Įkraunama...
Įkraunama...

Tapetai

QUOTE(Vaidutia @ 2012 09 29, 09:34)
Darysiu uzsakyma is https://www.selectwallpaper.co.uk, gal yra norinciu jungtis.

Kokie nuostabūs... bigsmile.gif
Atsakyti
Gal pirkote is sios parduotuves www.directwallpaper.co.uk? Ar patikima? Ar galima atsiskaityti lietuviska virtualia kortele?
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2012 10 03, 14:31)
Gal pirkote is sios parduotuves www.directwallpaper.co.uk? Ar patikima? Ar galima atsiskaityti lietuviska virtualia kortele?

Pirkau prieš trejus metus. Atsiuntė labai greitai, jokių nesusipratimų nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 10 03, 14:33)
Pirkau prieš trejus metus. Atsiuntė labai greitai, jokių nesusipratimų nebuvo.

Bet jie i Lietuva nesiuncia, bent jau dabar? Tai galvoju pirkti UK adresu, tik bijau pakabinti didele suma pinigu, jei LT korta nepraeis
Atsakyti
Sakykit ar cia horizontalus tapetas? Kur gauti tokio tipo daikta? smile.gif
user posted image
Atsakyti
norejau paklausti, kaip reikia teisingai klijuoti tapetus į kampą. Mūsų tapetų plotis 1 m, tai kaip reikia tą kampą tikslų, neužapvalintą išlenkti? ar reikia kirpti ir tapetus suleisti į kampą? ax.gif
dar irgi iškilo toks klausimėlis. o kaip reikia užmaskuoti, ar gražiai padaryti, kad prie lubų tapetai gražiai atrodytų? juostų nenorim deti..
Atsakyti
user posted image
labukas,kur uzmatet sitokiu tapetuuuu,,,,aciu
Atsakyti
QUOTE(apm @ 2012 10 17, 13:22)
labukas,kur uzmatet sitokiu tapetuuuu,,,,aciu

Maciau Senukuose,bent jau laabai panasius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VestiDo: 17 spalio 2012 - 14:40
Sveikos, mergaitės 4u.gif Kaip manot, kokie tapetai tiktų virtuvėje prie tokių plytelių:
user posted image

Iš pradžių galvojau, kad tiktų tokie su mėlynais langeliais, kaip dekoro juostoje, bet man jie per daug rėkiantys g.gif Ir iš vis, kur patartumėt ieškot tapetų Kaune? Jau buvau ermitaže, senukuose ir dubingiuose, peržiūrėjau ir ekspozicijas, ir katalogus, nu bet nieko neradau schmoll.gif virtuvė bus šviesi, balinto ąžuolo, a la provanso/klasikinio stiliaus.
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 10 19, 12:09)
Sveikos, mergaitės  4u.gif  Kaip manot, kokie tapetai tiktų virtuvėje prie tokių plytelių:
user posted image

Iš pradžių galvojau, kad tiktų tokie su mėlynais langeliais, kaip dekoro juostoje, bet man jie per daug rėkiantys g.gif  Ir iš vis, kur patartumėt ieškot tapetų Kaune? Jau buvau ermitaže, senukuose ir dubingiuose, peržiūrėjau ir ekspozicijas, ir katalogus, nu bet nieko neradau schmoll.gif  virtuvė bus šviesi, balinto ąžuolo, a la provanso/klasikinio stiliaus.

nematant bendro vaizdo sunku kazka patarti, bet as rinkciausi vienspalvius, gal viena is burbuliuko spalvos smile.gif
Atsakyti
noriu kambari isklijuoti dvieju atspalviu tapetais i ruduma gal ka patartumet 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.
Gal kas nors siusis tapetus is uzsienio?
Mes dairomes Lt,bet nerandam norimo rasto storesniu viniliniu tapetu..jei atsiustumet nuoroda,gal rastume norima rasta ir prisidetume prie jusu siuntimo pinigais.
Temos nelabai seku,jei ka i AZ.
Atsakyti