitinka, kad sapnai "pildosi", o istikruju mes ne nenorime nemaloniu dalyku pastebeti. Pasikartojanciu sapnu daznai turi vidiniuose labirintuose "uzstrige" zmones arba nebutinai "uzstrige",daznai tam tikruose raidos etapuose reiskiasi svarbios temos, pasirodydamos sapnuose. nezinau ar aiskiai as cia rolleyes.gif
Atsakyti
Aš vaikystėj nuolatos tuos pačius sapnus sapnuodavau. N kartų tą patį. Buvau jau pasiekusi tokį lygį, kad dažnai sapnuodama žinojau, jog sapnuoju ir netgi turėjau savitą būdą prabusti nemalonioje vietoje - reikėdavo sapne stipriai stipriai užmerkti akis ir prabusdavau. Tik po to užmigusi ir vėl sapnuodavau tą patį. sad.gif Bet visi šie „pasikartojimai“ ir baigėsi sulig vaikyste... Jau kokį 20 su kapeikom metų nebesapnuoju pasikartojančių sapnų...
Atsakyti
Keisti sapnai persekioja mane nuo vaikystės. Kai buvau pirmoje klasėje, per pietų pertrauką mama užsuko, galvodama, kad gal jau mus paleis namo ir ji galės mane pasiimti. Bet dar turėjom keletą pamokų ir mama išėjo namo. Daugybę metų po šito, atrodo paprasto įvykio, kai suaugau, viską sapnuodavau. Ir kiekvieną kartą, kai mama pasukdavo durų link, apsiverkdavau per miegus. Apimdavo didelis netekties jausmas - kad tik mama manęs nepaliktų.
Kitas sapnas, be galo baisus ir žiaurus, kuris taip pat priversdavo mane verkti, aplankydavo kiekvieną kartą, kai tik miegodavau ne namuose, ne pas tėvus. Sapnuodavau kad tėtis muša ir užmuša mamą. Tai tikriausiai baisiausi mano sapnai. Bet tėvai mano gyvena jei ne gerai sutardami, tai pakęsdami vienas kitą ir be jokių rietenų.
Manau, kad tokie sapnai yra tik užslėptų baimių išraiška, kurių efektas miegant išpučiamas keturgubai ar penkeriopai.
Tikiu, kad yra įspėjančių sapnų, bet jie vis tiek ateina iš pasamonės, tai reiškia - viską žinome dar prieš atsitinkant, tik pasamonė tai parodo kai miegame.
Atsakyti
Beieškodama informacijos apie sapnus radau šį forumą...
Man, tai tokia juokinga situacija smile.gif aš "užsikabinau" ne už savo sapno ir pradėjo taip suktis galvoje... Mano draugas, ne širdies, o šiaip begalo geras draugas. Papasakojo savo sapną, po geros savaitės vėl sapnavo sapną ir sakyčiau tęsinį šio sapno. Tai aš pradėjau galvoti ar tik nebus, tai kad jis turi tokių minčių ir sapnuoja savo mintis, teisingiau nesąmoningas savo mintis. Pirmas sapnas buvo toks, kad sapnuoja kaip mes bučiuojamės viduryje miesto ir viduryje gatvės ir net sapnuodamas galvoja, kad ką jis daro ir kokios bus pasekmės. Po savaitės sapnuoja, kai mes jau ne tik bučiuojamės ir sako pabundu iš to sapno ir taip juokas ima. Man per tiek draugystės metų jokių minčių nėra buve, jis man geresnis draugas už moterį, tikrai apkalbam juk visokius romanus, meilės reikalus ir panašius nutikimus gyvenime, o čia kažkaip pirma karta man susuko galvą. Ar tikrai gali jis turėti tų sąmoningų minčių, o gal tai tik nesąmoningų minčių padarinys. Tikriausiai aš pati per daug apie tai pradėjau galvoti, reikia apie savo sapnus galvoti, o ne svetimus...
Atsakyti