Įkraunama...
Įkraunama...

Tapetai

Cia va radau tapetu skaiciuokle 4u.gif
skaiciuokle

O mane domina Marburg tapetai. Kazin, kur ju geriausia kaina - ziurinejau katalogus Ermitaze, gal kas lygino, o gal uzmatete nuolaidu... Patiko "La Veneziana" kolekcija ax.gif
Atsakyti
Gal zinote, kas Lietuvoje galetu uzsakyti ERISMANN tapetus is katalogo?
Konkreciai domina kolekcija:
http://www.erismann....ections/senses/

Senukai prekiauja, taciau uzsakyti negali (taip atrase vadybininke Ruta G.). Gal zinote, kas labiau gali? smile.gif Dekui.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Gal kur Kaune uzmatet reljefiniu viniliniu tapetu su raudonu plytu imitacija? Ieskau butent reljefiniu, kad plytos butu iskile.
Atsakyti
Kur Vilniuje ieškoti tapetų? Jau visur apėjome, reikia, kad būtų alyvinės spalvos smulkios gėlytės arba burbuliukai smulkūs. Niekur tinkamų neradome verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 20, 00:23)
Kur Vilniuje ieškoti tapetų? Jau visur apėjome, reikia, kad būtų alyvinės spalvos smulkios gėlytės arba burbuliukai smulkūs. Niekur tinkamų neradome  verysad.gif

Mano labiausiai mėgiamos tapetų parduotuvės prie Olandų žiedo, virš Maximos ir Laivira, Šiaurės miestelyje. Laiviroj didesnis pasirinkimas ir kaina mažesnė ax.gif
O tokie netinka, nes gyvai labai gražiai atrodo ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2012 01 20, 08:47)
Mano labiausiai mėgiamos tapetų parduotuvės prie Olandų žiedo, virš Maximos ir Laivira, Šiaurės miestelyje. Laiviroj didesnis pasirinkimas ir kaina mažesnė  ax.gif
O tokie netinka, nes gyvai labai gražiai atrodo  ax.gif
user posted image

Tiktų ir tokie, jei tas raštas ne stambus ax.gif

Ačiū, šitose dar nebuvome 4u.gif Rytoj važiuosim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 20, 07:50)
Tiktų ir tokie, jei tas raštas ne stambus  ax.gif

Ačiū, šitose dar nebuvome  4u.gif Rytoj važiuosim  4u.gif

Šiuos tapetus mačiau Senukuose, Ukmergės gatvėj. Bet kaina apie 60 lt už ruloną unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 20, 00:23)
Kur Vilniuje ieškoti tapetų? Jau visur apėjome, reikia, kad būtų alyvinės spalvos smulkios gėlytės arba burbuliukai smulkūs. Niekur tinkamų neradome  verysad.gif

MAciau tapetus mazais zirniukais Bauhofe mirksiukas.gif Speju visu miestu parduotuvese panasus aortimentas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2012 01 20, 10:40)
MAciau tapetus mazais zirniukais Bauhofe mirksiukas.gif Speju visu miestu parduotuvese panasus aortimentas g.gif

Man atrodo, kad Vilniuje nėra Bauhof ax.gif
Atsakyti
Labai didelis tapetu pasirinkimas Domus galerijoje Vilniuje. bigsmile.gif Toks pasirinkimas, kad pries vaziuojant reikia butinai zinoti ko norite, kitaip visa diena katalogus vartysite biggrin.gif Kainos nemazos, bet grozis wub.gif Ypac kai dabar daznaisiai tapetuoja 1-2 sienas tai galima sau leisti 2-3 rulonus graziu tapetu blush2.gif
Mes ten issirinkome i sveitaine ir miegamaji sios firmos tapetus wub.gif
http://www.elitis.fr/
Tik pirkome ne Domus galerijoje.

Dar fantastiskus issirinkau i vaiku kambari, bet dar neapsisprendeme, ar aplamai klijuosime tapetus.
user posted image
sitie nameliai labai patiko wub.gif
bet dar yra toks variantas vaiko kambariui, bet abejoju del jo g.gif
user posted image

Dar variantas, kaip dareme mes blush2.gif Issirinkti Domus galerijoje, o pirkti kitur, pvz siustis is gamintojo ax.gif Bus pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eljerny: 20 sausio 2012 - 15:25
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 20, 15:23)
Labai didelis tapetu pasirinkimas Domus galerijoje Vilniuje. 

o kokios mazdaug kainos, ir kiek laiko laukti reikia ax.gif
buvau siandien toje olandu makses pardeje, bet nieko neissirinkau schmoll.gif
gelsvos kambario sienos ir noriu tik viena siena kur lova stovi istapetuoti, bet jau taip sunku kazka nusipirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nerine @ 2011 11 03, 20:25)
Pabandykit purkštuvu su vandeniu juos padrėkinti, palikti pabinkti ir bandyti plėšti g.gif gal pavyks...

O aš noriu paklausti, gal kas kur Kaune esate matę kamštinių tapetų? Jie būna ant popierinio ar flizelininio pagrindo plonai paklijuota netaisyklingi gabaliukai kamščio, o tarpeliai tarp jų nudažyti kokia nors spalva. Esu kažkada mačiusi Senukuose, bet dabar jau nėra...

ermitaze maciau

ir tu namuku kur toliau ideti irgi ermitaze yra tik nespalvoti o pilki
Atsakyti