Įkraunama...
Įkraunama...

Auksas ar sidabras?

Man tai sidabras rolleyes.gif o auksas man labiau vyresnėm moterim,subrendusiom tokiom biggrin.gif
Atsakyti
man auksas (kazkaip labiau jis man susilieja su kunu) . dar patinka varis smile.gif
bet jeigu labai grazus papuoshalas galeciau ir sidabrini neshioti smile.gif
Atsakyti
Tik auksas wub.gif
Atsakyti
sidabras ir baltas auksas thumbup.gif kazkaip geltonas auksas geriau atrodo subrendusioms moterims smile.gif o ir mano ausys jo nepriima ax.gif
Atsakyti
O mano ausys kazkaip nepriima sidabro.
Kada ne kada galiu isiverti sidabrinius auskariukus, bet mieliausiai renkuosi auksa, tik ne raudona. Patinka baltas arba geltonas auksas su briliantais. smile.gif
Atsakyti
Man mieliausias sidabras,turiu jo daug,t.y. grandineliu,ziedu,apyrankiu,auskaru nenesioju jokiu,nors ausys pradurtos,laaaaaaaaabai retai,per koki baliuka isisegu tik ax.gif
Atsakyti
nešioju sidabrą... bet turiu ir auksinių žiedų, grandinėlių, vis laukiu kada iki jų užaugsiu... bet jei skoningai priderinta, tai grazu ir tas ir tas... o mūsų vestuviniai žiedia tai iš sidabro... matyt auksinėms vestuvėms jau reiks auksinių smile.gif
Atsakyti
tik baltas arba geltonas auksas . Itin nepatinka tas ryzas auksas doh.gif
Atsakyti
Sidabras arba baltas auksas smile.gif Geltonas auksas atrodo kažkaip per daug solidžiai ax.gif
Atsakyti
baltas auksas wub.gif
Atsakyti
sidabras 4u.gif
Atsakyti
Sidabras, na gal baltas auksas.. 4u.gif sidabras, nes tinka su ivairiais akmenimis smile.gif
Atsakyti