Įkraunama...
Įkraunama...

Tapetai

QUOTE(Ramaskaaa @ 2012 12 09, 20:56)
Prasau patarimo,darom remonta ir niekaip neissirenku tapetu kolidoriuj  doh.gif  Jis labai ilgas ir siauras,gal turit kokiu patarimu  4u.gif

Tik šviesius. Arba dažykite plaunamais matiniais šviesiais dažais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 12 10, 12:50)
Tik šviesius. Arba dažykite plaunamais matiniais šviesiais dažais. 4u.gif

drinks_cheers.gif
Gali būti kažkoks raštas iškilus, neryškus. Tai padidintų vizualiai patalpą.
Žiūrint kokio stiliaus Jūsų namai.
Atsakyti
Mergaites,gal kas nors noretu uzsisakyti italisku tapetu.
Sita kolekcija radau senukuose, jie uzsakomi.
Katalogas, kolekcija MADRAS. Galima pavartyti, paciupineti. Labai patinka, nieko panasaus daugiau nerandu.
Iknisau visa interneta, sakau gal is kur butu galima parsisiusti.
MADRAS TAPETAI

Senukuose rulono kaina 145Lt, + atvezimas iki 30kg kainuoja 300lt. Nesvarbu ar siusi viena rulona ar kelis.
Kaip supratau ir kitu sios firmos tapetu pristatymas tiek kainuoja. Tai gal ka rasite tinkamo is kitu kolekciju.

Gal kas noretu jungtis prie uzsakymo. Atvezimas butu pigiau.

Jei kas sugalvosite, parasykite i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 11 gruodžio 2012 - 14:38
Kas pirkusios Dubingiuose, ar galima isgauti dar kokia nuolaida ten?
Atsakyti
Temos siaip neseku, jei kartosiuosi nepykite.

Vilniuje "Medzio centre" Tapetams iki 50 % nuolaidos.
Atsakyti
Kurios uzsisakineje grindis is wallpaperdirect, ar jums teisingai paskaiciuoja ten kiek rulonu reikia? g.gif
Atsakyti
Gal kas norėtumėte prisijungti prie tapetų pirkimo iš http://www.ukwallpaper.co.uk 4u.gif Pasidalintume siuntimo į UK ir persiuntimo į LT kaštus. Pirkčiau UK adresu ir vežėjai atvežtų į LT už mokestį biggrin.gif
Atsiprašau moderatorių už tokią žinutę, bet kažin ar ieškantys tapetų užeina į internetinių parduotuvių temą, kurioje turėčiau parašyti šitą žinutę blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 05 sausio 2013 - 13:02
Kaip gaila, kad anksciau nesumastet, kaip tik sia savaite gavau tapetus. Na dar reiks pasimatuot kita sav, ar tikrai man uzteks.O dabar dar ir ispardavimai ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 01 05, 14:27)
Kaip gaila, kad anksciau nesumastet, kaip tik sia savaite gavau tapetus. Na dar reiks pasimatuot kita sav, ar tikrai man uzteks.O dabar dar ir ispardavimai ten  ax.gif

o kokius pirkot bigsmile.gif Aš svaigstu apie tokius wub.gif wub.gif Bet reikia tik dviejų ruloniukų biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Oi zinokit susimaisiau doh.gif Ne is ten as siunciausi, o is directwallpaper.co.uk Buvau nusiziurejus ir is jusu mineto puslapio, bet kad suabejojau as jais, is lietuvaiciu jokiu atsiliepimu neradau, o uk nekokie tie atsiliepimai. Pati bandziau su jais susisiekti, uzsiprasiau pavyzdziu tapetu, negavau jokio atsakymo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 01 05, 14:46)
Oi zinokit susimaisiau  doh.gif Ne is ten as siunciausi, o is directwallpaper.co.uk Buvau nusiziurejus ir is jusu mineto puslapio, bet kad suabejojau as jais, is lietuvaiciu jokiu atsiliepimu neradau, o uk nekokie tie atsiliepimai. Pati bandziau su jais susisiekti, uzsiprasiau pavyzdziu tapetu, negavau jokio atsakymo.  schmoll.gif

jūsų nurodytoj parduotuvėj nėra mano išsirinktų tapetų verysad.gif Teks rizikuoti doh.gif Jau pagal tapetus ir plyteles išrinkau, ir visą virtuvės interjerą sudeliojau biggrin.gif Nebegaliu jau apsigalvot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aisku bandykit, gal bus gerai viskas. Tuo labiau, kad ne tokia didele suma.Tam puslapyj tapetai pigesni nei directwallpaper.
Atsakyti