Cia va radau tapetu skaiciuokle
skaiciuokle
O mane domina Marburg tapetai. Kazin, kur ju geriausia kaina - ziurinejau katalogus Ermitaze, gal kas lygino, o gal uzmatete nuolaidu... Patiko "La Veneziana" kolekcija
Gal zinote, kas Lietuvoje galetu uzsakyti ERISMANN tapetus is katalogo?
Konkreciai domina kolekcija:
http://www.erismann....ections/senses/
Senukai prekiauja, taciau uzsakyti negali (taip atrase vadybininke Ruta G.). Gal zinote, kas labiau gali? Dekui.
Konkreciai domina kolekcija:
http://www.erismann....ections/senses/
Senukai prekiauja, taciau uzsakyti negali (taip atrase vadybininke Ruta G.). Gal zinote, kas labiau gali? Dekui.
Labas vakaras
Gal kur Kaune uzmatet reljefiniu viniliniu tapetu su raudonu plytu imitacija? Ieskau butent reljefiniu, kad plytos butu iskile.
Gal kur Kaune uzmatet reljefiniu viniliniu tapetu su raudonu plytu imitacija? Ieskau butent reljefiniu, kad plytos butu iskile.
Kur Vilniuje ieškoti tapetų? Jau visur apėjome, reikia, kad būtų alyvinės spalvos smulkios gėlytės arba burbuliukai smulkūs. Niekur tinkamų neradome
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 20, 00:23)
Kur Vilniuje ieškoti tapetų? Jau visur apėjome, reikia, kad būtų alyvinės spalvos smulkios gėlytės arba burbuliukai smulkūs. Niekur tinkamų neradome
Mano labiausiai mėgiamos tapetų parduotuvės prie Olandų žiedo, virš Maximos ir Laivira, Šiaurės miestelyje. Laiviroj didesnis pasirinkimas ir kaina mažesnė
O tokie netinka, nes gyvai labai gražiai atrodo
QUOTE(Upokšnis @ 2012 01 20, 08:47)
Mano labiausiai mėgiamos tapetų parduotuvės prie Olandų žiedo, virš Maximos ir Laivira, Šiaurės miestelyje. Laiviroj didesnis pasirinkimas ir kaina mažesnė
Tiktų ir tokie, jei tas raštas ne stambus
Ačiū, šitose dar nebuvome Rytoj važiuosim
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 20, 07:50)
Tiktų ir tokie, jei tas raštas ne stambus
Šiuos tapetus mačiau Senukuose, Ukmergės gatvėj. Bet kaina apie 60 lt už ruloną
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 20, 00:23)
MAciau tapetus mazais zirniukais Bauhofe Speju visu miestu parduotuvese panasus aortimentas
QUOTE(jova @ 2012 01 20, 10:40)
MAciau tapetus mazais zirniukais Bauhofe Speju visu miestu parduotuvese panasus aortimentas
Man atrodo, kad Vilniuje nėra Bauhof
Labai didelis tapetu pasirinkimas Domus galerijoje Vilniuje. Toks pasirinkimas, kad pries vaziuojant reikia butinai zinoti ko norite, kitaip visa diena katalogus vartysite Kainos nemazos, bet grozis Ypac kai dabar daznaisiai tapetuoja 1-2 sienas tai galima sau leisti 2-3 rulonus graziu tapetu
Mes ten issirinkome i sveitaine ir miegamaji sios firmos tapetus
http://www.elitis.fr/
Tik pirkome ne Domus galerijoje.
Dar fantastiskus issirinkau i vaiku kambari, bet dar neapsisprendeme, ar aplamai klijuosime tapetus.
sitie nameliai labai patiko
bet dar yra toks variantas vaiko kambariui, bet abejoju del jo
Dar variantas, kaip dareme mes Issirinkti Domus galerijoje, o pirkti kitur, pvz siustis is gamintojo Bus pigiau.
Mes ten issirinkome i sveitaine ir miegamaji sios firmos tapetus
http://www.elitis.fr/
Tik pirkome ne Domus galerijoje.
Dar fantastiskus issirinkau i vaiku kambari, bet dar neapsisprendeme, ar aplamai klijuosime tapetus.
sitie nameliai labai patiko
bet dar yra toks variantas vaiko kambariui, bet abejoju del jo
Dar variantas, kaip dareme mes Issirinkti Domus galerijoje, o pirkti kitur, pvz siustis is gamintojo Bus pigiau.
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 20, 15:23)
Labai didelis tapetu pasirinkimas Domus galerijoje Vilniuje.
o kokios mazdaug kainos, ir kiek laiko laukti reikia
buvau siandien toje olandu makses pardeje, bet nieko neissirinkau
gelsvos kambario sienos ir noriu tik viena siena kur lova stovi istapetuoti, bet jau taip sunku kazka nusipirkti
QUOTE(nerine @ 2011 11 03, 20:25)
Pabandykit purkštuvu su vandeniu juos padrėkinti, palikti pabinkti ir bandyti plėšti gal pavyks...
O aš noriu paklausti, gal kas kur Kaune esate matę kamštinių tapetų? Jie būna ant popierinio ar flizelininio pagrindo plonai paklijuota netaisyklingi gabaliukai kamščio, o tarpeliai tarp jų nudažyti kokia nors spalva. Esu kažkada mačiusi Senukuose, bet dabar jau nėra...
O aš noriu paklausti, gal kas kur Kaune esate matę kamštinių tapetų? Jie būna ant popierinio ar flizelininio pagrindo plonai paklijuota netaisyklingi gabaliukai kamščio, o tarpeliai tarp jų nudažyti kokia nors spalva. Esu kažkada mačiusi Senukuose, bet dabar jau nėra...
ermitaze maciau
ir tu namuku kur toliau ideti irgi ermitaze yra tik nespalvoti o pilki