Įkraunama...
Įkraunama...

Tapetai

QUOTE(dzestina @ 2012 03 17, 17:11)
O kokios kainos,mazdaug?

Man atrodo, kad nuo 350 iki 750 tu kailiu imitaciju kainos. Mes is ten pirkom kitokius tapetus, bet pasirinkimas tikrai didelis
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2012 03 18, 21:38)
Man atrodo, kad nuo 350 iki 750 tu kailiu imitaciju kainos. Mes is ten pirkom kitokius tapetus, bet pasirinkimas tikrai didelis

Man dar ten patiko šešėliniai tapetai.
Atsakyti
Pasiruosiau svetaines sienas, dazytojas sako viena tapetuok siena kitas dazyk, bet dar vienas variantas yra uzdet grubleta tapeta ir jy uzdazyt viso kambario spalva, kaip atrodytu realiai toks vaizdas, gal kas taip daret?
Atsakyti
QUOTE(Darius1 @ 2012 03 21, 09:41)
Pasiruosiau svetaines sienas, dazytojas sako viena tapetuok siena kitas dazyk, bet dar vienas variantas yra uzdet grubleta tapeta ir jy uzdazyt viso kambario spalva, kaip atrodytu realiai toks vaizdas, gal kas taip daret?

Galima dviem skirtingais tapetais tapetuoti. Dabar pilna kolekcinių tapetų: viena siena gėlėm, kitos vienspalviais. Kažkada turėjau viena tapetuota, kitos dažytos - gražiau skirtingais tapetais ištapetuota. Koridorių tapetavom ir dažėm. Irgi geras variantas.
Atsakyti
Vakar buvau Dubingiuose/stiliaus artelėje Klaipėdoje, tai ten tieeeek daug gražių katalogų su tapetais!!! thumbup.gif thumbup.gif
mes planuojam visus kambarius baltai dažyti ir tik vieną koridoriaus sieną ir miegamojo apklijuoti tapetais, kaip akcentą.
beje, jei kas varys į Dubingius (klaipėdoje) turiu nuolaidų kortelę visoms prekėms 5%, o tapetams 10% tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Gal kur matėt tokių http://www.decorsave...ucia-33701.html g.gif
Atsakyti
QUOTE(PirmasKunigas @ 2012 03 21, 16:59)

tokiu ne, bet cia kazkas panasaus, tik tamsesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunshow @ 2012 03 21, 15:04)
Vakar buvau Dubingiuose/stiliaus artelėje Klaipėdoje, tai ten tieeeek daug gražių katalogų su tapetais!!!  thumbup.gif  thumbup.gif
mes planuojam visus kambarius baltai dažyti ir tik vieną koridoriaus sieną ir miegamojo apklijuoti tapetais, kaip akcentą.
beje, jei kas varys į Dubingius (klaipėdoje) turiu nuolaidų kortelę visoms prekėms 5%, o tapetams 10%  tongue.gif  tongue.gif

Ar matei kur realiai kambarius balta isdazytus? as ir lyg sugalvojau svetaine isdazyt baltai, ir viena siena akcentuot tapetu
Atsakyti
Tiksliai nepasakysiu, bet manau kad panašius gamina SANDERSON arba ECO tapetu gamintojai. Jais prekiauja (užsakomi) Klaipėdoje JAUKUMAS NIC centre. Arba ieškokite Kaune TAPETU GALERIJA parduotuvėje.
P.S. PS INTERNATIONAL tapetais prekiauja LAIVIRA.

QUOTE(Vildis @ 2012 01 23, 23:11)
Sveiki ir Sveikos.
Prisireikė ir man pagalbos  smile.gif

Tapetus kokius norėjau radau, bet tokių neužsako...

Gal kartais netyčia kokioj Klaipėdoj, Kaune ar Vilniuj užmatėt tokius tapetus?

Kodas: Jewel no.42065-10
Svajoniu tapetai rasti po 2 metų paieškų  thumbup.gif  Tik kur man jų nusipirkti?  doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo junera: 22 kovo 2012 - 09:07
Labas,

gal kas naudojotės skystais dažomais tapetais? Norėčiau šiek tiek informacijos... smile.gif
Atsakyti
mes dar tik nusipirkom, tai kol kas pakomentuot negalim... ax.gif nors... kas konkreciai domina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 03 24, 23:20)
mes dar tik nusipirkom, tai kol kas pakomentuot negalim...  ax.gif  nors... kas konkreciai domina?  g.gif

Iš kur pirkote ir kokia kaina? Truputį nesuprantu, kaip ten su ta spalva: ar perki baltus ir po to reikia įpilti dažų pigmentą ar jie jau iš karto su spalva. Pvz: aš norėčiau persikinės spalvos, tai man jau mišinys spalvotas bus ar reiks susimaišyti?
Atsakyti