QUOTE(Dilma @ 2009 03 12, 12:16)
Į Veličkas, tiesą sakant, nėra prasmės važiuot - sumokėsit daug, laiko sugaišit irgi, o kažkoooo toookiooo nepamatysit. Prasitąsėm tais požeminiais koridoriais kelias valandas ir tiek... Kelios drsukinės skupltūros, druskinė salė ir viskas... Turėdama tiek mažai laiko, tikrai negaiščiau jo Veličkoje
Nu nea, tai mano sena svajonė, be to ir mano vaikai muziejiniai, jau man salėmis slankioti atšoksta fantazija, o jie- tik varom toliau. Dabar dar pasakoja apie "Dzeuso lopšio" olas Kretoje ir smėlio olas Latvijoje. Man net keista, kad tiek daug atsimena
Nebent matysim, kad eilės nežmoniškos arba automobilių spūstys dar neįvažiavus į Veličkas , tada tai joooooo, tikras laiko gaišimas.
Papildyta:
QUOTE(katuka @ 2009 03 12, 10:57)
Man įdomu, jei važiuočiau pagal tokį planą, kurį įkėliau anksčiau - ar atvažiavus į Zakopanę vėlai vakare, rasčiau, kur apsistoti?
Ir kur labiau apsimoka apsistoti, ar pačioje Zakopanėje, ar šalia esančiuose miesteliuose?
Ir kur labiau apsimoka apsistoti, ar pačioje Zakopanėje, ar šalia esančiuose miesteliuose?
MAn tai įdomu, ar Krokuvą esate jau matę kažkada , kad neskiriate jai pačiai nė pusdienio? Jei taip - viskas tvarkoj, o jei nea, tai apsistoti Krokuvoje ir jos nepamatyti- nuodėmė. Tada jau galima apsistoti kažkur arčiau Zakopanės jau vien dėl pigesnės nakvynės?
Kada vykstate, gal irgi gegužės 1-osios savaitgalį?
Šalia Zakopanės esančiuose kaimukuose tikrai pigiau. 7km nuo Zakopanės radau vienam žmogui po 10-30zl, Zakopanėj pakraštyje jau 20-35zl, o centre jau 35-40 zlotų. O sąlygos labai panašios lyginant nuotraukas.