Įkraunama...
Įkraunama...

Tapetai

QUOTE(Gulcan @ 2013 03 13, 14:59)
Sveikos, galbūt žinote, ar yra kažkokia galimybė padengti tapetus kokia medžiaga, kad jie būtų atsparūs drėgmei? Labai noriu vieną koridoriaus sieną tapetuoti, o ant jos bus rūbų kabykla, tai reiktų, kad tapetai būtų bent kiek atsparūs drėgmei  ax.gif  Būsiu be galo dėkinga už patarimus.

Taigi yra visokiausių plaunamų tapetų pirkt.
Atsakyti
Netinka plaunami, nes jau esam pasirinkę būtent vieną konkretų tapetų modelį (kurie nėra plaunami) svetainės vienai sienai (kaip akcentą) ir ta siena "pereis" į koridoriaus sieną. Matyt, teks daryti kaip rašė irisas, t. y. lakuoti g.gif

QUOTE(*Inga:) @ 2013 03 13, 16:20)
Taigi yra visokiausių plaunamų tapetų pirkt.

Atsakyti
user posted image

Musu miegamojo tapetai ax.gif Isklijavom ir padariau nedidele fotosesija blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo duokanka: 14 kovo 2013 - 21:46
QUOTE(duokanka @ 2013 03 14, 20:45)
user posted image

Musu miegamojo tapetai  ax.gif Isklijavom ir padariau nedidele fotosesija  blush2.gif

GRazios tapetos wub.gif

o as sianden negalejau praeiti pro sali ties siu Decori & Decori Italisku tapetu doh.gif doh.gif wub.gif jau grozis neasakytas , o dar kai pamaciau kaina isparavimo nes liko tik 2 rulonai tai pirkau negalvodama lotuliukas.gif dabar reikes vel remonto doh.gif thumbup.gif

stai ardodo taip

user posted image

o taip atrodo ant sienos

user posted image

cia manau klijuosim salona , viena siena isklijuosim siais tapetais kitos sienos prie ju priderinau sita tapeta

user posted image

arba toki

user posted image

o ketvirta siena kur telikas bus naujas irengtas biozidinis ir iskliuosim akmeninem plitelem sendintom smile.gif

kazkas panasaus tik ne taip aukstai lotuliukas.gif

user posted image

kaip manot ? nes vis dar galvoju kaip juos klijuoti ? nes tik 2 rulonai doh.gif nu negalejau nepirkti uz 35 lt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 16 kovo 2013 - 17:11
O aš su tokiu klausimu, ka priderint prie sio tapeto? Butu galima dryzuotai ar kaip? IS manes meninke nekokia doh.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos. smile.gif

Dėl ebay.co.uk - kas klausėte, galiu pasakyti, kad esu pirkusi ir tikrai nenusivyliau smile.gif

Kaip jums tokie tapetai miegamajo vienai sienai? (Arba dviems) Kitos dvi bus baltos. Realiai jų nesu mačiusi, gal kada kuriai užkliuvo už akių? Įdomu kaip iš tikrųjų?

user posted image

Štai radau dar kaip ant sienos atrodo, tik neleidžia tiesioginio paveikslėlio įdėt.

Kaip ant sienos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Būtybė*: 29 kovo 2013 - 20:48
Miegamajam tai man nelabai kazkaip... Nors cia skonio reikalas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 03 29, 20:41)
Sveikos. smile.gif

Dėl ebay.co.uk - kas klausėte, galiu pasakyti, kad esu pirkusi ir tikrai nenusivyliau smile.gif

Kaip jums tokie tapetai miegamajo vienai sienai? (Arba dviems) Kitos dvi bus baltos. Realiai jų nesu mačiusi, gal kada kuriai užkliuvo už akių? Įdomu kaip iš tikrųjų?

user posted image

Štai radau dar kaip ant sienos atrodo, tik neleidžia tiesioginio paveikslėlio įdėt.

man labai labai gražūs ir visai tinkami miegamąjam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 03 29, 21:41)

man irgi tinka tokie i miegamaji. tik as viena siena daryciau, ten kur lovos galvugalis. o kitas kremines. arba variantas: siena su langu kremine, o kitos kaip zali lapeliai (tokia silta zalia).
Atsakyti
Sveikos. smile.gif

user posted image

as irgi situs nuziurejus. kai sutapimas.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2013 04 01, 20:18)
man irgi tinka tokie i miegamaji. tik as viena siena daryciau, ten kur lovos galvugalis. o kitas kremines. arba variantas: siena su langu kremine, o kitos kaip zali lapeliai (tokia silta zalia).

As siais tapetais klijuociau viena siena miegamajame... Butu kaip akcentas. Nes daugiau sienu - jau man per marga butu smile.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif

user posted image

As irgi situs tapetus nuziurejus smile.gif Tiesa sakant, mums architektas juos i svetaine isrinko. Ryt juos kaip tik is UK uzsakinesiu. Kainu skirtumas gaunasi ojojoj: LT 98Lt/rulonas, is UK gausis panasi suma uz viska, t.y. visus 3 mano rulonus su pristatymu jau thumbup.gif
Atsakyti