Įkraunama...
Įkraunama...

Tapetai

QUOTE(Ledinuke @ 2012 04 25, 11:08)
As neseniai ieskojau kur pigiau uzsakyt harlequin tapetus, tai galutiniam variante uzsisakiau is wallpaper direct. Jie ten man atrodo, visa ju kolekcija turi. Tai gavosi pigiau siek tiek nei retroformoj, ir pristatymas greitesnis. Keliauja dabar tapetai is Anglijos, tai kai gausiu, parasysiu kiek laiko uztruko.

man su jais nebuvo jokių problemų - kada pažadėjo, tada ir gavau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 25 balandžio 2012 - 17:37
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 25, 18:36)
man su jais nebuvo jokių problemų - kada pažadėjo, tada ir gavau  4u.gif

Ka tik gavau savo tapetus thumbup.gif Uzsakiau balandzio 13 d., tai nereikejo ir dvieju savaiciu laukt bigsmile.gif

Gal tik kita syki butu galima is anksto paskelbt ir kooperuotis su uzsakymu, tai pristatymas pigiau gautusi, bet cia aisku reikia irgi pataikyt, kad kazkas uzsakineja tuo metu...
Atsakyti
QUOTE(Ledinuke @ 2012 04 26, 14:28)
Ka tik gavau savo tapetus  thumbup.gif Uzsakiau balandzio 13 d., tai nereikejo ir dvieju savaiciu laukt  bigsmile.gif

Gal tik kita syki butu galima is anksto paskelbt ir kooperuotis su uzsakymu, tai pristatymas pigiau gautusi, bet cia aisku reikia irgi pataikyt, kad kazkas uzsakineja tuo metu...

smagumėlis 4u.gif

bet kas gali būti patogiau už tai, kad siuntinį į namus atneša - niekur nereikia eit, sėdi, lauki 4u.gif dėl to internetinė prekyba yra jėga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 25, 17:36)
man su jais nebuvo jokių problemų - kada pažadėjo, tada ir gavau  4u.gif

O koks atsiuntimo mokestis?
Ar jis priklauso nuo svorio?
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2012 04 26, 15:34)

priklauso nuo kiekio, berods 14svarų man paskaičiavo. jei paskaitysit šios temos ankstesnes žinutes, rasit konkretesnę info 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Blue_rose @ 2012 04 26, 15:34)

As mokejau 14,95 svaro, o sakiausi vos 2 rulonelius. Nesigilinau del didesnio kiekio, bet man atrodo cia jie daugiau uz uzsakyma skaiciuoja, na nebent jau labai daug kazko uzsisakytum. Nes pristato DPD kurjeriai, tai jiems vistiek ta pati kelia reik nuvaziuot, ar didesnis ar mazesnis uzsakymas (na cia as logiskai galvoju ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ledinuke @ 2012 04 26, 20:58)
As mokejau 14,95 svaro, o sakiausi vos 2 rulonelius. Nesigilinau del didesnio kiekio, bet man atrodo cia jie daugiau uz uzsakyma skaiciuoja, na nebent jau labai daug kazko uzsisakytum. Nes pristato DPD kurjeriai, tai jiems vistiek ta pati kelia reik nuvaziuot, ar didesnis ar mazesnis uzsakymas (na cia as logiskai galvoju  ax.gif )

As 12 rulonu uzsisakiau ir dar klijus, vistiek 15 svaru wink.gif
Atsakyti
o kaip jus uzsakot? as kazkaip neradau ten nei kainu surasytu, nei krepselio... ar jus tiesiog jiems laiskus rasot? g.gif unsure.gif
maciau, kad pas juos nurodyta, jog retroforma prekiauja ju tapetais. lyginot kainas? kiek mazdaug susitaupo siunciantis tiesiai is ju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 04 28, 09:05)
o kaip jus uzsakot? as kazkaip neradau ten nei kainu surasytu, nei krepselio... ar jus tiesiog jiems laiskus rasot?  g.gif  unsure.gif
maciau, kad pas juos nurodyta, jog retroforma prekiauja ju tapetais. lyginot kainas? kiek mazdaug susitaupo siunciantis tiesiai is ju?  g.gif

O jus apie kokia parduotuva kalbate? Mes apie www.wallpaperdirect.co.uk mirksiukas.gif Ten spauskite i tapetus ir prie kiekvienu tapetu yra surasyta kaina, bendra informacija. Ir ten galima deti i krepsi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niu @ 2012 04 28, 10:56)
O jus apie kokia parduotuva kalbate? Mes apie www.wallpaperdirect.co.uk  mirksiukas.gif  Ten spauskite i tapetus ir prie kiekvienu tapetu yra surasyta kaina, bendra informacija. Ir ten galima deti i krepsi.  mirksiukas.gif

doh.gif ne taip buvau supratus blush2.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinuke @ 2012 04 26, 20:58)
As mokejau 14,95 svaro, o sakiausi vos 2 rulonelius. Nesigilinau del didesnio kiekio, bet man atrodo cia jie daugiau uz uzsakyma skaiciuoja, na nebent jau labai daug kazko uzsisakytum. Nes pristato DPD kurjeriai, tai jiems vistiek ta pati kelia reik nuvaziuot, ar didesnis ar mazesnis uzsakymas (na cia as logiskai galvoju  ax.gif )

aš pirkau 17 rulonų ir man skaičiavo standartišką siuntimo kainą 14,95 svaro, o jau kiek nusideri - individualu 4u.gif
Atsakyti
gal kas gali pasufleruoti kur ieskoti tapetu i vaiku kambari? Noreciau isklijuoti viena siena tapetais su kokiom masinytemis.
Atsakyti