Įkraunama...
Įkraunama...

Tapetai

QUOTE(ra2ga @ 2012 01 22, 11:03)
siunciausi tapetus is UK (per siuntu vezejus) daug pigiau nei is Domus pirkti. tapetus gavau kazkur per 10 dienu, o Domus zadejo po 1-2 men.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Labai geras puslapis is kurio suntetes, graziu tapetu yra bigsmile.gif As FR ju firmos vaikams issirinkau, bus idomu palyginti kainas (dar nepaskaiciavo musu kambariui) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eljerny: 22 sausio 2012 - 20:30
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 01 21, 18:25)

Sveikos, o iš šio psl. siuntėtės į Lt tapetus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2012 01 23, 16:26)
Sveikos, o iš šio psl. siuntėtės į Lt tapetus?  4u.gif

Galvoju is cia siustis 4u.gif (siuntimas 20 EU, bet vistiek iseina pigiau nei LT)
Atsakyti
o kazi gal per kokia tarpininke galima, gal taip pigiau gautusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2012 01 23, 20:53)
o kazi gal per kokia tarpininke galima, gal taip pigiau gautusi  g.gif

Jei tapetu nusipirksiu uz 200 EU, tai gausis beveik brangiau g.gif 15% uz tarpininkavima + siuntimo islaidos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 01 23, 20:00)
Jei tapetu nusipirksiu uz 200 EU, tai gausis beveik brangiau  g.gif 15% uz tarpininkavima + siuntimo islaidos g.gif

man reikia tik ant vienos sienos, tai max 2 rulonai reikalingi, o jei platesni tai ir vieno uztenka, tai ir manau gal man pigiau gaunasi ne paciai, nes siuntimas vien tiek pat kiek tapetai rolleyes.gif na reikes dar jauciu ir cia pasizvalgyti, kaip sunku issirinkti nemacius ir neciupinus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dia10: 23 sausio 2012 - 20:10
QUOTE(dia10 @ 2012 01 23, 21:10)
man reikia tik ant vienos sienos, tai max 2 rulonai reikalingi, o jei platesni tai ir vieno uztenka, tai ir manau gal man pigiau gaunasi ne paciai, nes siuntimas vien tiek pat kiek tapetai  rolleyes.gif  na reikes dar jauciu ir cia pasizvalgyti, kaip sunku issirinkti nemacius ir neciupinus  doh.gif

Dauguma yra Domus galerijoje, as nuvaziavau ir paciupinejau smile.gif
Atsakyti
Sveiki ir Sveikos.
Prisireikė ir man pagalbos smile.gif

Tapetus kokius norėjau radau, bet tokių neužsako...

Gal kartais netyčia kokioj Klaipėdoj, Kaune ar Vilniuj užmatėt tokius tapetus?

user posted image

Kodas: Jewel no.42065-10
Svajoniu tapetai rasti po 2 metų paieškų thumbup.gif Tik kur man jų nusipirkti? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildis: 23 sausio 2012 - 22:20
OMG biggrin.gif jus skaitot ir nematot, kad jums parasyta siustis is UK per tarptautiniu siuntu vezejus yra pigiau. kai registruojates nurodot savo varda pavarde, o adresa UK (vezeju). jie gauna siunta ir karta per savaite (bent jau maniskiai i kuriuos kreipiaus) vaziuoja i LT. Man buvo patogu atsiimti Kaune, bet gal yra ir kitu variantu. mano tapetu atvezimas kainavo 25 Lt, ne svarai, ne eurai.
as kreipias i situos 4u.gif

visada paskaitykit kas buvo rasyta pries tai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 23 sausio 2012 - 23:28
QUOTE(Vildis @ 2012 01 23, 23:11)
Sveiki ir Sveikos.
Prisireikė ir man pagalbos  smile.gif

Tapetus kokius norėjau radau, bet tokių neužsako...

Gal kartais netyčia kokioj Klaipėdoj, Kaune ar Vilniuj užmatėt tokius tapetus?

user posted image

Kodas: Jewel no.42065-10
Svajoniu tapetai rasti po 2 metų paieškų  thumbup.gif  Tik kur man jų nusipirkti?  doh.gif

Tikrai maciau senukuose siaures miestelyje g.gif , gal jie ten ir ne sitos firmos, bet tokie patys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dija480 @ 2012 01 20, 22:56)
sveiki,norejau paklausti del tu tapetu su nameliais,ar juos ir jau uzsakete?gal butu imanoma prisijungti prie uzsakymo  4u.gif ,labai man jie  wub.gif

Maciau ju kataloga SBA Ukmerges g. smile.gif Kainos nezinau, nes neklausiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LittleMiracle @ 2012 01 31, 20:10)
Maciau ju kataloga SBA Ukmerges g. smile.gif Kainos nezinau, nes neklausiau smile.gif

Kaina jau rasiau, 180LT vienas rulonas, UK - 28£ smile.gif
Atsakyti