Įkraunama...
Įkraunama...

Tapetai

QUOTE(mamakarolina @ 2010 08 18, 00:05)
man tai labai graziu tapetu ir NEXT parduotuvej  wub.gif  vis ziuriu ir varvinu seile  ax.gif

http://search.next.c...ter=subset:4201

drinks_cheers.gif as irgi cia seile varvinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2010 09 10, 12:08)
O gal kur nors matėt su medžio motyvais ar detalėmis?

aha radau bigsmile.gif , nereaaaaaluus , bet ir kaina nereali verysad.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Ir daugiau cia

Atsakyti
Man sitie nerealus thumbup.gif

user posted image

.... bet galvoju, kokius reiketu dar derinti, kad kambarys labai nepatamsetu g.gif

o puslapis cia yra ir kitokiu grozybiu wub.gif
Atsakyti
gal kas pasakys, ar Kaune, prekybos miestelyje "urmas" yra kokia tapetu parduotuve?
Atsakyti
labas

na atkeliavau ir as cia su savo galvos skausmu....

jau spakliuoja siena svetaineje ,o as dar nezinau kokius tapetus pirkti doh.gif

visas kambarys bus sviesiai dazytas ,tik siena kur bus televizorius pakabinta iskirtas su tapetu
kambarys sauletas ,nes pietu puse ,aukstas .

tad kurie graziau ziuretusi smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 20 rugsėjo 2010 - 16:19
QUOTE(Osera @ 2010 09 20, 17:18)
tad  kurie graziau ziuretusi smile.gif

jei tik is situ rinktis, tai antra rinkciausi, nes pirmojo akys "bijo" o jei dar televizorius bus ant tokios sienos, tai turetu akys pavargti greitai.
cia as taip isivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
as ir pritariu, kazkaip pirmas variantas nelabai, ilgai i toki ziureti akis mirguliuoja biggrin.gif
Atsakyti
Man tai tie juodai balti nereaaaaaaalus thumbup.gif , tokie isskirtiniai wub.gif wub.gif wub.gif , bet jei ant tos sienos kabos tv, gal reiketu rinktis ramesnius 4u.gif

Atsakyti
na viskas kaip ir nuspresta ir nupirkti yra raudonieji tapetai bigsmile.gif .... kaip isklijuos pasirodysim kas gavosi smile.gif
Atsakyti
Labai gera tapetu parduotuve, netoli domus galerijos vilniuje..tikslaus adreso nezinau taciau, kitoj gatves pusej kur domus galerija, netoli canon centro... tapetu pirkimas is katalogu..kainos 100-150lt. pristatymas iki 3sav... tapetai kokybiski, svediski...meginau tokiu paciu tapetu ieskot internetu, tai nepavyko rasti pigiau nei siulo ta paruotuve...
Atsakyti
QUOTE(Pale @ 2010 08 16, 13:12)
Reikia ir man tapetu kokiu graziu i miegamaji vienai sienai. Labai brangiu is salonu tikrai nenoriu, gal rizikuot internete uzsakinet... g.gif bet gyvai nematant...pasimetes

As pirkau is ebay, jau sia savaite tureciau gauti. Galesiu parasyt atsiliepimus ar patiko. As kazkaip nebijau rizikuot ir pirkt internetu, daug ka perku nemacius gyvai, o dar ir kaina zyyymiai mazesne nei pirkti LT is katalogo.
Atsakyti
o sakykit gal kas Panevezi zinot kur graziu yra tapetu? g.gif 4u.gif
Atsakyti