QUOTE(Aruna @ 2010 08 18, 09:32)
Kai paskaitau tokį dalyką, tai nebežinau ką ir galvoti. O kokie keliai Vilniuje, jei blogi Lenkijoje

Tada pas mus iš viso bekelė.
Na man kelias blogas tada, kai jis duobetas, kelkrasciai baisus ir t.t. ir pan. tai tokiu tikrai neteko lenkijoje rasti (manau, kad yra, taciau nepataikiau, nors na ne viena karta vaziavom

). Remontuojamu tikrai yra, taciau nieko nepadarysi, noramalu tai, juolab, kai pagalvoji apie siumetini kelia nuo Jonavos link Utenos, su visais sviesoforais kas keleta km

. Tie kas pasakoja apie siaurus kelius, tai nejau tikites, kad vietines reiksmes keliukai visi turi buti platus? Gal tada jus lietuvoje tik autostrada vazinejate? Pilna ir pas mus tokiu keliuku, reikia tik daugiau po Lietuva pasimalti, tik vat pas mus daugiau lygumos, tai ir siauresniais greitai vaziuojasi, o ir kaimu maziau pakelese

. Man idomu ar kas vaziavo link Gdansko taip, kaip mes grizinejome? Nes man ten kelias geresnis kiek, nezinau kodel, bet greiciau juo vaziuojama, nors nera autostrada ir kalnu kalneliu, posukiu ir apribojimu jame uztektinai. Tiesa, kas vyksta per Mikolajki del vaizdingumo marsruto, tai apatinis kelias irgi grazus ir jokiais budais nenuobodus, ezeru ir agroturistikos apsistojimui pilna.
paziurejau dar karta i zemelapi, tai sekanti karta vaziuociau i Gdanska per Grajewo, Pizc, Szczytno, Ostroda, Grudziadz, lisciau i mokama autostrada ir lekciau ant 130 i Gdanska. nes nuo Elblag iki Gdansko kelias mane nervina ziauriai, o ir Grudziadz aplankyti visai neatsisakyciau

. Aisku, jei norima pamatyti visus siaurinius objektus, tada nelabai tinkamas marsrutas. taciau jei visa tai jau matyta, o tikslas Gdanskas ir pajuris, tai gal verta vaziuoti taip, kaip surasiau. Vaziuojant mateme pilna nuorodu i lankytinus objektus, Zalgirio lauka, jei kam laikas leidzia, tai visai salia Torune