Įkraunama...
Įkraunama...

persekiojantys sapnai

Labas 4u.gif
Jėzau su tais sapnais aš galą gausiu.. doh.gif verysad.gif
Jau nežinau kelintą kartą sapnuoju, kad mano vyras mane išduoda su kita, arba su ja šnekasi, kalbasi, matau kaip ji glosto jį, šiąnakt sapnavau, kad jie mylisi doh.gif doh.gif doh.gif unsure.gif O dar ta pilnatis dabar, ir močiutė visada sako, jog per pilnatį gali pildytis sapnai.. Nu nafik.. bijau.gif bijau.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Bet raminu save, kad čia tik šiaip pasąmonės vaisiai, nes kasdien galvoju apie jį, ką veikia, kur eina, kada grįžta iš darbo, kada eina miegoti, nes šiuo metu esam atskirai, jis Švedijoje, aš Lt, tai taip ir kankinuos.. doh.gif unsure.gif Visą naktį prablioviau sapne ir atsikėlus ryte tiek išsiblioviau, dabar dar lūpa dreba..
Netikiu, kad tai mano ateitis, bet tokie sapnai tikrai nenuteikia teigiamai.. verysad.gif
Tikiu ir pasitikiu savo vyru, todėl neleidžia širdis tikėti tais sapnais, tik va, ta moteriška logika, ką jis daro, su kuo, kur, kaip, kada, kodėl ir t..t..
Atsakyti
Neriliene, manau, kad jūsų atveju kaip tik ir yra tokia sapnų išraiška būtent dėl to, kad esat atskirai. Čia jau pasąmonė savotiškai pasidarbavo, nes juk dažnai yra kalbama apie neištikimybę, kai pora yra atskirai, kai ją skiria atstumas ir taip savaime galvoje viskas susisiejo, kad sapnuojate tokius košmarus. Aš irgi nemanau, kad tokie tiesiogiai aiškūs sapnai išsipildo, kad ir per pilnatį... 4u.gif
Tiesiog kai jūs aprimsit, praeis daugiau laiko, kai vyras išvykęs, tada ir sapnuose įsivyraus ramybė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 04 liepos 2012 - 09:06
Jungas teigia, kad pasikartojantys sapnai rodo kažką svarbaus, kažką neišspręsto. Jei pavyksta įspėti sapno mintį, jis nustoją persekioti. Iš tiesų labai įdomus dalykas yra sapnų grupės.
Atsakyti