oo, cia tai pradziuginot aciu, kita karta zinosiu! na, is ten kur as siunciausi, uz du nemokamus pavyzdzius gautusi 5Lt siuntimas, bet jauciu trys tapetai svers po koki 1kg..aisku brangiai gavos, bet kitur tokiu neradau
Mes toki issirinkom
Reikia tik vieno rulono. Tik prie vienos sienos paklijuotumem.
Bet kokia tarpininke pasirasytu man atsiust?
Reikia tik vieno rulono. Tik prie vienos sienos paklijuotumem.
Bet kokia tarpininke pasirasytu man atsiust?
SOS, esu visiskai pasimetus, niekaip neapsisprendziu, kuriuos tapetus pirkti. Zinau, kad tai skonio reikalas, bet visgi, idomu ka ir kiti mano Kainu skirtumas tarp ju nemenkas, bet butu istapetuota valgomojo siena, kuris jungiasi su svetaine, todel praktiskai kiekviena diena tektu grozetis, del to nesinori ir labai taupyti.
ar
Sitas nuotraukoj nesimato, bet tie raizginiai apvedzioti tokiais taskiukais ir bent jau kataloge atrodo kaip perlai
Taigi, ka manot?
ar
Sitas nuotraukoj nesimato, bet tie raizginiai apvedzioti tokiais taskiukais ir bent jau kataloge atrodo kaip perlai
Taigi, ka manot?
QUOTE(blackberry @ 2011 07 29, 11:42)
oj, as jau uzsisakiau is www.wallpaperdirect.co.uk , o sample'ai - tai pavyzdziai, nemokamai gavos
Ar gavot jau tapetus? Ir kaip?
QUOTE(kristi777 @ 2011 08 04, 14:57)
SOS, esu visiskai pasimetus, niekaip neapsisprendziu, kuriuos tapetus pirkti. Taigi, ka manot?
Mano nuomone. Kadangi gyvenu standartiniam bute, tai as tokiu tapetu nesirinkciau. Bet man grazu kai vartau interjero katalogus
Rinkites kuris prie sirdies. Ar burtai
Gal kartais matėt kas tapetų akcijų Šiauliuose?
QUOTE(ra2ga @ 2011 08 09, 08:48)
Ar gavot jau tapetus? Ir kaip?
gavau! galesiu parodyt kai isklijuosiu
SOS, esu visiskai pasimetus, niekaip neapsisprendziu, kuriuos tapetus pirkti. Zinau, kad tai skonio reikalas, bet visgi, idomu ka ir kiti mano Kainu skirtumas tarp ju nemenkas, bet butu istapetuota valgomojo siena, kuris jungiasi su svetaine, todel praktiskai kiekviena diena tektu grozetis, del to nesinori ir labai taupyti.
Taigi, ka manot?
Taigi, ka manot?
as tai uz antruosius
Taigi, ka manot?
Taigi, ka manot?
Jeigu įdėtumėt foto, kur matosi svetainė ir valgomasis, būtų galima kažką patarti, o taip tai tik 'patinka" arba "nepatinka".
man pirmieji
QUOTE(blackberry @ 2011 08 10, 15:23)
gavau! galesiu parodyt kai isklijuosiu
Jus is cia uzsakiniejot www.wallpaperdirect.co.uk?
Paskaiciuokit kiek dienu ejo suntinukas? Ar kokybe tinkama?
Ar gerai supakuoti atkeliavo?
Vakar buvau Retroformoj pasiziureti kaip naturoj atrodo musu norimi tapetai.
Tai ziurejom tik kataloge, kadangi jie yra uzsakomi ir laukti reiki menesi
QUOTE(Ievuuska @ 2011 08 10, 21:32)
Jeigu įdėtumėt foto, kur matosi svetainė ir valgomasis, būtų galima kažką patarti, o taip tai tik 'patinka" arba "nepatinka".
Na siuo atveju namu nuotrauka tikrai nieko neduos, nes tapetu spalvos vienodos, esme tik ornamentas, kurio kolkas taip pat nera prie ko derinti, viskas bus derinama kaip tik prie tapeto, todel ir klausiu, tiesiog kurie grazesni...
Esu labai dekinga uz nuomones, jau kaip ir labiau linkstu prie geletu
kokios dabar tapetų mados, ypač domina miegamajam-darbo kambariui