Įkraunama...
Įkraunama...

Tapetai

QUOTE(mamulka10 @ 2012 06 19, 09:00)
labas rytas stai zadetos foto, gal kokybe nekokia gavosi nes telefonu dariau foto  doh.gif bet bendras vaizdas matosi

realybei zymiai graziau atrodo  wub.gif

wub.gif
O ten tie viduriukai lyg karoliukai? O pats tapetas stiprus atrodo g.gif
Atsakyti
Koki faina tapeta radau .. wub.gif Medziai su seseliu

Jauciu fainai atrodytu vaiku kambary ant vienos sienos isklijavus.
Ale kaina gaunasi ne pigi.
Idomu LT kazko panasaus yra/ Gal kam teko matyt?
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2012 06 20, 09:09)
Koki faina tapeta radau ..  wub.gif  Medziai su seseliu

Jauciu fainai atrodytu vaiku kambary ant vienos sienos isklijavus.
Ale kaina gaunasi ne pigi.
Idomu LT kazko panasaus yra/ Gal kam teko matyt?

tokie ne mano vaikams tikrai schmoll.gif greit butu demeti ir visaip isteplioti, todel pasirinkau vaiku kambary fototapeta su graffiti elementu... ax.gif
Atsakyti
zzzvimt, gal galite parodyti koki tapeta issirinkot, gal foto kambaryje turit?
Mano vaikinas labai nori grafiti tapeto, bet kiek as randu, tai labai labai margi, atrodo, kad greit nuo tokio vaizdo pavargti turet g.gif
Atsakyti
kol kas toks, bet dar ieskosiu, nes jis man neypatingai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sita maciau, bet man ta raudona spalva nelabai, bijau savo aktyviems bernams raudonos spalvos i kambari lotuliukas.gif
Atsakyti
siaubas siaubas, koks sunkus laikas atejo smile.gif kaip issirinkti tapetus miegamajame? noreciau viena ilga siena vienokiai, kitas kitokiais tapetais, kaip suderinti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 06 21, 12:10)
siaubas siaubas, koks sunkus laikas atejo smile.gif kaip issirinkti tapetus miegamajame? noreciau viena ilga siena vienokiai, kitas kitokiais tapetais, kaip suderinti g.gif  biggrin.gif

Pasiimat pagrindini ir dedat prie kitokiu. Ziurit-tinka, netinka. Gal tos pacios kolekcijos suderinti buna, kartais labai tinka ir is kitokiu.
O apie kokias spalvas galvojat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 06 20, 14:17)
tokie ne mano vaikams tikrai  schmoll.gif greit butu demeti ir visaip isteplioti, todel pasirinkau vaiku kambary fototapeta su graffiti elementu...  ax.gif

Mano nuomone grafiti labiau jau mokyklinio amziaus vaikams, paaugliams...
O maniskis dar nera didelis.. tai noriu kazko svelnaus, ramaus.. Nenoriu deti tapeto,kur butu ryskios aktyvios spalvos.
Papildyta:
Grafiti dar keli pvz (bet mano nuomone jie mazina erdve)...
Grafiti 1

Grafiti 2

Uzsienio psl - grafiti

Grafiti 3

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 21, 12:29)
Pasiimat pagrindini ir dedat prie kitokiu. Ziurit-tinka, netinka. Gal tos pacios kolekcijos suderinti buna, kartais labai tinka ir is kitokiu.
O apie kokias spalvas galvojat blush2.gif

vienos ilgosios sienos kazka gal g.gif juoda-balta g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 06 21, 12:10)
siaubas siaubas, koks sunkus laikas atejo smile.gif kaip issirinkti tapetus miegamajame? noreciau viena ilga siena vienokiai, kitas kitokiais tapetais, kaip suderinti g.gif  biggrin.gif

šaltas jūsų miegamasis bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 06 21, 14:19)
šaltas jūsų miegamasis bus  blush2.gif

sildysim is saves lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti