Įkraunama...
Įkraunama...

Tapetai

QUOTE(Mistika... @ 2012 06 25, 21:12)
Aciu,  jau radau  blush2.gif  O tuos tapetus, kaip suprantu, uzsakineja? Per kiek laiko pareina uzsakymas?

Sveiki, siuo metu Duginbiuose juos uzveze nemazai, yra 5 atspalviu, zalsvu, rusvu, bronziniu, auksiniu, ruzavu ir kitu spl., mano spl. yra beziniai-kapucino labiau

o cia siandien nufotkinau kita kambari iskliavo jau meistrai vakar, cia irgi is DUBINGIU pirkti ITALISK buvo gera kaina Akcijne tik 39 lt , kaip tik Dubingiuose buvo siena isklijuota labai man tiks jis prie baldu provanso stiliaus

is telefono foto dariau gal nelabai kokybiska

user posted image
user posted image
is arciau atrodo taip
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 21, 18:11)
aš su tapetais gudravau, man reikėjo vieną sieną "prailginti", todėl juos klijavom horizontaliai, manau - pavyko!  o derinimas labai paprastas - tiesiog ta pati gamintojo serija, todėl spalvos tos pačios .įkeliu parodyt

user posted image
user posted image

labai patiko jusu kambario sprendimas, tapetu thumbup.gif wub.gif grazu wub.gif
Atsakyti
Mamulka 10, tapetai superiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 26, 09:38)
Mamulka 10, tapetai superiniai thumbup.gif

aciu aciuks.gif 4u.gif man irgi patiko , kai vienas tapeto lapas sunku spresti kaip bus ant sienos, gerai kad Dubingiuose ant sienos buvo isklijuota kaip pavyzdis kelios juostos, tai patiko, faktura kad atrodo kaip sendinta siena pats pagrindas su tom sakelem, man iskart patiko o kai dar pamaciau kaina bigsmile.gif biggrin.gif juolab lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
mamulka10, grazus tapetai thumbup.gif O ir kaina kokia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2012 06 26, 09:22)
is telefono foto dariau gal nelabai kokybiska
user posted image

O man iskilo toks techninis klausimas: kaip padaro tokia tiesia tapetu virsaus linija? g.gif Ir ka optiskai duoda tapetu klijavimas ne iki pat lubu?
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2012 06 26, 15:00)
O man iskilo toks techninis klausimas: kaip padaro tokia tiesia tapetu virsaus linija?  g.gif  Ir ka optiskai duoda tapetu klijavimas ne iki pat lubu?

Dazniausiai klijuoja del lubu aukscio, kada daug tapeto issimeta. Dar klijuoja, kai lubos nelygios, kai yra ta juosta, nesimato taip. O kitiems taip patinka. O kaip lygiai neuzklijuot, tai nezinau g.gif Cia jau turi but visiski atgrubnagiai, nors tokiu yra.
Atsakyti
Gal pasakytų kas,koks pasirinkimas tapetų Kauno Ermitaže g.gif Šiomis dienomis nuolaida 35%,o aš ne kaunietė,tai nežinau ar verta važiuot g.gif Reiktų vinilinių ne pačių pigiausių,klasikinio rašto 4u.gif
Atsakyti
jei reiktu šiandien bučiau pasirinkus Ermitaže tapetus , mano akim žiūrint keletas delninukų puikiai tiktu
Atsakyti
As laukiau jau sios akcijos,bet nuvaziavau,mano norimi tapetai ispirkti,sako,kad jau neatves,bet bandysiu dar treciadieni nueiti,gal kartais uzves:)
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2012 06 26, 13:00)
O man iskilo toks techninis klausimas: kaip padaro tokia tiesia tapetu virsaus linija?  g.gif  Ir ka optiskai duoda tapetu klijavimas ne iki pat lubu?

nes lubos nelygios doh.gif biggrin.gif ir pats kampas uzapvalintas tai todel reikejo nuleisti tapeta, mesitrai ir taip ir anaip bande nu ir neblogai gavosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 27 birželio 2012 - 13:50
QUOTE(mamulka10 @ 2012 06 27, 14:50)
nes lubos nelygios  doh.gif  biggrin.gif ir pats kampas uzapvalintas tai todel reikejo nuleisti tapeta, mesitrai ir taip ir anaip bande nu ir neblogai gavosi  smile.gif

mes irgi planuojam ta juosta palikti, nes man taip grazu smile.gif
labai patiko tapetai wub.gif
Atsakyti
sveikos,gal galetumet patart kokius tapetus rinktis zemu lubu kambariuose? smile.gif
Atsakyti