Įkraunama...
Įkraunama...

Tapetai

QUOTE(Kashaya @ 2010 02 22, 12:14)
Dar daugybę audinių galit rasti www.joann.com
Pirkimas per tarpininkes.

thumbup.gif aciu Kashaya! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianullka @ 2010 02 22, 12:27)
thumbup.gif  aciu Kashaya! 4u.gif

sveikutes dar karteli,

as nevilty, argi neiks neperka is UK tapetu? doh.gif

visur isieskojau temose internetines parduotuves, ir toks ispudis kad ten niekas neperka tapetu ir uzuolaidu is UK, nes kalbama tik apie drabuziu avalynes parfumerijos ir kt atsisiuntima, o kad kas pirktu is UK namu apyuvokos ar kitas prekes - tylu ramu verysad.gif .

Gal is cia pasisakiusiu daugiau yra pirkusiu is uzsienio tapetu ir kt namu dekoro prekiu?

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dianullka @ 2010 02 22, 23:00)
sveikutes dar karteli,

as nevilty, argi neiks neperka is UK tapetu?  doh.gif 

visur isieskojau temose internetines parduotuves, ir toks ispudis kad ten niekas neperka tapetu ir uzuolaidu is UK, nes kalbama tik apie drabuziu avalynes parfumerijos ir kt atsisiuntima, o kad kas pirktu is UK namu apyuvokos ar kitas prekes - tylu ramu  verysad.gif .

Gal is cia pasisakiusiu daugiau yra pirkusiu is uzsienio tapetu ir kt namu dekoro prekiu?

cool.gif

Kiek paprašydavau Agnetos (pirkiniai iš UK), visad nupirkdavo. Net indus sutiko nupirkti smile.gif Reikia rašyti jai laiškiuką ir klausti. Aš kai prašydavau, kad nupirktų iš "nepopuliarių" parduotuvių, iš kurių kitos forumietės neperka, tai parašydavau, kad shipingus susimokėsiu pati ir viskas:)
Iš joann.com parduotuvės pirko tik Laureta, kitos tarpininkės, kiek klausinėjau, nesutiko nupirkt.
Tapetus, o ir audinius dar galit gi ebajuje pasieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 02 22, 23:12)
Kiek paprašydavau Agnetos (pirkiniai iš UK), visad nupirkdavo. Net indus sutiko nupirkti smile.gif Reikia rašyti jai laiškiuką ir klausti. Aš kai prašydavau, kad nupirktų iš "nepopuliarių" parduotuvių, iš kurių kitos forumietės neperka, tai parašydavau, kad shipingus susimokėsiu pati ir viskas:)
Iš joann.com parduotuvės pirko tik Laureta, kitos tarpininkės, kiek klausinėjau, nesutiko nupirkt.
Tapetus, o ir audinius dar galit gi ebajuje pasieškoti.

labai aciu, padrasinot blush2.gif
Vat butent dabar dar reikia zinoti kuri patikima tarpininke, nes kai paskaitynejau kad visaip pasitaiko tai ir pabijojau uzsiimti su tarpininkem. Bet dabar jau aiskiau, reiks parasyt Agnetai wink.gif pasidomet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianullka @ 2010 02 23, 01:44)
labai aciu, padrasinot  blush2.gif
Vat butent dabar dar reikia zinoti kuri patikima tarpininke, nes kai paskaitynejau kad visaip pasitaiko tai ir pabijojau uzsiimti su tarpininkem. Bet dabar jau aiskiau, reiks parasyt Agnetai wink.gif pasidomet smile.gif

man Limcamca padedavo su tapetais, bet pirkau is ebay g.gif Visos tos tarpininkes jau isbandytos ir ne pirma diena dirba. rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, savo nelaimei perziurejau Jusu rekomenduota tapetu puslapiuka, ir be galo uzsinorejau vienu tapetu:
http://www.selectwal.../prod_3222.html
Bet va kaina ju labai didele doh.gif Zinau, kad tokiu pat tapetu yra Retroformoj, bet cia vienas rulonelis kainuoja 220 lt blink.gif doh.gif Gal kas nors kur nors matet ka nors panasaus? T.y. labai noreciau tamsiai raudonos spalvos tapetu su balta ir juoda spalvomis, ir su rytietiskais motyvais wub.gif Buciau labai dekinga jei kas nors pasidalintu kokia informacija blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 03 14, 12:10)
Merginos, savo nelaimei perziurejau Jusu rekomenduota tapetu puslapiuka, ir be galo uzsinorejau vienu tapetu:
http://www.selectwal.../prod_3222.html
Bet va kaina ju labai didele doh.gif Zinau, kad tokiu pat tapetu yra Retroformoj, bet cia vienas rulonelis kainuoja 220 lt blink.gif  doh.gif Gal kas nors kur nors matet ka nors panasaus? T.y. labai noreciau tamsiai raudonos spalvos tapetu su balta ir juoda spalvomis, ir su rytietiskais motyvais wub.gif Buciau labai dekinga jei kas nors pasidalintu kokia informacija blush2.gif  4u.gif

Harlequin visur brungiai kainuoja, bet grazuuuuus . Velnias. Gerai,kad man tik 2 rulonu reikia bigsmile.gif Nusprendziau,kad pofig kokia kaina, gi ne vienus metus dziugins. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 03 14, 11:36)
Harlequin visur brungiai kainuoja, bet grazuuuuus . Velnias. Gerai,kad man tik 2 rulonu reikia  bigsmile.gif  Nusprendziau,kad pofig kokia kaina, gi ne vienus metus dziugins. wub.gif

Iriska, nepaguodei lotuliukas.gif O man tai apskritai be rysio tokia kaina uz tapetus moket,kai aplinkiniai tik pirsta prie smilkiniu sukioja, sakydami, kokius be rysio, senoviskus tapetus issirinkau lotuliukas.gif , o dar kai kaina pasakyciau, tai isvis uz protinga nepalaikytu lotuliukas.gif Na bet man atrodo, kad jie idealiai tiktu prie mano isivaizduojamo interjero wub.gif
Atsakyti
user posted image
Mes irgi pirkom Retroformoj, gerai, kad tik 2 rulonai, uz juos 700 Lt sumokejom, veliau radau cia http://www.ukwallpap...omo-marenka.htm
Kiek butume sutaupe doh.gif
Atsakyti
labas

isdykusS ,o kaip kokybe siu tapetu ....man jie pasirode labai nestori ... idomu plauti juos galima ?
Atsakyti
oij ne, jie kaip tik stori, sunku klijuot juos, yra spec klijai, ir jais istepus palaikyt kad isigertu reikia daug daugiau laiko nei paprastiems..
man tai ju kokybe super, ir vaizdas lb geras (foto to neatspindi'), plauti neteko, bet pavalyt kelias vietas jau reikejo, tai su dregna kempinele gerai nusivale..
Atsakyti
o tapetas yra iskiliom gelytem ,ar vientisai su fonu?
nes as ziurinejau ermitaze ,kazkokius labai panaius ir nepigius ,tai jei tokie nestori buvo
Atsakyti