Įkraunama...
Įkraunama...

Tėja

Apklausa: Už ar prieš šį vardą? (346 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Man labai patinka thumbup.gif sis vardas, beje mano sesers dukreles vardas Tėja, ir nestuke drauge noretu taip pavadinti savo dukrele 4u.gif as uz si varda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 05 26, 17:50)
žadėjot nuorodą pagrindžiančia vieną iš nedaugelio pastarųjų jūsų žinučių ne į temą, t.y. spamo, - tai kad vardas tėja nėra teresos ar teodoros trumpinys. jos nebuvo rolleyes.gif negalint savo teiginio pagrįsti jums ėmė rodytis piktavališkumas, kritika, visų niekinimas ir nuomonės brukimas . nusiraminkit ir nesusireikšminkit taip mirksiukas.gif
tai ar galite pacituoti kur čia radote dk citavimą, niekinimą, kritiškumą, menkinimą ir brukimą ar ir vėl švaistotės teiginiais, kurių negalite pagrįsti? nes tai labai nerimta ir rodo nepagarbą kitiems forumo dalyviams rolleyes.gif
o jei atrodo kad kažkas su jumis nepagarbiai elgias tai tikrai niekuo negaliu padėti. kai sprendžiama apie kitus pagal save taip ir išeina kad matoma tai ką norima matyti rolleyes.gif

o tema apie konkretų vardą, taip kad gana rašinėti ne į temą, t.y. spaminti. jei jau negalite savo teiginio į temą pagrįsti - taip ir rašykite rolleyes.gif

Siaip is hindi kalbos isvertus vardas Teja reiskia spinduliuojanti...o jei nesulaukiat nuorodu, tai gal vertetu pamiklint pirstukus ir pagooglinti siek tiek... smile.gif nereikes rasliavu bereikalingu wink.gif
Atsakyti
užuot šiukšlinus tema spamu jums tikrai vertėtų susirasti prasmingesnės veiklos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 26 balandžio 2010 - 16:47
QUOTE(l'eau @ 2010 04 26, 18:42)
užuot šiukšlinus tema spamu jums tikrai vertėtų susirasti prasmingesnės veiklos mirksiukas.gif

Tai kaip suprantu tik jusu rasytos zinutes yra traktuojamos kaip ne spamas biggrin.gif tai gal atsidarykit atskira tema ir varykit ten savo monologa thumbup.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Kaip pilnas vardas Tėja man nepatinka schmoll.gif Bet į Tėją kartais sutrumpina mano dukros (13 metų) vardą - Dorotėja. Kaip trumpinys visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 10 14, 18:50)
drinks_cheers.gif Bėjos, Dėjos, Fėjos, Gėjos, Nėjos, PĖjos, Rėjos...

Mintyse tą patį turėjau... Tu išsakei... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas wub.gif savo mergytei duosim varda Tija, bet butu paprasciau jei duotume Teja - nes norvegijoj jis labai populiarus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukrytė Tėja. Šis vardas man labai patinka, nors prisipažinsiu,kaip išgirdau jį pirmą kartą prieš 4 metus-keistai nuskambėjo.
Atsakyti
Man sis vardukas buvo visai simpatiskas kol ant butelio etiketes neperskaiciau latviskai parasyta "ledus teja" salta arbata,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 19 gegužės 2010 - 13:15
Tėja, Lėja, Fėja.................galima pririnkti su visomis lietuvių kalbos priebalsėmis ir gausim kokį norėsim vardą................kad ir Bėja...........
Atsakyti
va va, as irgi norejau sakyti - arbatyte lotuliukas.gif
man sitas vardas bebe.gif
Atsakyti
pradzioj nestumo man jis patiko, paskui kazkaip persigalvojau, pagalvojau, kad sunkoka mazybini tarti, o vyras buvo pries smile.gif
dabar jau kazkaip ir paciai nelipma. svarbu, kad Jusu dukrytei jis tiktu ir Jums patiktu smile.gif
Atsakyti