Įkraunama...
Įkraunama...

Auksas ar sidabras?

QUOTE(Ingakalnis @ 2012 12 09, 14:14)
kvailesnio klausimo negirdejau  g.gif

lygiai toks pat kaip ir auksas ar sidabras.
Atsakyti
Nemanau, kad kvailas klausimas. Nes ir tu ir anu yra graziu ir visai berysio dirbiniu. Nesutiksiu, kad tos kurios turi lt nesioja tik auksa, o tos kurios maziau turi, tik sidabra.
Pati turiu ir tokiu ir anokiu, bet paskutiniu metu nesioju bizuterija, tik ne ta visai pigiaja. Pvz swarovskio. Man atradimas, kad ji nealergizuoja (nors turiu daryti pertraukas).
Atsakyti
Sidabras ax.gif todėl nešioju baltą auksą biggrin.gif
Atsakyti
pastaruosius pora metu auksas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrij@ @ 2012 12 09, 15:09)
Man labiau tinka ir šiaip gražiau atrodo sidabras, bet kažkodėl jo gaminiai labai greit man pajuosta  unsure.gif Nuvalau, panešioju ir vėl žiūriu tokie pat. Todėl nešioju auksinius.

Radau savo seną žinutę bigsmile.gif Matyt pasenau -tik auksas, vienareikšmiškai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 12 09, 12:37)
deimantai ar cirkoniai?  lotuliukas.gif

Netikslus palyginimas. smile.gif Tuomet vertetu lyginti kaip deimantus ir rubinus - jie abu brangakmeniai tik skirtingos klases ir deimantai yra brangesni. Lygiai kaip ir auksas ir sidabras, abu yra taurieji metalai, tik skonio (nebutinai pinigines) reikalas kas kam labiau prie sirdies. O cirkonis yra sintetinis deimantas, tuomet tiksliau butu lyginti auksa su geltona bizuterija.
Papildyta:

As pati nieko neturiu pries auksa ir siek tiek jo nesioju, bet visais atvejais mieliau renkuosi balta metala, jis geriau tinka prie mano spalvinio tipo ir prie visu likusiu papuosalu, geltono metalo bizuterijos irgi privengiu, kazkaip niekur man jie nedera, na nebent tai butu labai patikes papuosalas, tuomet jau taikau su kuo ji komponuoti, kaip nagu laka priderinti ir visa kita kad ji uzsidet. biggrin.gif
Papildyta:

Kiek cia tiesos aisku klausimas tongue.gif bet: straipsnis apie aukso ir sidabro poveiki zmogui

"Bendras gydytojos patarimas: jei jūs dažnai jaučiatės lyg sudaužytas, netekęs jėgų – tokiais laikotarpiais puoškitės auksiniais papuošalais. Jei jūs irzlus, nervingas, neramus ir pan. – padės sidabras."

ir dar vienas
Atsakyti
Man kažkada vyras pasakė..."tau auksas labiau tinka", tai dabar ir moka... smile.gif
Atsakyti
sidabras 4u.gif
Atsakyti
baltas auksas, sidabras, platina.
Taip pat balto ir geltono aukso papuošalai.

Klasikinius "geltonus" auksinius papuošalus nešioju tik tada, kai kūnas įdegęs - kitaip man netinka..
Atsakyti
Mano nuomone auksas turi tam tikra bloga energetiką: žmonės dėl jo liejo kraują, ryžosi išdavystėms ir pan. Sidabras gal kiek kitoks, ne toks agresyvus energetiškai. Betkokiu atveju, aukso tikriausiai reikia nusipelnyti.
Atsakyti
QUOTE(sweet_not_easy @ 2015 08 09, 06:15)
Mano nuomone auksas turi tam tikra bloga energetiką: žmonės dėl jo liejo kraują, ryžosi išdavystėms ir pan. Sidabras gal kiek kitoks, ne toks agresyvus energetiškai. Betkokiu atveju, aukso tikriausiai reikia nusipelnyti.

Labai idomus pamastymai. 4u.gif

O siaip, manau devejima, patikima, daznai itakoja ir mada - pastaruoju metu labai madingas rozinis auksas, taciau nezinau kodel bet man kazkur kirba nuojauta, kad jau labai greitu metu ateis i mada sidabras tongue.gif va tada galim sulaukti labai nemazai "atsivertusiu" is "megstanciu auksa" i "megstancias sidabra". Aisku, tu kurios istikimos auksiniams papuosalams tai neliecia. smile.gif Cia daugiau eina kalba apie - laikrodzius, bizuterija, rankiniu metaliniu detaliu spalva ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 08 10, 09:31)
Cia daugiau eina kalba apie - laikrodzius, bizuterija, rankiniu metaliniu detaliu spalva ir pan.

ai, na, tada tai nebeturiu pasirinkimo - tik "sidabro spalvos" biggrin.gif - turiu auksinį laikrodį, gražus, rupkė, bet prie odos spalvos galiu tik vasarą nešioti.. Ir MK rankinė su "auksinėmis" detalėmis nedažną kartą ištraukiama g.gif
Atsakyti