Įkraunama...
Įkraunama...

Tapetai

QUOTE(gitulia @ 2012 06 21, 11:28)
Sita maciau, bet man ta raudona spalva nelabai, bijau savo aktyviems bernams raudonos spalvos i kambari  lotuliukas.gif

man pradzioj nelabai, o paskui jau lyg ir nieko...

QUOTE(Blue_rose @ 2012 06 21, 12:39)
Mano nuomone grafiti labiau jau mokyklinio amziaus vaikams, paaugliams...
O maniskis dar nera didelis.. tai noriu kazko svelnaus, ramaus.. Nenoriu deti tapeto,kur butu ryskios aktyvios spalvos.
Papildyta:
Grafiti dar keli pvz (bet mano nuomone jie mazina erdve)...
Grafiti 1

Grafiti 2

Uzsienio psl - grafiti

Grafiti 3

ax.gif

bigsmile.gif jau tu raudonu nebeimsiu biggrin.gif
Atsakyti
aš su tapetais gudravau, man reikėjo vieną sieną "prailginti", todėl juos klijavom horizontaliai, manau - pavyko! o derinimas labai paprastas - tiesiog ta pati gamintojo serija, todėl spalvos tos pačios .įkeliu parodyt

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 21 birželio 2012 - 19:12
super, labai fainai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2012 06 21, 12:39)
Mano nuomone grafiti labiau jau mokyklinio amziaus vaikams, paaugliams...
O maniskis dar nera didelis.. tai noriu kazko svelnaus, ramaus.. Nenoriu deti tapeto,kur butu ryskios aktyvios spalvos.
Papildyta:
Grafiti dar keli pvz (bet mano nuomone jie mazina erdve)...
Grafiti 1

Grafiti 2

Uzsienio psl - grafiti

Grafiti 3

ax.gif

gražu, bet man irgi atrodo, kad labai tinka paauglystei thumbup.gif palauksiu kol manieji norės drastiškų pokyčių, o kol kas jiems išklijavau ramų tapetą, tik neturiu nufotkinus, kitą dieną pabandysiu
Papildyta:
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 06 21, 20:15)
super, labai fainai  mirksiukas.gif

4u.gif
čia tokiems, kurie pakelia žalią spalvą, o aš ją labai mėgstu mirksiukas.gif
Atsakyti
maniskiui 10 metu, jam graffiti laba tinka biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyresneliui irgi 10 m., tai kai parodziau kelis fototapetus graffiti, dabar ka berodau niekas nebetinka, nori tik grafiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 06 21, 23:06)
Mano vyresneliui irgi 10 m., tai kai parodziau kelis fototapetus graffiti, dabar ka berodau niekas nebetinka, nori tik grafiti  doh.gif

va va biggrin.gif dziaugiuosi, tik, kad neparodziau su kaukole (buvau ir tokia radus), nes tada ir graffiti nebereiketu doh.gif
Atsakyti
Gerai jau tokie 10m, turi konkretesne savo nuomone smile.gif
Kai maniskiam, viena diena tas gali tikti, kita diena jau kitas paveiksliukas smile.gif
Tai nieko nerodysiu, pati bandysiu rinkt. Bet taip sunku doh.gif Tiek pasirinkimo.
Atsakyti
[quote=Vilienė,2012 06 21, 20:11]
aš su tapetais gudravau, man reikėjo vieną sieną "prailginti", todėl juos klijavom horizontaliai, manau - pavyko! o derinimas labai paprastas - tiesiog ta pati gamintojo serija, todėl spalvos tos pačios .įkeliu parodyt

Nesupykite, bet man per marga. as buciau viena siena tiesiog daziusi zalsvai.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 21, 20:11)
aš su tapetais gudravau, man reikėjo vieną sieną "prailginti", todėl juos klijavom horizontaliai, manau - pavyko!  o derinimas labai paprastas - tiesiog ta pati gamintojo serija, todėl spalvos tos pačios .įkeliu parodyt

mano akys per silpnos tokiems margumynams 4u.gif bet cia tik mano jos tokios silpnos, jusu matau atlaikys 4u.gif
as tai mastau apie viena kokia su rastu, o kitas lygias kazka paderinti
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 21, 20:11)
aš su tapetais gudravau, man reikėjo vieną sieną "prailginti", todėl juos klijavom horizontaliai, manau - pavyko!  o derinimas labai paprastas - tiesiog ta pati gamintojo serija, todėl spalvos tos pačios .įkeliu parodyt

Nesupykite, bet man per marga. as buciau viena siena tiesiog daziusi zalsvai.

QUOTE(vijoleta20 @ 2012 06 22, 17:01)
mano akys per silpnos tokiems margumynams 4u.gif  bet cia tik mano jos tokios silpnos, jusu matau atlaikys 4u.gif
as tai mastau apie viena kokia su rastu, o kitas lygias kazka paderinti

nepykstu 4u.gif mano namai - mano sienos - aš čia karalienė 4u.gif

dabar gyvenu - sienos lygios, noriu margų, atsibos - pasikeisiu. pas mane greit tokie dalykai vyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 22 birželio 2012 - 17:44
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 22, 18:43)
nepykstu  4u.gif  mano namai -  mano sienos - aš čia karalienė  4u.gif 

dabar gyvenu - sienos lygios, noriu margų, atsibos - pasikeisiu. pas mane greit tokie dalykai vyksta  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti