Įkraunama...
Įkraunama...

Tapetai

niekas nera iskiles, viskas vientisa, lygu grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2010 03 15, 15:07)
oij ne, jie kaip tik stori, sunku klijuot juos, yra spec klijai, ir jais istepus palaikyt kad isigertu reikia daug daugiau laiko nei paprastiems..
man tai ju kokybe super, ir vaizdas lb geras (foto to neatspindi'), plauti neteko, bet pavalyt kelias vietas jau reikejo, tai su dregna kempinele gerai nusivale..

Ar galit plačiau? Esu nusipirkus Harlequin tapetus, laukia klijavimo eilės smile.gif Kad sunku bus klijuoti, tai jau įsivaizduoju ir susitaikiau su tuo doh.gif O va įdomu apie klijus pasidarė, kokie čia spec. klijai? Kiek klijavom, tai su vokiškais kažkokiais iš senukų, tapetai prikibo-neatplėši biggrin.gif Žodžiu, pasakokit, kokie čia tie spec. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 15 kovo 2010 - 20:20
QUOTE(Kashaya @ 2010 03 15, 20:19)
Ar galit plačiau? Esu nusipirkus Harlequin tapetus, laukia klijavimo eilės smile.gif Kad sunku bus klijuoti, tai jau įsivaizduoju ir susitaikiau su tuo doh.gif O va įdomu apie klijus pasidarė, kokie čia spec. klijai? Kiek klijavom, tai su vokiškais kažkokiais iš senukų, tapetai prikibo-neatplėši  biggrin.gif Žodžiu, pasakokit, kokie čia tie spec.  smile.gif

gal as ne taip issireiskiau, bet turejau omeny, kad ne tie klijais, kuriais klijuojami paprasti tie tapetai.. mes juos pirkom ten pat Retroformoj, butent juos rekomendavo mums kaip tinkamus siems tapetams.. Jei domins, galesiu diena paziuret pavadinima/firma ju (kadangi tik viena siena tapetavom, tai liko mums ju, nemetu dar smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 02 22, 10:55)
www.wallpaperdirect.co.uk
  www.selectwallpaper.co.uk  uzsakinejau pvz tapetu, viskas atejo viskas grazu. Bet tapetai dazniausiai buna pigesni ebay.co.uk , jeigu aiski\u nesuper reti. Siap lengviau bandyti tartis su tarpininkem kurios uzsakineja is UK. (yra visa tema -internetines parduotuves)  pristatymas bus kelis kartus pigesnis  rolleyes.gif

Sveikutes smile.gif ,

noreciau paklausti jau pirkusiu is www.selectwallpaper.co.uk, per kiek laiko jums atsiunte prekes?
As vakar uzsakiau tapetus, sumokejau, ir kol kas nieko is ju puses, nors jau rasiau jiems el.laiska bet niekas neatsako verysad.gif . Uzsakymo statusa parduotuveje raso (processing) tai tikiuosi vykdomas nors man vis tiek kazkaip neramu unsure.gif .

Gal galite parasyti kam kaip sekesi vykdyti pirkima?

is anskto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianullka @ 2010 03 16, 23:44)
Sveikutes smile.gif ,

noreciau paklausti jau pirkusiu is www.selectwallpaper.co.uk, per kiek laiko jums atsiunte prekes?
As vakar uzsakiau tapetus, sumokejau, ir kol kas nieko is ju puses, nors jau rasiau jiems el.laiska bet niekas neatsako  verysad.gif . Uzsakymo statusa parduotuveje raso (processing) tai tikiuosi vykdomas nors man vis tiek kazkaip neramu unsure.gif .

Gal galite parasyti kam kaip sekesi vykdyti pirkima?

is anskto dekoju  4u.gif

Aisku saukstai popiet, bet patogiau tokius sunkius pirkinius per tarpininkes uzsakineti. Gaunasi daug pigesnis pristatymas. 5-7lt/kg

As is tos parduotuves tik pvz buvau uzsakiusi, viskas tvarkingai atvaziavo. Bet issiunte jie berots tik po savaites pagal pasto antspaudus maciau. O siap jie nelabai bendrauja. Ramiai sedekite ir laukyte. Jeigu po 3-4 dienu statusas nepasikei, va tada galite rasyti, bet ne kita diena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 03 17, 10:12)
Aisku saukstai popiet, bet patogiau tokius sunkius pirkinius per tarpininkes uzsakineti. Gaunasi daug pigesnis pristatymas. 5-7lt/kg

As is tos parduotuves tik pvz buvau uzsakiusi, viskas tvarkingai atvaziavo. Bet issiunte jie berots tik po savaites pagal pasto antspaudus maciau. O siap jie nelabai bendrauja. Ramiai sedekite ir laukyte. Jeigu po 3-4 dienu statusas nepasikei, va tada galite rasyti, bet ne kita diena  rolleyes.gif

aciu labai smile.gif ,teks laukti.
o tai tas statusas pasikeicia kai jau prekes paruostos ir issiunciamos? ar kai jau jie mato pinigelius? kazin kokia ten sistema..kai LT uzsakineju prekes tai man raso kad nuo apmokejimo dienos, ta pacia arba kita diena issiunciamos prekes. O cia neaisku man. doh.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 08 18, 13:03)
manau Sortimenti (didžiojoj g-je) turės.

Labutis 4u.gif
O kaip kainos siame salone? g.gif smile.gif Aciu.
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 21, 10:05)
Pasisakysiu ir aš. ax.gif Ieškojome vaikiškų tapetų sūnelio kambariui, su paveiksliukais ir nelabai brangių, kad nebūtų gaila po poros metų juos keisti kitais.

Sveikute,
Mes sunelio kambariui tapetus pirkome GARDAMAS parduotuveje. Ji yra Siaures miestelyje, bet nuo rugsejo uzsidaro verysad.gif Ten ir savo miegamojo kambariui issirinkome tapetus smile.gif Taip pat jie turi graziu nebrangiu foto tapetu. Jeigu kam tinka pagal ismatavimus, tai super 4u.gif Kainos tikrai normalios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soledad: 16 rugpjūčio 2010 - 00:59
Reikia ir man tapetu kokiu graziu i miegamaji vienai sienai. Labai brangiu is salonu tikrai nenoriu, gal rizikuot internete uzsakinet... g.gif bet gyvai nematant...pasimetes
Atsakyti
Na va, pagaliau siandiena nusipirkome tapetus kuriu truko vienam kambariui ir ilgai ieskojau thumbup.gif Tai galiu rekomenduoti parduotuve vilnietems mirksiukas.gif Siaures miestelis, Verkiu g. 29, 2 korpusas. Ten parduotuve su uzrasu TAPETAI. Siaip pasirinkimas ne mazas ir nereikia laukti kol atves rolleyes.gif Sekmes 4u.gif

Atsakyti
man tai labai graziu tapetu ir NEXT parduotuvej wub.gif vis ziuriu ir varvinu seile ax.gif

http://search.next.c...ter=subset:4201
Atsakyti
O gal kur nors matėt su medžio motyvais ar detalėmis?
Atsakyti
QUOTE(mamakarolina @ 2010 08 18, 00:05)
man tai labai graziu tapetu ir NEXT parduotuvej  wub.gif  vis ziuriu ir varvinu seile  ax.gif

http://search.next.c...ter=subset:4201

Kazin kokia ju kokybe g.gif
Atsakyti