Labai geras puslapis is kurio suntetes, graziu tapetu yra As FR ju firmos vaikams issirinkau, bus idomu palyginti kainas (dar nepaskaiciavo musu kambariui)
man reikia tik ant vienos sienos, tai max 2 rulonai reikalingi, o jei platesni tai ir vieno uztenka, tai ir manau gal man pigiau gaunasi ne paciai, nes siuntimas vien tiek pat kiek tapetai na reikes dar jauciu ir cia pasizvalgyti, kaip sunku issirinkti nemacius ir neciupinus
man reikia tik ant vienos sienos, tai max 2 rulonai reikalingi, o jei platesni tai ir vieno uztenka, tai ir manau gal man pigiau gaunasi ne paciai, nes siuntimas vien tiek pat kiek tapetai na reikes dar jauciu ir cia pasizvalgyti, kaip sunku issirinkti nemacius ir neciupinus
OMG jus skaitot ir nematot, kad jums parasyta siustis is UK per tarptautiniu siuntu vezejus yra pigiau. kai registruojates nurodot savo varda pavarde, o adresa UK (vezeju). jie gauna siunta ir karta per savaite (bent jau maniskiai i kuriuos kreipiaus) vaziuoja i LT. Man buvo patogu atsiimti Kaune, bet gal yra ir kitu variantu. mano tapetu atvezimas kainavo 25 Lt, ne svarai, ne eurai. as kreipias i situos