Įkraunama...
Įkraunama...

persekiojantys sapnai

o as tikiu sapnais.yra ne karta issipilde.O vat kartais ir as sapnuoju vyra,turinti kita,net jos varda sapne girdejau,aplink tokiu pazistamu nera...vistiek siurpu jei tai ateityje bus sad.gif tik visada sapne jis teisinasi ir grista pas mane..deja tikroveje taip nebutu schmoll.gif
Atsakyti
beje...pildosi tie sapnai,kuriu mes nepamirstam...o tie kurie isnyksta su nakties miegu-taip ir lieka tik sapnai wink.gif
bet cia daug reiksmes turi ir savitaiga...nereikia labai isileisti to siurpaus jausmo i save..vyt salin tokias mintis,jos dazniausiai ir pritraukia viska.
Atsakyti
Sakykit, o kaip su tais sapnais, kuriuos sapnuoji iš praeities ir jie vis kartojasi, tai ką praeitis gali sugrįžti? g.gif
Atsakyti
o as daznai sapnuoju, kad musuosi su kazkuo. bet arba trenkiu visai be jegu, arba pro sali cry.gif
ir toks baisiai baisiai nervuotas sapnas
Atsakyti
Mušimasis su kažkuo reiškia, kad kažkas atsimuš (t.y. aplankys netikėti svečiai, susitiksi su pažystamu ar draugu). Man tai mušimasis visada išsipildo į svečių apsilankymą mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat pabudusi visada galvoju ką galėjo reikšti sapnas, ypač ryškus... Bet nežinau ar jie pildosi. Vis gi tikiu, kad jie kažką reiškia. Va pvz, kai man reik po atostogų grįžti į darbą aš jau kelias naktis iki to pradedu sapnuot mokyklą, kurioje dirbu mokytoja (ne mano svajonių darbas, žinoma, bet turi savų pliusų). Ir, deja deja, tai nebūna patys gražiausi sapnai. Būna, kad net vyrui tenka mane raminti, nes pradedu verkti per miegus... Ir mokslo metu bėgyje tokių sapnų pasitaiko... Ar tai reiškia, kad man reiktų bėgti iš to darbo?

Atsakyti
QUOTE(IGu @ 2005 08 22, 16:56)
Aš taip pat pabudusi visada galvoju ką galėjo reikšti sapnas, ypač ryškus... Bet nežinau ar jie pildosi. Vis gi tikiu, kad jie kažką reiškia. Va pvz, kai man reik po atostogų grįžti į darbą aš jau kelias naktis iki to pradedu sapnuot mokyklą, kurioje dirbu mokytoja (ne mano svajonių darbas, žinoma, bet turi savų pliusų). Ir, deja deja, tai nebūna patys gražiausi sapnai. Būna, kad net vyrui tenka mane raminti, nes pradedu verkti per miegus... Ir mokslo metu bėgyje tokių sapnų pasitaiko... Ar tai reiškia, kad man reiktų bėgti iš to darbo?

Sapnai - mūsų pasamonė. Šiuo atvėju kamuojantys sapnai rodo, kad šis darbas nėra Tau toks malonus ir labai mėgiamas, kaip norėtusi. Bet manau reikia mastyti pozityviai ir iš darbo tikrai nereikia bėgti. Gal visų pirma reikėtų pradėti kitaip vertinti darbovietę ir stengtis daugiau įžiūrėti teigiamą pusę.. g.gif
Atsakyti
Sapnai - mūsų pasamonė. Šiuo atvėju kamuojantys sapnai rodo, kad šis darbas nėra Tau toks malonus ir labai mėgiamas, kaip norėtusi. Bet manau reikia mastyti pozityviai ir iš darbo tikrai nereikia bėgti. Gal visų pirma reikėtų pradėti kitaip vertinti darbovietę ir stengtis daugiau įžiūrėti teigiamą pusę..

Suprantu, kad sapnai atspindi tai, kas mūsų pasamonėje. Ir, žinoma, visada bandau įžiūrėti teigiamų pusių savo darbe (jų tikrai yra!), bet, deja deja, negaliu nuneigti, kad tai muša per sveikatytę sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2005 06 22, 16:31)
Mane nuo pat paauglystes persekioja vienodo turinio sapnai, kurie kartais mane aplanko tris naktis is eiles. Pradzioje as sapnuodavau, kad turiu mylimaji ir esu su
...

Gal mano pvz bus nelabai į temą, bet tikiuosi, kad jis padės iš viso to išsikapstyti. Buvau visai vaikas. Sapnavau labai realų sapną. Ateinu iki telefono būdelės, tokios tarybinių laikų, metalinės, su sunkiom metalinėm durim ir dideliais stiklais. Durys atsiveria labai sunkiai, įeinu vidun, kad galėčiau paskambinti mamai, siekiu aukštai kabančio telefono. Tada būdelė užsiliepsnoja. Bandau ištrūkti iš jos gal šimtąjį kartą ir vėl sudegu. Negaliu atidaryti durų. Niekaip. Nelabai pamenu kaip elgiausi kai pirmą kartą tai susapnavau. Tai buvo labai seniai. Tikėtina, kad prabudau labai išsigandęs. Pasakojau tai mamai, galvojau ji mane nuo visko išgelbės, tačiau nuo šio košmaro išgelbėti pasirodo nepajėgi net ji. Pasijutau vienas. Buvo baisu užmigti. Žinojau, kad sapnuosiu ir vėl ta patį. Šiaip gyvenime nesu užstrigęs toje būdelėje. Nors ji realiai egzistavo būtent toje vietoje, kurioje ja sapnavau. Niekas ten niekad nedegė ir man pačiam neteko nudegti, jei neskaitysim kokio degtuko. Bego mėnesiai. Sapnas manęs nepaliko. Ėmiau pykti. Kiek gi galima. Pykau ant savęs, kad ir vėl įėjau į tą būdelę. Nu kokio bieso ten lįsti? Juk žinai kas bus - pykdavau ant savęs. Sapnas tai yra kažkas, ko nekontroliuoji. Prabundi ir pamąstai, kad ir vėl susapnavai tą patį. Kažkuriuo momentu viskas ėmė keistis. Įtampa buvo tokia didelė, kad sapne ėmiau save stabdyti. Sapnuodavau ta patį veiksmą, tačiau mintyse sau rėkdavau, įsakinėdavau - STOK! Tačiau kažkokia man nepavaldi jėga vis tiek mano rankomis atidarydavo duris, mano kojomis įvesdavo mane vidun. Kai atsidurdavau viduje - daugiau nebekovodavau. Leisdavau sapnui pasibaigti tuo, kuo jis baigdavosi visuomet. Tačiau aš kovojau. Kiekvieną kartą artėdamas prie tu nelemtu durų kovojau. Kol galiausiai vieną kartą sapne ėmiau ir atitraukiau savo ranką nuo durų rankenos. Tam reikėjo milžiniškų pastangų. Tarsi būčiau kovojęs su kažkuo antgamtišku. Kovojau su kažkokiu kvailu scenarijum. Tą kart durų neatidariau. Liepsnas viduje mačiau būdamas išorėje. Manęs viduj nebuvo. Prabudęs jaučiau, kad nuo šiol aš valdovas. Daugiau to sapno nesapnavau. Nesapnavau nuo to laiko ir jokių kitokių košmarų.

Linkiu ir jums to paties. Nugalėkite savo baimes. Tikras ir netikras. Kad nugalėti - reikia nustoti bijoti, plačiai atsimerkti ir apsižvalgyti. Kai pamatysit kas kur ir su kuo - viską reik imt į savo rankas ir susitvarkyti taip, kaip patinka.
Atsakyti
QUOTE(IGu @ 2005 08 23, 20:33)
Sapnai - mūsų pasamonė.

Suprantu, kad sapnai atspindi tai, kas mūsų pasamonėje.

O kaip tada su pranašingais sapnais ? g.gif Vadinas, įvykiai, kurie dar tik įvyks irgi egzistuoja mūsų pasąmonėje? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirka @ 2005 07 13, 18:46)
As domejausi ir skaiciau, kad sapnuojami sapnai tikrai mus ruosia ir ispeja apie artejancius ivykius...Jie , dazniausiai, aiskinami netiesiogine prasme ka sapnavote, bet buna ir isimciu g.gif Tokia istorija atsitiko mano draugei: ji pastovei guodesi man, kad ji naktim nemiega, klykia sapnuose nes juose mato savo vyra su savo drauge.As nezynodavau kaip ja ir paguost.Beto, ta drauge buvo istekejusi, namie dvynukai ir jie seimomis bendravo...Bet viskas viena diena taip ir atsitiko kaip sapnavo mano drauge.As pati dalyvavau pobuvyje kuriame mano drauge ir uztiko savo vyra be kelniu ...As patiket negalejau, bet tai pasitvirtino.Veliau jai bureja irgi patvirtino ta fakta, kad sapnai ja ispejo, bet ji padare klaida, kad neieskojo iseties...Tylejo ir kentejo,sapnavo ir sapnavo..O reikejo kalbeti su vyru,vengti panasios situacijos..

Ir aš tuo tikiu. Kartą žiūrėjau TV laidą sapnų tema. Joje buvo diskutuojama, ką mūsų gyvenime reiškia sapnai. Taigi, viena dalyvė pasakojo, kad vieną dieną ji emė sapnuoti, kad vyras meluoja jog važiuoja į komandiruotes. Ji nekreipė į tai dėmesio (anot jos - tai tik sapnas). Tačiau po kurio laiko sapnai ėmė kartotis. Ji tuose sapnuose ėmė sekti savo vyrą. Taip besekdama ji atvažiuoja paskui jį prie tam tikro namo (adresą mato). Seka toliau. Lipa laiptais, atidaro tam tikro buto duris ir... aptinka vyrą su meiluže. Aišku tas sapnas jai palieką gilų įspūdį. Ji ryžtasi apie tai papasakoti savo vyrui. Vyras nuramina ją, kad tai tikrai netiesa ir jie pamiršta tą sapna. Bet vieną dieną, kai vyras išvažiuoja į eilinę komandiruotę, ją aplanko abejonės. Ji nusprendžia patikrinti, kas gyvena tuo adresu, kurį susapnavo. Ir ką jūs manote, kai ji atvykusi prie tų pačių durų į jas paskambina, duris atidaro jos vyras. Pasirodo jis su ta kita ir vaikučių turėjo. Idomiausia, kad toji moteris sakėsi didelio šoko nepatyrusi, nes jau buvo kartą tai išgyvenusi. Ji be jokio skausmo paliko savo vyrą. Taigi, po visų toje laidoje papasakotų neįtikėtinų istorijų, buvo tokia išvada: sapnai įspėja mus apie artėjančias nelaimes, nemalonumus, dažniausiai. Gera žadančius sapnus žmonės sapnuoja labai retai, o tuos kurie mus kankina, įspėja apie artėjančias nesekmes - labai dažnai. Jei mes nesapnuojame - miegas gilesnis, pailsime geriau.
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2005 08 14, 18:25)
o as tikiu sapnais.yra ne karta issipilde.O vat kartais ir as sapnuoju vyra,turinti kita,net jos varda sapne girdejau,aplink tokiu pazistamu nera...vistiek siurpu jei tai ateityje bus sad.gif  tik visada sapne jis teisinasi ir grista pas mane..deja tikroveje taip nebutu schmoll.gif

Man taip pat. Netgi galėčiau šiokį tokį sapnininką sau sudaryti. Yra laiko patikrintos sapnų reikšmės, kurios pasitvirtina 100 %. PVZ. Jei sapnuoju, kad lankausi pas dantistą ir jis taiso, rauna dantis, o jie kraujuoja arba skauda - žinau, bus fizinių traumų mano artimiems. Jei sapnuoju uogas - verksiu. Jei kasu bulves arba grybauju - laidotuvės ir t.t.
O kas dėl vyro - tokius sapnus sapnuodavau dieną, dvi prieš tai, kai jis užgerdavo su draugais ir aišku nuklysdavo į šoną. Sapne šaukdavau, rėkdavau, mušdavau jį. Matyt dėl tos priežasties aš lengvai jam atleisdavau viską, nes jau per sapną budavau išsikrovusi. Tiesa, jis budavo apakęs nuo mano "pranašysčių". Aš net pasilinksminimų vietą apytikslią sapne matydavau. Esu jį ir užklupusi ne kartą.
Atsakyti