Įkraunama...
Įkraunama...

Tapetai

QUOTE(Būtybė* @ 2013 03 29, 21:41)
Kaip jums tokie tapetai miegamajo vienai sienai? (Arba dviems) Kitos dvi bus baltos.

Man tai labai gražu.
Atsakyti
Gal esate matę kur kokių variantų -margesni tapetai virš lovos galvūgalio,o kiti toje sienoje vienspalviai ir priderinti?O gal galima derinti tą margesnį tapetą(1,60 kaip ir galvūgalis) su dažytomis sienomis ? g.gif Sunku apsispręsti,ko noriu....
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 05 15, 23:43)
Gal esate matę kur kokių variantų -margesni tapetai virš lovos galvūgalio,o kiti toje sienoje vienspalviai ir priderinti?O gal galima derinti tą margesnį tapetą(1,60 kaip ir galvūgalis) su dažytomis sienomis ? g.gif Sunku apsispręsti,ko noriu....

Tokiu atveju imčiau prabangesnį tapetą, kad neatrodytų pigus. Galima netgi rėmelį pritaikyt tam gabalui. Reik tik vaizduotę pajungti ir viskas daroma, gražu būna mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

gal ka sudomintų štai tokie tapetai? Atliko vienas rulonas, atiduočiau už pusę kainos smile.gif Šie tapetai praplatinti, rulono plotis 68,5 cm, todėl jų išeiga mažesnė.

Tapetai

Mūsų miegamasis
Atsakyti
Esu pirkus tapetus is http://www.krainabarw.pl/, tik reikia pasitikrinti, mano perkami tapetai buvo 80 lt rulonas +atvezimas 100 zl, taciau Vilniuje pigiausia kur radau buvo vienas rulonas 180 lt
Atsakyti
Sveikos. Kur Vilniuj galima nusipirkti gražių vaikiškų tapetų?
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2013 01 05, 14:32)
o kokius pirkot  bigsmile.gif Aš svaigstu apie tokius  wub.gif  wub.gif Bet reikia tik dviejų ruloniukų  biggrin.gif
user posted image

Ar radok kur nors tokius tapetus? Man irgi jie domintų, nes labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Gal kam reikia 2 ruloneliu tapetu? pirkom i miegamaji, bet nusidazius sienas ir uzsisakius lova, jis mums dabar nelabai tinka doh.gif
parduosiu gerokai pigiau, nei mokejom.
Ka domins, prasom rasyti i a.z.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 05 24, 18:16)
Sveikos. Kur Vilniuj galima nusipirkti gražių vaikiškų tapetų?
Papildyta:

Ar radok kur nors tokius tapetus? Man irgi jie domintų, nes labai gražūs thumbup.gif

Pažiūrėkit Senukuose kataloguose 4u.gif
Šitos savo svajonės, deja, teko atsisakyti verysad.gif Pradžioj norėjau tik virtuvėj, paskui samaniau ir svetainėj, paskaičiavau ir verysad.gif pagailėjau.. bet galiu pasakyti iš kur būčiau užsakinėjus 4u.gif
Atsakyti

Ir mes tapetavom viena miegamojo siena, naudojom Arlequin kokybiskus tapetus wub.gif ju galima paziureti Domus galerijoje, bet uzsisakyti galima per ebay zymiai pigiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 05 25, 11:45)
Ir mes tapetavom viena miegamojo siena, naudojom Arlequin kokybiskus tapetus  wub.gif ju galima paziureti Domus galerijoje, bet uzsisakyti galima per ebay zymiai pigiau  drinks_cheers.gif

Gal Harlequin? mirksiukas.gif
http://www.domusgale...ero-dekoravimui
Ebay jie apie 10 svarų,o kiek Domus galerijoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 25 gegužės 2013 - 11:16
QUOTE(xde @ 2013 05 25, 12:09)
Gal Harlequin? mirksiukas.gif
http://www.domusgale...ero-dekoravimui
Ebay jie apie 10 svarų,o kiek Domus galerijoje?

Sitie patys, tik musu domuse kainuoja apie 250 uz vnt, o mes mokejom apie 170 uz rulona smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 25 gegužės 2013 - 11:57
smile.gif
Papildyta:
user posted image
[/quote]

gal matet kur nors ar turit tokiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wanile: 26 gegužės 2013 - 09:41