Įkraunama...
Įkraunama...

Tapetai

QUOTE(Gloom @ 2013 07 03, 23:12)
Senukuose vienus išsirinkom,86Lt. kažkaip norėtųsi šiek tiek pigiau g.gif
Ryškių nenoriu, labai traukia prie šviesiai pilkos, bet baldai susilies su siena g.gif

Galima sienoms duoti siek tiek spalvos, o del akcentu juk galima pasidelioti ryskiaspalves pagalveles, siap akcentus ryskesnius, man intensyviose spalvose irgi greit atsibostu gyventi doh.gif megstu ramias spalvas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 07 04, 11:41)
Galima sienoms duoti siek tiek spalvos, o del akcentu juk galima pasidelioti ryskiaspalves pagalveles, siap akcentus ryskesnius, man intensyviose spalvose irgi greit atsibostu gyventi  doh.gif megstu ramias spalvas  rolleyes.gif

Dėl to ir noriu vienos sienos kitokios, su ryškesniais ornamentais. O kitos tiesiog blankios, niekada nemėgau ryškių spalvų, patinka šviesus butas.
Tik vienintelis klausimas ar tiks pilki tapetai doh.gif
Nufotografuosiu šiandien, įkelsiu čia, padėsit gal blush2.gif
Atsakyti
Ateinu su tapetais, labai patinka toks atspalvis, tik bijau ar nesusilies viskas, sofa, grindys doh.gif
user posted image
Vidurinis, laminatas bus šviesus labai.
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2013 07 04, 20:38)
Ateinu su tapetais, labai patinka toks atspalvis, tik bijau ar nesusilies viskas, sofa, grindys doh.gif
user posted image

Oi ne, ginkdie schmoll.gif vien spalvos tarpusavyje nedera, reiketu priesingos, ryskesnes, kaip akcentas, nebutinai ryskios, bet idejqu keliais postais auksciau pavyzdziu is brangesniu tapetu, galima butu kazka panasaus pasiderinti is nebrangiu, spalviskai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 04 liepos 2013 - 22:13
QUOTE(Gloom @ 2013 07 04, 20:38)
user posted image

Jei jau ryzotes tapetuoti viena siena, ji turi buti akcentu. O sitie tapetai schmoll.gif mano galva sitam reikalui netinka visai. Issirinkite ku kokiom detalem, ryskesnius smile.gif ir pati taip darysiu, pas mus grindys irgi sviesios, sienos bus irgi netamsios, kokios nors kremines, o tapeta rinksimes ryskesni, gyva.Nes butu labai nuobodi siena ir visuma,mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 07 05, 07:59)
Jei jau ryzotes tapetuoti viena siena, ji turi buti akcentu. O sitie tapetai  schmoll.gif  mano galva sitam reikalui netinka visai. Issirinkite ku kokiom detalem, ryskesnius  smile.gif  ir pati taip darysiu, pas mus grindys irgi sviesios, sienos bus irgi netamsios, kokios nors kremines, o tapeta rinksimes ryskesni, gyva.Nes butu labai nuobodi siena ir visuma,mano nuomone.

Bet čia tie tapetai ne vienai sienai, o visoms, vienai kažkas kitko, gal ne taip supratote mane g.gif
Atsakyti
labai dailus tapetas. Man tokie prie sirdies. Jei neesat linkusi prie ryskiu spalvu, drasiai tapetuokit, klausykit saves 4u.gif o ryskius akcentus sudesite 'per daiktus' (pagalveles, sviestuvas, vazonai ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2013 07 05, 09:30)
labai dailus tapetas. Man tokie prie sirdies. Jei neesat linkusi prie ryskiu spalvu, drasiai tapetuokit, klausykit saves  4u.gif  o ryskius akcentus sudesite 'per daiktus' (pagalveles, sviestuvas, vazonai ir t.t.)

Aš pati ne taip parašiau doh.gif Dabar renkuosi tapetus visoms sienoms, ne tai vienai smile.gif Tai vat tokių noriu visoms sienoms ir svarstau ar nesusilies viskas
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2013 07 04, 11:59)
Dėl to ir noriu vienos sienos kitokios, su ryškesniais ornamentais. O kitos tiesiog blankios, niekada nemėgau ryškių spalvų, patinka šviesus butas.

Vadinasi kazka ne taip supratau, bet is sio jusu pasakymo supratau kad norit vienos sienos kaip akcento 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 07 05, 12:20)
Vadinasi kazka ne taip supratau, bet is sio jusu pasakymo supratau kad norit vienos sienos kaip akcento  4u.gif

Jo, atėjusi sakiau, kad noriu vienos sienos, bet nepaminėjau, kad pirmiausia renkuosi tapetus kitom sienom doh.gif
Atsakyti
sveikos, norejau poasidometi gal kuri zinote ar Lauros Eshley tapetai plaunami?dimina sie, o info apie juos labai siaurai pateikta:
http://www.lauraashl...nk/invt/3424798
Atsakyti
merginos, o tapetus klijuojat iki pat lubu, ar klijuojat kokia dekoraryvine juosta virsuj, nezinau kaip cia kolidoriuj padaryt??? kas tiktu?? gal tos dekotatyvines jau atgyvenes reikalas/mada?? aciu
Atsakyti