Įkraunama...
Įkraunama...

Tapetai

Kokios priežiūros reikalauja bambukiniai tapetai. AR labai renka dulkes? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 01 05, 15:27)
Kaip gaila, kad anksciau nesumastet, kaip tik sia savaite gavau tapetus. Na dar reiks pasimatuot kita sav, ar tikrai man uzteks.O dabar dar ir ispardavimai ten  ax.gif

Kokius tapetus pirkote? ax.gif Pasirodykite smile.gif
Atsakyti
Laba diena visiems! Sakykit prasom gal kas pirkot tapetus per tarpininkus is www.wallpaperstogo.com ? Gal galit pasidalinti tarpininku kontaktais?
Labai aciu smile.gif
Atsakyti
Gal kuri turikte atkiekamus du rulonus geletu (tokiu romantisku, gali buti kaimiski) tapetu. Jei patiktu - mielai nupirkciau 4u.gif Lauksiu pasiulymu i a/z 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 01 05, 14:32)
o kokius pirkot  bigsmile.gif Aš svaigstu apie tokius  wub.gif  wub.gif Bet reikia tik dviejų ruloniukų  biggrin.gif
user posted image

Tik spejau atsidaryt tema biggrin.gif Kaaaaaip grazuuuu wub.gif Superiniski tapetai biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas planuojate uzsakyti is wallpaperdirect.co.uk arba is directwallpaper.co.uk?

Jungciausi kartu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

norečiau ir aš parodyti savo miegamojo tapetus Jūsų teismui biggrin.gif

Tapetai

Čia Harlequin tapetai iš kolekcijos Identity su 3 D efektu smile.gif

Beje pas mus liko vienas nepradėtas rulonas šių tapetų, jei ką sudomintų galėčiau perleisti. 4u.gif

Atsakyti
Faini thumbup.gif Mes prieš penkerius metus jais vaiko kambarį klijavom smile.gif
Atsakyti
Gal kas ruosiates pirkti is wallpaperdirect.co.uk? Ieskau su kuo kooperuotis.
Atsakyti
Kur galima rasti tapetų su iškilusiu raštu? toks kaip papildomas antras sluoksnis priklijuotas raštas...
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2013 01 25, 19:48)
Kur galima rasti tapetų su iškilusiu raštu? toks kaip papildomas antras sluoksnis priklijuotas raštas...

jūs kalbat apie reljefinius pvz.:
user posted image
user posted image
user posted image
pirmųjų tai domus'e teko matyt,bet kaina neadekvati,o neto parduotuvėse tikrai pasirinkimo laisvė .
Mane tai šokiruoja kainų skirtumai ieškojau tokių
user posted image
radau LT 172lt ir UK apie 70lt rolleyes.gif gamintojas tas pats,kokybė tikrai nėra verta vos lietuviškos kainos
Atsakyti
kaip jums tokie lipdukai ant sienu ar bandete kas?
http://www.facebook....4...e=3
Atsakyti