Įkraunama...
Įkraunama...

Tapetai

QUOTE(ra2ga @ 2011 07 29, 10:02)
gal galit nurodyt is kokio puslapio? gal ten ir maniskiai yra. man tik vieno rulono reikia. prisijungciau prie jusu, jeigu nieko pries. ax.gif
o kas yra sample  blush2.gif
as paeksperementavau is to puslapio 2 rulonus pirkti, tada siuntimas pigiau, bet man tiek nereikia  smile.gif

uzsisaket? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 07 29, 21:29)
uzsisaket? 4u.gif

dar ne.
padekit apskaiciuoti kiek mums is vieno rulono gausis ant sienu tapetu juostu smile.gif
Tapeto ilgis 10 m, 52 cm plocio, piesinukas kartojasi kas 61 cm.
Musu kambario lubos yra 2,50 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 29 liepos 2011 - 23:34
oj geras klausimas.. as apie ta kartojimasi net nepagalvojau blush2.gif tam psl yra skaiciuokle, ivedziau auksti, ploti ir gavosi 2 rulonai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2011 07 20, 11:32)
Ačiū, labai geras linkas  drinks_cheers.gif  Tik Morris and co, deja, nėra. Nu nieko įspūdingesnio už jo nerandu  doh.gif Tvarkomės nuomojamą butą, tai nesinori labai išsitaškyti

Čia yra jūsų norimo brendo tapetų:
http://www.selectwal...llpaper-brands/
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2011 07 30, 15:30)
Čia yra jūsų norimo brendo tapetų:
http://www.selectwal...llpaper-brands/

Tai pirktį jų yra daug kur, tik kad kaina visur beveik vienodai aukšta. Dar vis viliuosi kažką panašaus surasti už žymiai mažesnę kainą.
Bet kokiu atveju ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 07 30, 09:04)
oj geras klausimas.. as apie ta kartojimasi net nepagalvojau blush2.gif tam psl yra skaiciuokle, ivedziau auksti, ploti ir gavosi 2 rulonai.. smile.gif

Mano atveju, kai piesinukas kartojasi kas 61 cm reikia klijuoti 2,44 m aukstyje tapetus, tai is vieno rulono iseis 4-rios juostos. Musu lubos apie 2,50 m.

Kaip geriau:
ar apacioje nedaklijuoti? Stoves lova.
ar virsuje?
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 07 29, 08:46)
o man siuntimas 45 svarai( tik is kito tinklalapio, 3 tapetai + 2 sample'ai), bet siusiuos tiesiogiai, per tarpininke paskaiciavau, kad panasiai gausis smile.gif

Ar tikrai gerai siuntima suskaiciavote? Nes tapetai nera sunkus 2 rulonai apie 1.5kg tesveria. Man siuntimas kainavo iki LT 16lt... nezinau koks kiekis turetu buti, kad 45svarus kainuotu siuntimas... jeigu nurodote tarpininkes adresa pristatyme ir apmokate savo kortele, tai net tu 10proc moketi nereikia. Tikrai paskaiciuokit. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2011 08 01, 21:50)
Ar tikrai gerai siuntima suskaiciavote? Nes tapetai nera sunkus 2 rulonai apie 1.5kg tesveria. Man siuntimas kainavo iki LT 16lt... nezinau koks kiekis turetu buti, kad 45svarus kainuotu siuntimas... jeigu nurodote tarpininkes adresa pristatyme ir apmokate savo kortele, tai net tu 10proc moketi nereikia. Tikrai paskaiciuokit. g.gif

Kai kuriuose puslapiuose i6kart nurodoma, kad, tarkim, 1 rulono siuntimas 5 LT kainuoja 38 svarus, 2 rulon7, 40 svar7 ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2011 08 01, 21:50)

gerai tikrai, o del tarpininkes - na manau nei viena neleistu taip padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 08 02, 09:10)
gerai tikrai, o del tarpininkes - na manau nei viena neleistu taip padaryti ax.gif

kai kurie tapetai (dabar jau nepamenu kurie tiksliai), isidejus i krepseli isvis be jokio papildomo pristatymo mokescio
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 08 02, 09:10)

Tikrai leidžia smile.gif Iš UK perku, nurodydama tarpininkės limcamcos adresą, kuriuo ji leidžia naudotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2011 08 02, 09:53)
Tikrai leidžia smile.gif Iš UK perku, nurodydama tarpininkės limcamcos adresą, kuriuo ji leidžia naudotis smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif irgi su Lina draugauju.

Pirkdami siose parduotuvese galite pasinaudoti UK adresu, po to uz tam tikra mokesti jusu daiktus persius i Lietuva. Tokias paslaugas teikia sios firmos:
www.tukis.eu cia Limcamca is forumo
www.pirkebay.lt
www.britlita.lt

tiesiog reikai pasidometi mirksiukas.gif
Atsakyti